Izbori 2016.

1. Scouseru, odrastao sam na granici sa Hrvatskom, srpski jezik me učile Hrvatice. Znam ja i za Tomislava i za Zvonimira, ali mnogo više volim Ujevića i Krležu. Oni barem ne temelje svoju državu na delima blaženog Stepinca.

A znam i za pisanja Konstantina Porfirogenita.

2. Onda pretpostavljam da znaš da Hrvatska nikad nije prestala da postoji do ujedinjenja Kraljevstva SHS, Bruse?

3. Eto, i ti prelaziš u taj stadijum mržnje prema dođošstvu, a mene podjebavaš

Ne prema dođošstvu (kakva reč, jebote) nego prema činjenici da me i dalje smatraju drugačijim :)

A grade Vojvođani bedemi i kapije, doduše ne kao šiptari ali grade, barem ovi kod mene. Mada to nema nikakve veze, prvi komšija mi je jedan od tih koje ti pominješ kao prastanovnike, retko dobar komšija.

4. citajuci nenapisane knjige ziveci na granici sa hrvatskom i uceci srpski jezik od hrvatica zaboravio si one napisane, a od Цара si mogao da cujes i da procitas da..

5. A što njih nikada nisi banovala kad napišu rasni je glup ko kurac???

6. Onda pretpostavljam da znaš da Hrvatska nikad nije prestala da postoji do ujedinjenja Kraljevstva SHS, Bruse?

Činjenica da istoriju ne beležim po datumima i imenima kao vas dvojica ne znači da je ne poznajem. Dva strica imam u ZG, a i rođen sam tamo. I Srbija i Hrvatska imaju slavnu istoriju, ono što nemaju je kontinuitet slave.

EDIT: Mada podozrevam da si ti ozbiljan, a Scouser me samo zajebava da bi me razbesneo :)

7. A što njih nikada nisi banovala kad napišu rasni je glup ko kurac???

a što me vučeš za jezik sad da ti kažem da to nije uvreda nego istina?

8. jao gospodjo svetlana kad se sad nisam udavio kokicama

9. Pa istina je i da ti pereš babe pa si banovala erua za to.

10. Odoh, ovde je krenulo banovanje, a čini mi se da podgrevam diskusiju koja vodi ka tome. Imam mnogo dobru igricu na FB i finu idejicu za lagani tekstić. Vidimo se opet nekad.

11. eru je banovan zato što je glup ko kurac. a ti batali da zloupotrebljavaš taj nalog, još jednom ti napominjem da sam ti upravo ja izboksovala lozinku za njega

12. Bruse sta pises i gde, sibni na pvt ako te ne mrzi. Vidimo se i pozdrav

edit

hvala

13. Evo konstruktivna rasprava samo bez uvreda. Mada nikada nisi hteka da se fino rapsravimo, a ja sam 4 puta to hteo.

Obrazloži moj ban a usput i eruov jer ne možeš banovati nekoga jer je glup. Ako za to ide ban onda idi u čekaonici u napiši 21 post zaredom.

14. Evo konstruktivna rasprava samo bez uvreda. Mada nikada nisi hteka da se fino rapsravimo, a ja sam 4 puta to hteo.

Obrazloži moj ban a usput i eruov jer ne možeš banovati nekoga jer je glup. Ako za to ide ban onda idi u čekaonici u napiši 21 post zaredom.

e sad je dosta

15. Ne znam čemu žešćenje ovo od strane svih...jasno je samo da Bohor prati ljude po temama i troluje. Kao.

:)

16. Profe još nije zaraslo? :-D

17. Nije :(

EDIT: Ipak jeste:)
    EDIT: Hehe Sv.Bohor Proeski, sad mi palo na pamer :)

Rekli o sajtu

Da. Definitivno ima dobrih fora, svaka čast onima koji ih smisliše. Respect Vukajlija.

MyCity Forum · 4. Februar 2009.