Slavna Vukajlija. Ima glupih stvari, ima bezveznih, ali ima i jako puno brilijantnih. Neću previše dužiti, samo odite tam pa vidite sami. Samo jedno upozorenje - ima ponešto napisano i na ćirilici (iako smatram da svako, ko kolko-tolko drži do opće kulture zna ćirilicu).
Skodin blog · 04. Septembar 2010.
k znaci kilo iliti hiljadu.
znaci ja kad trazim kilo jabuka treba da mi daju hiljadu jabuka.stvarno ne znam sto stavljaju to K.Jel to nesto na hrvatskom?
sad vam i deretic lupa.srbi se okrenuli protiv sebe..
U Srbiji postoji toliko ljudi koji se loze na lupetanja vucica prema tome gonzo da.
Cisto da ne pobegnemo od teme.
K- kilo, od grčkoh khilioi (hiljada)
kg - kilogram
labo je malo zaglavio na srednjoj trogodisnjoj
Ništa, što ste imali da pitate, imali ste, Tsar has left the building
Ladno je moguce da Srbi funkcionisu ovako, jedan prica a ostali slusaju i povremeno postavljaju pitanja. Kulturica.
Царе, svako dobro.
To samo u na sajtu skouser u praksi nije izvodljivo lolo
hvala care sad mi je jasno.ako je to tacno, posto vidim da istoriju znas pogresno
xaxaxaxax
Care, zaboravio si da nam preporucis literaturicu neku, brt. Ozb kazem. Ako ovo vidis sutra, preporuci nesto.
Kad jedan zna a ostali ne mogu da mu priđu. (mada to često nije prepreka za neke)
Dobar je čovek ovaj Car, kontam da bi neko drugi otero u kurac i temu i Džigija i sve u pičku materinu.
Skauzere, ima u Srbiji i mnogo ljudi koji se lože na narodnjake, pa to i dalje ne znači da većina guta Deretićeve gluposti.
pederu, sta tebi vredi visoko obrazovanje kad si glup
Ali ono što vam nije rekao je sledeće: ovo je trial verzija, od sutra se odgovori plaćaju. Bonus 10% ako je odgovor iz vatikanskog arhiva.
Realno prvi put da su se i ostali Vukajlijaši vodili logikom "kad nemaš ništa pametno da kažeš - ćuti".
Svaka čast Caru, treba imati živaca kucati toliko preko telefona, kapiram da bi lik mogao da sedi sa tobom 20 sati i da priča o istoriji.
Inače znam lika koji se razume u sve, i što je najgore u sve se stvarno razume, a lik osuđivani kriminalac, i svo vreme u zatvoru je čitao, moglo mu se jer ima 2 metra i 150 kila, pa niko nije smeo da ga pipne. Verujem da bi takva glava dobro došla na forumu, videću da ga vrbujem kad izađe.
Hahahahahhaa
Ovaj bi da nam uvali Kristijana.
hahah izgleda