Izbori 2016.

1. Kako bi ti definisao onda bosance, ja ih ionako nikad nisam smatrao srbima, kao ni CG

Цар
    Kao dođoše

Ako ne umeš da postojiš bez defnisanja sebe kao boljeg od mene jer si ti starosedeoc, a ja dođoš daleko ti lepa kuća.

2. Jebiga, otac mi bio Crnogorac, a majka došla u Vojvodinu kolonizacijom kao dete.

3. Brus je lupio u više navrata ovde. On ide linijom manjeg otpora i kad ne potenciraš ko je dođoš ko ne. U stanju je da se povuče bez reči kad o njegovim prijateljima imas drugačije mišljenje nego on bilo ispravno ili ne.
    Morao sam ovo reći pa se povlačim da gledam Luzerpul jer ako ostanem i sad će otići jer ne mislim kao on.

4. Bruse, u drugom postu sam, šesnaesti put u ovoj temi, objasnio da se zajebavam. Ako si toliko glup da to ne možeš shvatiti, šta ti ja mogu.

5. Gledaj ovog boksera što je govono.

6. Bohore prestani da me pratiš po temama da bi potencirao svoju raniju uvredu. Shvati već jednom da mi ne treba tvoje mišljenje, sve si mi rekao.

Care, ja taj drugi post nisam ukapirao kao zajebavanje. Valjda me ubode ta reč dođoš prejako. A tema je ozbiljna pa nisam ni očekivao da se neko zajebava. U svakom slučaju, ako si se zaista zajebavao onda primi moje izvinjenje.

7. Pratim te? Danas sam na ovoj temi jako puno postova oštavio, kasnije si došao pa mi zapalo za oko.
    Al dobro ako za istinu kažeš da je uvreda što da i ovo ne smatraš praćenjem. Pozdrav

8. Hah, tvoje i moje viđenje istine se razlikuju po izvorima informacija, ali to sad nema veze.
    Poyyy.

9. Znam da ubada, to mi je i cilj, ali te fore sa dođošima su uglavnom nastale među istim tim dođošima (lik koji glumi Čvarkova i proziva Bosance na Državnom poslu je sam Bosanac), ja sam prvi Dalmatinac-Ličanin-Slavonac-Srbijanac. I poput novopečene aristokratije koja je najviše mrzela kmetove, tako i ljudi koji u stvarnom životu najviše mrze dođoše su mahom sami došli u poslednjih 100-ak godina. Znam nekoliko baš starinskih vojvođanskih porodica (za koje sam mogu garantovati da su im preci bili u Sremu u doba revolucije iz 1848), njih kolektivno boli kurac ko je došao, a ko je nađoš.

10. Ok, pošteno. Znaš i sam da je mišljenje ko guzica, imamo i ti i ja.

11. Živim u Vojvodini i znaš šta mi najteže padne? Kad neko ko me zna tri decenije ispriča vic o Bosancima ili Crnogorcima i onda mi kaže "Izvini brate, i ti si odande", a ja sam svu svoju kreativnost ispoljio kao stanovnik Vojvodine.

12. Ne al ne razumem na osnovu cega covek izjavi da hrvati imaju drzavu 65god, nema.argumenata, protiv-argumenata, poziva na clanak iz mikijevog zabavnika bilo sta, jednostavno "ja tako kazem i gotovo" Bruce jel si cuo za kralja Tomislava, Zvonimira bilo sta od pre 1945god?

I treba da hrvati brisu patos sa vama po internetima dok lajkujete Vucica za sendvic

13. Eto, i ti prelaziš u taj stadijum mržnje prema dođošstvu, a mene podjebavaš

14. Skauzere, nije tu problem samo što smo mi nepismeni pa lupamo gluposti kao Brus na ovoj stranici, problem je i što su Srbi prošli kroz niz dezintegrativnih procesa (da navedem jugoslovenstvo kao poslednji veliki), pa bi se moglo postaviti i pitanje da li zaista svi skupa činimo jednu naciju.

Naciju da, to je ionako.vise politicki pojam, narod - u to vec nisam siguran

15. Vojvodjani su kao šiptari. Kako drugačije objasniti velike kapije i ograde.

16. Vojvođani ne prave velike kapije i ograde, majmune.

17. Skauzere, ne znamo ni svoju istoriju, pa šta očekivati za tuđu istoriju.

18. I to sto kazes tzare

Rekli o sajtu

Na sajtu vukajlija.com definisan je pluskvamfutur I i II , poseban morfološki oblik glagola, kojim se služe političari kada govore o ulasku Srbije u Evropsku uniju.

Kurir · 20. Februar 2011.