U subotu, 27. novembra 2010. u Klubu studenata tehnike biće održana smotra sadržaja popularnog šaljivog sajta. Vukajlija je mesto gde se Internet zajednica okuplja kako bi na duhovit i originalan način definisala reči i izraze, sleng termine, našu svakodnevnicu i aktuelne događaje, po paroli - „Ovde možete da definišete sve ono što ste oduvek želeli, a nije imao ko da vas pita”.
Mondo · 25. Novembar 2010.
Kao dođoše
Ali sad ozbiljno, smatram i Srbe iz BiH i Crnogorce jednako Srbima kao i "Srbijance" i Srbe iz Hrvatske i odakle god. Osnovni problem ljudi poput Rasnija i Šalabajzera je što nisu dovoljno obrazovani. Ja danima na internetu gledam kako, na primer, na internetu Hrvati brišu patos sa Srbima kad se raspravlja o istoriji i kako su Srbi razjedinjeni u takvim raspravama. To samo pokazuje da Srbi u 2016. nemaju nacionalnu svest na nivou Francuza iz 1789. Ali to su već neke teške teme.
Ja ih ne smatram al dobro.
Upravo to. I nije toliko teska tema, ne treba puno vremena i logike da se povezu neke stvari, ljudi ovde jednostavno nisu obrazovani i jos gore ne zele da uce jer misle da su najpametniji na svetu. A nisu. Jer SNS osvoji 50% glasova i jer vise od 12 osoba daje glas Dacicu sto je za 11 vise nego sto bi trebalo.
Pa sta ocekujes? Prosecan Srbin zna, okvirno, kad je bila kosovska bitka, da je Obilic heroj, Vuk je izdao, Lazar je otisao u carstvo nebesko a Dusan drzao svo carstvo zemaljsko sve do Amerike ali se mape laziraju u Vatikanu
I mi da imamo 65 godina istorije kao oni bilo bi nam lako. Treba naučiti milenijum događaja, nije ovo ŠveCka pa da imaju svako stopedeset godina neki ledeni breg pored Malmea. Bajo moj.
Bruse, Hrvatska postoji duže nego Srbija. A Švedska je dugo vremena bila jedna od najmoćnijih država Evrope.
Evo i dokaza
Ne filozofirajte mnogo, duže raspravljate o izborima nego RIK, kao da ćete nešto rešiti.
Moj kurac postoji hrvatska duže od Srbije, pola Frankopana i Zrinjskih su srpskog porekla.
Hah, ustaše da nekog nadgovore, kad ostanu bez argumenata onda samo pišu traktor, traktorijada, jebali vas Turci 500 godina. Eventualno pomenu nož iz Atine ili pominju kočnicu na vozu.
Pa Bojan Obilić iz srbske časti je pametniji od random ustaše na netu.
Za jednog mog daljeg rodjaka imam dokaz da se pokatoličio tj, deda mu je Srbin, a on je ustaša, ne Hrvat nego radikalni ustaša.
Srbi iz bosne najaci srbi sig
Rasni, nema boljeg ustzaše no kojeg je Srpkinja rodila. Otprilike trećina naših prezimenjaka su pokatoličeni Srbi, jedan sa istim imenom i prezimenom kao ja mi odbio prijateljstvo na FB jer "Ne želi imati nikakve veze sa prekodrinskim smećem". Jebo ga askurđel kad mu kurđela nije o zid izdrkao.
Hahahahaah ja sam jebao ovoga, pa me blokirao.
A debili, samo budućim generacijama treba prenositi znanje.
Ne marim, nije mi problem normalan razgovor. Kad pređe u raspravu "moj deda pod Staljingradom, a tvoj u Staljingradu" tu već odlazim. Brate mili, ako ja mogu da ne pominjem Jasenovac, što ti ne ćutiš (ili šutiš, od volje ti)?
A i to "oni pametni, a mi gowno" mi se popelo na vrh čuke. Na ovom sajtu ima toliko pametnih ljudi koji se samo zajebavaju da je to neverovatno. A to je samo na ovom sajtu. Na žalost, politika je umetnost mogućeg i zato se njome bave samo mediokriteti. Genijalni ljudi uvek teže nemogućem.
Na primer, da stignu Straju ili RD-a.
Sa ustašama možeš razviti nekakvu raspravu, ali ubrzo počinju da pišu traktorijada, čak i ovaj naš rodjak bruse lolololo
Ali sa balijama nema nikakve komunikacije. Napišu RS je genocidna, pa onda napišu Naser Orić... Retardi.
Jeste, baš sam danas pravio plan kako ću, hehe:)
Inače, potpis na ovo što si rekao za "političke rasprave" između "nas" i "njih", naročito je čovek hrabar na rečima kad ti ne vidi lice...
Njah, kad dođeš u moje godine, a provedeš ih pola u Vojvodini među autonomašima, onda to sve izgleda sitno. Potpuno mi je svejedno šta je lik s kojim se družim dok ne počne sa baljezganjem, a ako počne onda iskoristim magično dugme unfriend i za njim iskopčam i sve zajedničke prijatelje i bude mi super posle.
Ako ne umeš da postojiš bez defnisanja sebe kao boljeg od mene jer si ti starosedeoc, a ja dođoš daleko ti lepa kuća. Samo nemoj dolaziti kod mene da ti Bosanci ozidaju kupatilo i zalepe pločice.
Pa to Profe. Jebote, ja sam među prvima ovde otkrio ko sam u RL i ne stidim se sebe. Ne kažem da nisam grešio ili da sam sad nepogrešiv, naprotiv. Jednaka sam budala kao i svi ostali i lako me je i zajebati i preveslati. Ali se barem ne stidim da stanem svojom facom i ožiljcima i pogledam svakog u lice.
Odoh sad, dosta sam kenjao.
Skauzere, nije tu problem samo što smo mi nepismeni pa lupamo gluposti kao Brus na ovoj stranici, problem je i što su Srbi prošli kroz niz dezintegrativnih procesa (da navedem jugoslovenstvo kao poslednji veliki), pa bi se moglo postaviti i pitanje da li zaista svi skupa činimo jednu naciju.
Koja si i legenda Care, majkemi. Počev od prvog posta na ovoj strani gde si mi jasno odredio i sebe i mene.