Izbori 2016.

1. Koliko ulicnih tuca imas u svojim pesnicama?

2. Srpska lista u kosovskom parlamentu dala kvorum za izbor koljaca Hasima Tacija na mesto predsednika Kosova. Srpska lista je inace pod direktnom kontrolom picoustog. Fahri Musliu apruvz.

http://e68.imgup.net/fahrif22d.jpg

3. Ne kapiram tu logiku s kupovinom radnog mesta, platiš 4k jura i onda primaš recimo 400 jura platu za to što rintaš mesec dana ko konj i onda te gazda otpusti za 10 meseci i ti si na nuli što se tiče kinte, a rintao si skoro godinu dana.

4. Pa nadas se da te nece otpustiti posle 10 meseci jbg...

5. Al' svejedno ostaje činjenica da si radio 10 meseci ko rob jbg

6. јао брт замисли платиш 4к јура радно место и после 3 месеца падне ти саксија на главу са нечије терасе и погинеш и онда будеш у фазону за шта сам ја дао 4к јура кад сам сад мртав, сморчина јебена

7. Ali ako pogineš za 3 meseca onda si na nuli za 3 meseca, a ovako si na nuli za 10 meseci

8. Ako moras da kupis radno mesto bolje da umres odma

9. I poruka za modove: drzite onog malog retarda banovanog smara do jaja

10. Koliko Šomiju23 da se uzme love za posao?

11. Ma njemu sam obecao za dz ovako neki rucak da se casti ili tako nesto to je ok to se i ne smatra za kupovinu al 4k evra pa lol brt sta mi ti kao cinis a dajem ti 4k esi lud

12. @Lukici, da li ste ispratili onaj tiket sa teme sto sam dao vam?

13. Jesam papo sa k dinara jer sam samo to imao kod mene

14. Osmisli mi za vikend tri para fazon da udjem ozbiljno. Premijer ligu jer se bas dosta razumeš

15. Utorak/Sreda opet ima PL

Rekli o sajtu

Da. Definitivno ima dobrih fora, svaka čast onima koji ih smisliše. Respect Vukajlija.

MyCity Forum · 4. Februar 2009.