Izbori 2016.

1. Vučića ove izbore ruši samo veća izlaznost od prošlih, sve stranke su popravile svoj rejting samo je SNS pokvario (što je logično jer su na vlasti).

SNS - previše afera za samo 2 godine vlasti, sigurno 10% manje glasova, pritom pokušavaju očajnički da uhvate zadnji voz da ostvare preko 35% i to na penzionerima, videćemo da l' će uspeti.

SPS, JS - Ove izbore će možda i bolje proći od prošlih, jer sve afere protiv njih su pravili naprednjaci, pritom su ih šutirali kao srbenda avlijanera, tako da se možda neko sažali, ipak su Dačić i Palma dva čoveka sa najboljom harizmom, iako su muljatori retko kad ih je narod baš uzeo na zub.

DS - Imaće sreće što su i pokrajinski u isto vreme, jer negde imaju jak lokal a nisu toliko uzeli na parlamentarnim, pa možda neko bude glasao po šablonu. Takođe više puta su se našli na udaru naprednjaka i to fizičkom. Tako da i oni zbog toga mogu popraviti svoj rejting.

SDS - Izbori će pokazati njihove mogućnosti, mislim da mogu proći cenzus, ali se neće proslaviti.

SRS - Ukoliko Šešelj ostane na slobodi možda mogu da urade nešto ozbiljnije, ne bi me čudilo da oni budu ta karika koja će upotpuniti Vučićevu vladu, setimo se da je bio i protiv Slobe, pa posle formirali vladu. Ukoliko ga uhapse onda mogu igrati samo na kartu sažaljenja, jer nema niko tu harizmu ni moć kao Šešelj da privuče nove glasove il' da vrati stare.

DSS i Dveri - Proće cenzus, a i imaće jedinog ženskog lidera pa možda neki džentlmeni daju glas. Postigli su svoj maksimum, al' možda otmu par procenata za cenzus.

Dosta je bilo - Neće proći cenzus, možda prođe ako se udruži sa nekim, može sa Borkom Stefanovićev, ali teško do cenzusa, gotovo nemoguće.

Postoji veliki broj neopredeljenih, i oni koji su se opredelili za nevažeći listić, tako da sve liste po sigurnim glasovima imaju 60% glasova koji će izaći od toga je 30% neopredeljenih ali od tih neopredeljenih vrlo je moguće da će trećina da ubaci nevažeći listić i 10% su se već opredelili za nevažeći listić.

SNS će igrati na loptu male izlaznosti, ali predviđa se veća izlaznost nego prošle, takođe igraju i na loptu nevažećih listića, a to će im verovatno ići na ruku. Jer prošle su zeli 48% na izborima, al' 64% u parlamentu.

2. Vucicupederu, ne slažem se sa tobom opet će biti veliki broj nevažećih, ja bih uveo zakon da ako nevažećih ima više od drugoplasiranog da izbori nisu legitimni.

3. Nisi daleko imam slicno glediste po pitanju rezutata, opet ponavljam nece se vlast menjati, ali ce biti daleko ranjivija i dogodine pocinje njihov kraj. Oni nisu sposobni da kontrolisu zemlju sa 160 poslanika, kurac ce sa manje od vecine.

A Dacic sto ce im se najebati milosne majke to nece niko. Oni ne znaju kakav je to igrac, samo mudro cuti i ceka svojih 5 minuta. Vucic je glup, nezreo i ne ume da kontrolise svoju ociglednu ogorcenost. Dacic ce ga jebati ruzno kad dodje vreme.

4. Daćič je meni okej lik, ne političar, već lik, vidi se da je neka glava koju realno boli uvo za politiku već istu koristi da bi uživao u životu, najjača je njegova poseta Argentini, verujem da niko nije s' toliko samopouzdanja lupao gluposti u poseti stranoj državi pritom mu ovi nisu uzeli na zlo.

