U subotu, 27. novembra 2010. u Klubu studenata tehnike biće održana smotra sadržaja popularnog šaljivog sajta. Vukajlija je mesto gde se Internet zajednica okuplja kako bi na duhovit i originalan način definisala reči i izraze, sleng termine, našu svakodnevnicu i aktuelne događaje, po paroli - „Ovde možete da definišete sve ono što ste oduvek želeli, a nije imao ko da vas pita”.
Mondo · 25. Novembar 2010.
Ako se dobro sećam nekih 10% ljudi vodi poreklo od Džigija.
Tako da, da, sig najveća muda imao lik.
10 miliona, to nije 10%.
Svaki sedmi čojk na planeti braćo njegov gen ima
Kapiram da je vecina ljudi potajno prizeljkivala izjave tipa "Srbi su osnovali 16 kolonija na Atlantidi" ili "Samo je smrt sprecila cara Dusana da ovlada Kinom i Indonezijom" i slicno ali slaba vajda :)
Rvati su stariji od Srba po istoriji
Majku mu, pa kad smo ih onda pokatočili?
Vučko to kažeš zbog Paće.
samo sport srbina spasava
jesu, jesu
Pa dobro jebem ti dete u detetu sajte.
Rekoh, šta znam, ima pregotivnih glava u ovoj mojoj oblasti:
Matija Zmajević- tvorac galija u Rusiji
Sava Vladislavić Raguzinski- povukao današnju kinesko-rusku granicu, sagradio prvu pravoslavnu crkvu u Kini, osnovao grad Troickosavsk
Teodor Janković Mirijevski (iliti fon Mirijevo)- osnovao ruski obrazovni sistem koji je i danas na snazi, mnoge škole u Rusiji po njemu nose ime, plemić i u Rusiji i u Svetom Rimskom Carstvu i u Ugarskoj, takođe konačno organizovao pristojno obrazovanje srpskog sveštenstva (većina popova nije znala očenaš po njegovoj anketi)
don Pedro Ohmućević- jedan od admirala Nepobedive armade, inače falsifikator, napravio Ohmućevićev grbovnik da dokaže svoje oreklo, svi grbovi su izmišljeni, ali su ih naši vrli istoričari uzimali (a bogami izgleda da neki još uzimaju) kao prave
porodica Miloradović- dali nekoliko generala Rusiji, proslavili se kod Borodina
Samo soccer srbina spasava
Jebi soccera!
A Srba ima skoro 3 puta vise u Hrvatskoj nego Hrvata u Srbiji. Toliko o sovinizmu
Eto ja kažem kako najosnovnije stvari u istoriji nisu sigurne a oni licitiraju kolko procenata potiče od Džingisa, ko da se to može utvrditi
Znaci nema dokaza da obilic postoji.. El to znaci da je obilic bog?
zato sto smo brojniji narod od hrvata.brojniji smo i od bugara, od svih nasih neprijatelja na balkanu. mi smo najveca sila na balkanu.jesmo u zadnje vreme malo u losem stanju ali sve ce da dodje na svoje mesto
pa obilic sad ne postoji to je tacno ali je postojao.srpski junak koji je ubio sultana murata
Cekaj pene Srbi o proterivanju iz HR, a ovamo nas ima skoro 200k
200k.sta znaci to K?
daj mi jedan dokaz da obilic nije ziv
Ti si baš istripovao da na sajtu ma neko da se loži na lupetanja Deretića.