Izbori 2016.

1. Vidim ova baka iz Subotice glasa u školi koja se zove Ištvan Kizur. To me ne iznenađuje, nego sam bio iznenađen kad sam danas vid'o da Zukorla i Suljo glasali u školama koje se zovu Vuk Karadžić i Desanka Maksimović. I oni su kao neki veliki Bošnjaci.

2. Na lokalu zaokruzio Dveri, jer znam co'eka koji je njihov kandidat za gradonacelnika. Dobar lik.

Na republickom se razmisljao nad listicem, pa posle par minuta zaokruzio Raduleta, sta mu jebem mater.

Ako pobedi SNS sa vecinom, voljena gradonacelnica Smedereva dolazi za ministra zdravlja. Vjecna nam pamjat.

3. Jedva cekam da cujem iz staba srs-a da du preliminarbi rezultati da je stranka nabila 15 posto pa da izvadim kurac i pokazujem ga sam sebi u ogledalo i da idem do zabrana da otkopavam ak47 zna se da je sastanak o djurdjevdanu moram ga ocistiti na vreme

4. зашто вам је уопште битно ко је прешао цензус? зна се ко ће правити владу

5. Hocete demokratiju, to je to jbg
    Ja isto smatram ne bi smeo moj glas da ima istu vrednost kao glas nekih sa ove teme, uvek ima neko iznad vas, zapamtite

6. Маркo
    зашто вам је уопште битно ко је прешао цензус? зна се ко ће правити владу

ko?

7. Iznad mene je samo Bog

8. Bitno mi je brt moram da idem da vratim kosovo i metohiju

9. Da bog glasa, siguran sam da bi zaokruzio keca

10. Hk 53 mi je među naslaganim crepom, Planinica čeka Šešelja.

11. Vi govna koji serete po penzionerima nabijem vas na kurac

Moja neobrazovana retadirana baba je glasala za vučiča ali vi kurtončići sigurno niste nikakvo specijalno veće mudo od nje

12. зашто вам је уопште битно ко је прешао цензус? зна се ко ће правити владу

Bitno je da ne može da je napravi sam, da vidi da ga nije Bog poslao i da ga narod slepo ne obožava. Bitno je zato što bi to u budućnosti ohrabrilo mnoge ljude koji su protiv tog što će da pravi vladu.

13. Treba im ukinuti pravo glasa sig.

Sad recimo neki deda od 75 godina glasa za recimo Seselja koji u programu ima recimo kopnenu ofanzivu na Hrvatsku. PA MAMU MU JEBEM NECE ON ICI U RAT NEGO MI I NASA GENERACIJA.

14. ne nego ti treba da glasaš preokupacija ti je gde je gg3+ na sajtu sokera

15. Juče neka prijateljska utakmica velikog fudbala sa jedne strane privatnici Mladenovca, solidnei mafijaši i tajfuni a sa druge veterani koji su kidali nekad prve i druge lige Srb i evrope i ja i još jedan drug među njima ispod 30 dina. Posle toga, prase, večera itd. Nakon nekog vremena ulazi ex predcednik opštine Mld da drži govor. Jebem ti. Ovi privatnici ga zvali kao gosta jer su krali zajedno. Lik je prokockao na pokeru pumpu i 500 k evra što se zna. Dva miliona duguje trojici zelenaša od kojih jednog znam pa im na osnovu kamate davao opštinkog zemljišta na do jaja lokaciji da prave zgrade itd. Glavnicu i dalje duguje
    Lik da drži govor kreće sa spikom da kao zna da je predizborna tišina itd i ustaje Sale Veljin iz moje ekipe veteran koji je do jaja unovčio svoje noge po Belgijama i sad ne zna koliko ima para jer pravi plastične flaše za Knjaz itd i piša po ovim privatnicima lopovima i kaže ajde majmune kockarski i lopovski ili ćuti, sedi ili jedi ili ću da te bacim sa terase i tebe i ove íčke što te brane. Jebem ti kad nastade haos. Ovo sam se sad setio da napišem jer mi na viber stiglo 5 slika glasačkog listića sa ličnom kartom pored koji će na konto slike da pije dva vikenda za dž u jednom od lokala koji drže ovi što se ližu sa ovim pederom.
    Sad moram reći da se slažem sa Markom za bombardovanje

16. Nisi u pravu Gvozzdene

17. ne budi naivan

Aj videcemo.Ne bih voleo da dveri predju cenzus ali mislim da hoce.

18. Idi pisi ''Zeno gde mi je vojnicki opasac??'' tekstove na tarzaniju

19. јасно је да су ови избори расписани само због жеље вучића да напокон покаже да је најјачи и да му нико не треба да би скупио 50% + 1 глас и ако фејлује кога боли курац, мени и теби то ништа не значи јер ће нам бити исто био он сам у влади или са спс, срс или чбч, небитно

Rekli o sajtu

Kad je pre nekoliko dana osvanuo naslov u dnevnim novinama „Željko Mitrović: Trovali su me“, na samoproklamovanom rečniku slenga vukajlija.com odgovorili su mu bez mnogo pijeteta: „Pa dobro, i ti si nas, i još to radiš“.

Ekonom:east Magazin · 03. Februar 2011.