Izbori 2016.

1. Ja glasam za ljubav

2. Jankoviću, glasaću i ja za slovačku partiju samo sredi neki kulen ako može.

3. Нови Сад, улица Милетићева 40- нема чекања

4. Sutra sam u NS, to stranačke prostorije?

5. Јесје, јавиш се код господина Ивана Ферка, он те упути на најбољег произвођача кулена у Бачком Петровцу

6. Kažem mu "Boš robiš, klepec? Kulen za ješć?" al' pričam slovački.

7. a slovacka partija sa demokratam...zao potez.jos i mito.

8. Vulin kao novosadska rep grupa Kardež - kara drvo.

9. СРБИЈА ЈЕ ПРОТЕКТОРАТ,
    И НА ВЛАСТИ ЈЕ ОНАЈ,
    ШТО ИМА КУПЉЕНИ,
    ДОКТОРАТ.
    ВУЧИЋ ЈЕ У СРБИЈИ,
    МАРИОНЕТА,
    НАТО ФАШИСТИЧКОГ СВЕТА.
    МАЛКО СУ МУ СЕ УПЕТЉАЛИ КОНЦИ,
    А У ГЛАВИ ПОБРКАЛИ ЛОНЦИ.
    НЕЋЕ НАТО ФАШИСТИ,
    ДА МУ ДАТУМ ИЗБОРА КАЖУ,
    А ВУЧИЋ ТРПИ,
    НЕВИЂЕНУ БЛАМАЖУ,
    ЈЕР САДА ВОЛИ ТИТА,
    А НЕ ЂЕНЕРАЛА ДРАЖУ.
    др Агос Лав
    ПА ГДЕ СИ ТИ ВУЧИЋУ

10. ĐUKA DEBELI HAHAHAHAHA

11. Vest da će DS i LDP (sa Tadićem izdajicom) nastupiti na zajedničkoj listi je najlepša vest koju sam mogao čuti vezano za ove izbore. Raduloviću, jebiga, opet će biti ispod cenzusa, ali shvati da je kompromis nekad potreban, makar bio i truo, naročito kad nisi izrastao u igrača.

Dakle, i pre početka kampanje - znam za koga ću glasati!

12. Pa za koaliciju. Priznajem, mnogo sam pre gotivio Tadića, imao je nekog šmeka. Zamerio sam kad je pocepao stranku, ali ovo je fina vest.

Jericho and YouCantHandleTheTruћ like this.

13. Ma Tadića je sjebalo što mu je manjkala medijska podrska i što je potpisao Kosovo. Možda veća muda da je imao.
    Inače gospodin je

14. Jeri sad normalno i ok da se glasa SNS ili se i dalje deli bela tehnika? Mašina za pranje sudova fali mi. Ja perem sudove. Žena radi u Domu zdravlja, 4k evra je radno mesto. Nema vremena. Nisam papučar, to sam joj obezbedio jer sam muško. Da li sada se podrazumeva da glasam ili dobijam tu mašinu?
    Ako ima neko ko se baš dosta razume u džakove glasačkih listića da mi odgovori. Opozicija STOP. Grobari STOP. Realni STOP.

15. Ja cu da glasam za Velju Ilica, svidja mi se njegov pristup.

16. E da, da vas pitam. Kakav je kod vas sistem kupovine glasova, kad su lokalni izbori u pitanju?
    Kod nas je lik iz vladajuće stranke, inače možda i najveća šupčina u gradu, pobrojao sve studente iz grada, posjetio sviju i obećao im stipendiju. Glasali za njega, ispunio obećanje, svi studenti iz grada dobili stipendiju ladno. Plus ganjanje nepismenih babetina po selima, organizovanje prevoza za njih do glasačkog mjesta, meza pečenje itd.
    Kad je stranka na idućim lokalnim izborima izgubila, svim studentima je ukinuta stipendija. SVIM.

17. Šta hoćeš bre ti?!

18. Imam više tuča nego ti pišanja po parkovima.

Rekli o sajtu

Štek je dobro sakriveno mesto. Varijacija ima bezbroj: recimo štek-ocene su „isključivo dobre ocene koje se čuvaju za ‘ne daj Bože' situacije, odnosno period kada pljušte kečevi“, piše jedna vukajlijašica. Tako će iskusni školarac prećutati roditeljima da je dobio peticu, a to će im saopštiti tek kada dobije i nekog keca – da bi ublažio negativni efekat.

Deutsche Welle · 29. April 2011.