Izbori 2016.

1. Da, šveca i žena su dve različite osobe xd

2. hahah

a sereš da ima osam soma glasača u Dohi

zvali me pre pola sata iz sns-a, rekao sam im da sam uredno zaokružio broj jedan

extra master troll xd

papet: relativno ozbiljno

3. Ne naginjemo tradiciji

4. a sereš da ima osam soma glasača u Dohi

Moraš u kroasanski konzulat da odeš da se upišeš u birački spisak, kapiram da ima 20k Srba u Dohi.
    Slobodan dan dobiješ da glasaš zato se i javljaju.

5. Drugaricu zvali iz SNS-a da pitaju za koga je glasala, a žena mi dobila ovo (jbg, ne radi joj printskrin)
    http://s31.postimg.org/e7gjfleaj/IMG_20160424_180415.jpg
    A u Obrenovcu Tadić i Pajtić na lokalu napravili koaliciju. Samo teško će im to proći.
    A Zelena stranka u koaliciji sa SPS-om.

6. U Pančevu idu u paru od vrata do vrata i pujdaju ljude da idu da glasaju (SNS, naravno)

7. Sudeci po vukajliji i glasovima mojih poznanika sns nema ni 10%, ali nazalost znam 10 baba koje su glasale za vucica

8. Internet je obmana. Videces najbolje na primeru Radulovica.
    Svaka cast za skupljenje glasove, ja sam 2014. iscimao oko 15 ljudi za Dveri ali mi ove godine bilo muka od izbora i svega mrzelo me da ubedjujem ljude. Mada iscimao sam jednog druga danas i babu da glasaju tako da ono, od mene dosta.

9. Nije mi jasno zasto je penzionerima dozvoljeno da glasaju.

10. Na slavi od deset ljudi osam je protiv Vučića a dvoje za. Od tih osam dvoje izađe i baci glas na Dveri i Radulovića. Tako SNS ima 50%.

11. Stvarno jbt. Jel postoji neka zemlja u kojoj je zabranjeno glasanje penzosima?

12. Nije mi jasno zasto je penzionerima dozvoljeno da glasaju.

+1000000 Svima preko 65 bi trebalo da bude zabranjeno da glasaju.Sps ne bi nikada vise presao cenzus.

13. Treba zabraniti glasanje zenama, ljudima starijim od 65 i mladjim od 23.

14. baci glas na Dveri i Radulovića

Da samo sto ce sad dveri skoro sigurno preci cenzus,a za radulovica pitanje.

15. Lica bez završene srednje škole i lica starija od 68 godina, ne bi ni trebalo da glasaju. Aukurac, ovi prvi jedva pismeni, a ove druge boli patka i onako su polumrtvi.

16. Svaka cast za skupljenje glasove, ja sam 2014. iscimao oko 15 ljudi za Dveri ali mi ove godine bilo muka od izbora i svega mrzelo me da ubedjujem ljude. Mada iscimao sam jednog druga danas i babu da glasaju tako da ono, od mene dosta.

2014 busom dovezli 50 ljudi da glasaju za grupu građana na lokalu i kunu se ljudi da su glasali posle brojanja na tom biračkom mestu bilo DVA glasa za tu našu grupu građana. Od tad se ne cimam jedino što su saznali ko je pokrao glasove pa pustili nasumičnog kera na tog lika ujeo ga za dupe :)

17. Da samo sto ce sad dveri skoro sigurno preci cenzus,a za radulovica pitanje.

ne budi naivan

Rekli o sajtu

Kad je pre nekoliko dana osvanuo naslov u dnevnim novinama „Željko Mitrović: Trovali su me“, na samoproklamovanom rečniku slenga vukajlija.com odgovorili su mu bez mnogo pijeteta: „Pa dobro, i ti si nas, i još to radiš“.

Ekonom:east Magazin · 03. Februar 2011.