Izbori 2016.

1. Па дајте онда неке конкретније ствари, како до новог зеланда, шта да се ради тамо, кол'ко кошта и остало. Шта курац "све је срање, идемо на антарктик", мало прецизније то.

2. Ja bi da malo bolje živimo pa da nas sve boli kurac i ko je premijer i ko je ministar.

3. Nađeš spisak deficitarnih zanimanja:
    http://skillshortages.immigration.govt.nz/

Ako imaš potrebne kvalifikacije konkurišeš za poslove preko neta, to je najjeftinija varijanta, možeš da odeš i turistički na 3 meseca i pokušaš da se nametneš nekom poslodavcu tamo, ali to je dosta riskantna opcija iz više razloga. Imaju i one imigracione agencije, al to je najskuplja varijanta. Kad dobiješ posao, posle ide manje-više glatko, ostaje papirologija, da nisi osuđivan, lekarski pregledi i tako to. Čim dobiješ radnu dozvolu, možeš da povedeš i ženu, decu. Inače, velike su plate, prosečna oko 3000 evra, zavisi od struke, ali i hleb je fazon 2 evra, pa eto staviš na papir i vidiš isplati li se. Eto nešto ukratko, nije ni tema za to.

4. da, i onda sa NZ posle 4 god dodjete ovde kod mene na socijalu kao masa NZ gamadi balkanskog podrijetla, a ti mile placaj AUS porez 30%, boli te kuac, a?

nego koji je sad taj Pavicevic? dal ce da spreci odliv na NZ?

5. Gvozdene ako citas ovo, za dzivdzana sam naisao na neki materijal, israli kao rezultati na ponovljenim, stavili procente i kurce se nesto i na kraju stave ovo,je zemlja za nas,ovo,je zemlja,za sve nase,snove ovo je kuca nasa,i kako vec ide,ta govnurda od pesme i stavilinjos link yt pesme hahah tacno se,sve uklapa, bednici bedni

6. Ovo je kuća za svu našu decu

7. Ovo je moja kuca ziveo sam tu

8. To kaže Arkan kad prođe onom ulicom uzbrdo porem Marakane

9. Da.
    Na četu kad je bilo muško/naš/živ uvek je bio Arkan

10. Hahahaha de si se toga setio

11. Elek kad se igrao uvek Krcun bio jebem ga usta komunistička haha

12. Vučić peder otvorijo pogon u fabrici duvana u Vranju. Kako čitam, proizvođač se povukao iz Kroacije i došo vama. Aj što je Vučić napravio sirotinjom ihahaj porodica tamo, nego i vas hoće da potruje, malo mu da umirete u bijedi, još oće da rakčugu zaradite!

13. ma sigurno postoji neki motiv iza toga, verovatno se nakrao jos sa bratom, vucicu pederu ! ajde da se skupimo da srusimo ovoga diktatora ja necu da zivim ovako!!!!

14. I to NAKON izbora, a ne prije, ko svi normalni političari. Ko zna kakva je mutljaga u pitanju...

15. Ja bi da malo bolje živimo pa da nas sve boli kurac i ko je premijer i ko je ministar.

https://www.youtube.com/watch?v=5rTq_UFwJig

16. Jbt, Dado Topić je rođen 1949. godine u Novoj Gradišci i dali mu ime Adolf. Jebem ti sve kakvi roditelji, trve.

17. ima nesto kod tog "dado".
    dado miladin pršo
    dado adolf topic
    dado damir polumenta

18. dado k00rwy zadnji dinar

Rekli o sajtu

Da. Definitivno ima dobrih fora, svaka čast onima koji ih smisliše. Respect Vukajlija.

MyCity Forum · 4. Februar 2009.