Izbori 2016.

1. МА ЈЕДИ ГОВНА БРЕ

Jednom kad sam bio mali, nekih pet godina, čuvala mene i brata neka baba iz Rušnja, i mi joj virili pod suknju, a ona popizdela i natrljala mi neko pileće govance po njušci, mislim da je ušlo malo i u usta. Odvratno je bilo, ali nije toliko užasno koliko kažu.

2. zato što si bio malo bezobrazan pa je pileće, da ti je utrljala pačije još bi ti nos bio nabran :)

3. Mnogo se vice na ovoj temi, tresti ceo forum od vas, neki od nas uspavljuju bebu. Zvacu komunalce.

4. Зашто ова тема још увек није закључана?

5. Nego, Rasni, što ste pustili Davutoglua da vas onako popiša na otvaranju Ferhadije lol

6. Gde su turski grobovi, tu su turske zemlje.

7. Koji su kilavi narodi ovde na Balkanu, Srbi, Grci, Bugari, kad posle toliko godina nisu uspeli da ih vrate u Aziju, odakle su i došli. Sve to super, tolerancija, multi-kulti, ali toliko mi je predaka poginulo u borbi da se Turci izbace odavde, i sad ovaj govnar dolazi i priča da je Banjaluka (eeeeeeeejjjj! pa mogao je da kaže komotno i Beč) turska, a i biće. Ne, loše odrađen posao.

8. Jbg ne zaboravi da Turaka ima više no Balkanaca ukupno

9. Ima, ali iskustvo u igri Civilizacije govori mi da, ako ih izbaciš sa neke teritorije tako da nemaju uporište, grad, na određenom kontinentu, onda se mnogo teže šire i vrše uticaj. Da su ih onomad saterali natrag u Malu Aziju, da ih nisu ostavili za seme u Evropi, mislim da bi bilo malo drugačije sad. Ali, što rekao Vučić, nekom ne odgovara stabilan i jak Balkan.

10. kako je sa stanovnistvom u evropskom delu? jel su za vreme otomanskog carstva tu ziveli turci muslimani, ili neka lokalna plemena, grci itd?

11. Ali, što rekao Vučić, nekom ne odgovara stabilan i jak Balkan.

Cuj nekome. Ho's mu ja kazem kome? :)

12. kako je sa stanovnistvom u evropskom delu? jel su za vreme otomanskog carstva tu ziveli turci muslimani, ili neka lokalna plemena, grci itd?

Pre razmene stanovništva između Turske i Grčke, po popisu iz 1910, bila je trećina Turaka, trećina Grka, pola ostalih Bugari, a ostalo sve i svašta.

13. moglo je to da se prisvoji ko iz picke za grcku ili bugarsku da se organizovali ljudi :)

14. Bugari su u Prvom balkanskom ratu uzeli skoro celu tu teritoriju, ali u Drugom balkanskom ratu, kad su Turci videli da Bugari dobijaju po pičci, uleteli su i vratili zemlju.

15. Znate li što car piše o istoriji na ovoj temi?
    Pa ovo su bili istorijski izbori :D

16. Sad kad je Pavićević podneo ostavku na sve funkcije u Novoj stranci i konačno se "oslobodio" Živkovića, treba da napravi jedan pokret sa Jovom Bakićem i na sledećim izborima osvajaju bar 10%. Šteta bi bilo da se povuče iz politike, mislim da bi njih dvojica pokupili sve one neopredeljene glasače koji su ujedno protiv Vučića, ali i protiv Šešelja, Dveri, koji su razočarani u ove DS-ove otpatke, a kojima ni Radulović ne uliva mnogo poverenja, kao bivši Vučićev ministar.
    Dva (prava) doktora, profesori na državnom fakultetu, bez mrlja u karijeri, al izgleda da nikome na vrhu ne odgovara da takvi budu na vlasti jer nemaju čime da ih ucenjuju.

17. Nekad kao mlad i neiskusan mislio sam da ljudi ovde mogu nešto da promene, sad u zrelosti kapiram da bi najbolje bilo da zapalim u neke tri lepe pizde materine, Novi Zeland, tako, i da zaboravim da ova zemlja postoji uopšte.

18. Selidba iz Mordora u Hobiton znači, i ja sam razmišljao o toj opciji. Ili možda Island neki, tako nešto. Ovi izbori su još jedan veliki poraz ovog naroda, može neko pričati o nekakvom porazu SNS i te gluposti, ali istina je da oni opet imaju apsolutnu većinu, i pored onakvih skandala u koje su bili umešani, a Srbi su ponovo bili zastrašeni ili zaslepljeni, svejedno. Od 10 ljudi za koje znam da su glasali Vučića, 5 strahuje za posao ili želi zaposlenje, 1 zapravo veruje da je on pozitivan i pošten lik, a četvoro su penzioneri koji ga gledaju kao Tita ili Slobu, nije bitno šta govori, uvek je u pravu.
    Al ajd da je problem samo Vučić, on jeste jedna od najmoćnijih marioneta u skorijoj istoriji ove države, ali ipak samo marioneta, i kad im više ne bude trebao, doći će neko drugi, a ništa se neće promeniti jbg, ovaj narod će biti jeban iznova. Ko god uđe malo dublje u priču, ili ga ucene ili ga ućute. Eto imam poverenja u ovog Pavićevića, prvi put posle mnogo godina imam poverenja u nekoga, a on danas saopšti da se povlači iz politike. Znači Hobiton mi ne gine.

Rekli o sajtu

Osim velikih istorijskih i nacionalnih zabluda, podložni smo i onim „sitnijim”, ali koje nam određuju svakodnevicu. „Ne valja da se sedi na kućnom pragu, posebno kad grmi”, „Hleb od 500 grama je opšteprihvaćen pod nazivom kilo hleba”, „Ne valja da se zviždi u kući, to privlači miševe”, „Ne valja da se otvara kišobran u kući”, „Žvakanje žvaka može da deformiše vilicu”, „Ma koliko vruće i zagušljivo bilo, ne otvarati prozor, ubiće promaja”, navode na popularnom internet portalu „Vukajlija” niz sujeverja i zabluda našeg naroda.

Politika · 31. Januar 2011.