5. nemam vremena sad nesto, inace bih se probio nekako do vucica da me postavi za ministra propagande, onaj balavac njegov je nubara teska, beda kao sto je on nekad bio
    preslab je na drustvenim mrezama, to mozda nije toliko sad vazno, ali u narednih 5-10god najvece borbe i kampanje ce biti upravo na njima..
    gledam klince po fejsu na ovim dnevna doza ovoga onoga debilnim stranicama kako ubacuju svuda gde mogu vucica u negativnom kontekstu, jer to skuplja lajkove.. takva se atmosfera stvorila, da ako se ne prikljucis nailazis na strasnu osudu, tako da je lakse, posebno mladim mozgovima da se prikljuce vucicu pederu vozicu i politicari kradu pare, krivi su za sve, cak iako mozda ne misle tako.. jos jedan dobar primer je stranica beogradnocu cirilicom ispovesti cirilicom i par slicnih, gde se forsira taj fazon hehe vojvoda legenda i sve to, a nemaju veze sa realnim zivotom, ali to su ta mlada patriotska srca srbije, neka neka jos ovaca za sisanje...
    uglavnom odmice kontroli to, posebno na fejsu, ohrabruju se takvi komentari, a stasace i ta deca jednog dana pa ce glasati i oni.. plus iskacu mi redovno sponzorisane stranice protiv vlasti, nemaju punu lajkova, ali iskace u news feedu ljudima, sve to ima uticaja na coveka, posebno na mlad ili prazan mozak... a stalno se prica o nekakvim botovima sns-a... ne citate izmedju redova, ne budite marva

vucicu brt ako citas ovo ili oni tvoji balavci, daj mi odresene ruke, sa bagrom treba samo ostro, imam osmisljenu kampanju dostojnu gebelsa, popisao bih se po opoziciji za 2 meseca

6. Sad sam čuo jednu zanimljivu stvar kako da Srbija ima veće plate:

- Da dovede veliki broj stranih firmi, da bi smanjili broj zaposlenih.
    - Da smanje minimalac i predstave se kao jeftina radna snaga da bi došao veliki broj investitora.
    - Dođe do manjka radne snage i onda će firme same da podižu plate da bi se izborili za radni kadar.

Jeste da je ovo drugačije u praksi, ali je zanimljiva teorija.

7. Ovaj buren je stvarno vucicev bot, ne troluje. Jebote zavrsi fakultet pa se zaposli ko normalan covek.

Stvar je elementarne pristojnosti i zdravog razuma biti protiv takvih krezavaca.

8. Jer realno, koliki retard moras biti da popusis vucicevu pricu.

9. Verovatno želi da unapredi svoju karijeru, jer trenutno se samo uz SNS može napredovati. Ironija.

10. Армине јел идеш за попом кад свети водицу?

11. Или си ишао кад си био мали? Па оно дјелујеш као такав тип неки.

12. otkud sad to zivota ti hahaha
    inace na crkvu i religiju gledam kao veliku glupost kad smo kod toga jbg

13. хаха, нермин објашњава. смео бих у десет евра да студира/студирао/студираће економију, то је тај мајндсет.

14. majndset koji svira dok marva igra u pravu si haha

15. Јебеш изборе без Коштуњавог. Немам за кога да навијам и ботујем. Није ми занимљиво.

16. не сери да сам погодио? што ниси сачекао да се неко клади? пу.

17. Brt jel realno da je parola Dveri za izbore "Da muškarci idu u vojsku" hahaha

18. nisam nista rekao, ali u glavnom su ekonomisti uz naravno pravnike na vlasti...
    kakve to sad veze ima ? samo cekas truc da me podbodes jos od one teme sa filmovima, a ja tebi gotivim najozbiljnije

19. ArminVanBuuren
    otkud sad to zivota ti hahaha
    inace na crkvu i religiju gledam kao veliku glupost kad smo kod toga jbg

Па оно, прикачиш се уз сигурну јаку организацију, они узимају добре паре а капне и теби помало :Д Сличан је принцип са странком и са црквом. А није битно јел вјерујеш у то, не вјерују ни они.

Rekli o sajtu

Slavna Vukajlija. Ima glupih stvari, ima bezveznih, ali ima i jako puno brilijantnih. Neću previše dužiti, samo odite tam pa vidite sami. Samo jedno upozorenje - ima ponešto napisano i na ćirilici (iako smatram da svako, ko kolko-tolko drži do opće kulture zna ćirilicu).

Skodin blog · 04. Septembar 2010.