Izbori 2016.

1. U duhu predstojećih izbora, uskoro još političara u avatarima.

2. Ovaj Vučić je najjači trol u Srbiji. Kad porastem biću on.

3. Navijaci Crvene Zvezde poznatiji kao Panteri krecu u frontalni napad za svog idola Premijera. Komentarisu i napadaju svakog ko se usudi da ga pomene

http://p55.imgup.net/idiot27c9.jpg

Cetnici sever (osnovani od krcuna koji je ubio Drazu), velike patriote (podrzavaju premijera koji pusta Nato u Srbiju) i branioci Kosova (sa legendom Cokijem sto pokrade pare od srpske dece sa Kosova) se vise i ne kriju. Torta sa brojem jedan stize.

4. verujem da Vučić ima iskrene i dobre namere

5. Solidan šuk ovo za idiota

6. Маестро ♦
    Ja ću za Raduleta

Agilni, ti si?

7. Većina državnih firmi nisu gubitaši, već to njihovi direktori nameštaju račune, a pritom jeftino kupuju akcije, država ni u jednoj fabrici nema 100% vlasništvo, u većini fabrika ima oko 70-80% ostatak je uglavnom u posedu direktora. Ja znam par profitabilnih firmi koje namerno prijavljuju gubitke, s' ciljem da firma bude prodata - a oni kupci. Ne verujem da neko stvarno misli da će neki stranac doći da vadi državne firme iz problema. Verujem da postoji dosta ljudi koji mogu da preporode te firme, ali nažalost nisu naprednjački kadar, pa ne ispunjavaju uslove.

8. haha sjajan tajmlajn

9. mene interesuje šta vi ljuti protivnici SNS-a radite da ih skinete sa vlasti?
    vučićupederu samo kuka ima godinu dana
    digni dupe iz fotelje, lepljenje plakata je produktivnije od ovog kenjanja po vukajliji
    vučiću care
    terzo care
    ćoki predsednik

10. vučiću care
    terzo care
    ćoki predsednik

+23

Ćoki je legenda, ali to je to.

11. fora je sto i jedni i drugi su govna
    ovi kradu a ovi hoce da skinu ove da onu kradu
    puca njima za drzavu i za vas u foteljama

12. dole protivnici vucica!

13. Ovako, dođoh na ovu temu da postavim pitanje u vezi duksa, međutim ne mogu da odolim a da ne raspalim po SNS-u!!!
    EJ BRE, ALO BRE!
    Prvo, meni je žao što je veliki broj ljudi, stanovnika Srbije, toliko izudarano i išamarano životom, toliko izubijano i izujedano ratovima, da ne žele izaći na izbore godinama.
    Žao mi je dok slušam objašnjenja starijih u stilu: "Šta, ti ćeš nešto da promeniš? Pa ti se ne pitaš ništa... baš njih briga za tebe, prodato je Kosovo odaaaavno... šta? šta? kakav bre nato, šta tebe briga za nato gledaj sebe da imaš neki dinar..." i slično. "GLEDAJ SEBE" je ključno, i "PUSTI NJIH"...
    NEĆU da pustim.
    Ljudi, da li znate šta taj SNS radi u mom gradu?
    Evo nekih primera...
    Mali grad, zna se sve. SNS vodi kampanju putem interneta, imaju svoje botove koji pišu svašta. Momci i devojke koji nemaju ni 30 godina... propagiraju samouništenje, a nisu svesni toga.
    Recimo, postoje ljudi koji prave lažne stranice i profile sa kojih govore istinu i suprotstavljaju se ovim sns botovima. Znate zašto? Zato što ako napišeš u svoje lično ime čeka te otkaz, ili što god... prete smrću... rovare... i slično.
    Onda tako ljudi putem tih profila pokušavaju nešto ali opet je sve to pogašeno i neuspelo. Znate zašto? Zato što kod nas postoji telekomov internet i kablovski internet. Sada, direktor kablovske u mom gradu je čovek SNS-a i on naravno ilegalno vidi sa koje IP adrese je koji profil, i taj čovek nadrlja.
    Bukvalno cenzura.
    Ljudi umesto da govore glasno, oni ćute.
    Ej bre... fejsbuk...
    Kažu, prate te šta lajkuješ.
    Gospodin poslanik potpredsednik grada je na gradskoj skupštini rekao o mladima koji odlaze na studije da su BUDALE. Doslovce. Javno. Narod ćuti, ni ne zna. A jel znate kako nam je trotoar asfaltiran? Znate one pločice, kocke, za slabovide i slepe? Igrom slučaja one su crvene boje i sa strane imaju uske pruge, znate kako to izgleda... e to u našem gradu nije stavljeno na sredini za slabovide, već je stavljeno uz ivičnjak, da služi kao UKRAS, jer znate boja je drugačija... EJ BRE! Oni nisu skontali i tako to stoji u našem gradu i niko ništa!!! EJ BRE, ALO BRE!
    Ej bre, alo bre, ljude žvaće taj usrani sns, ja rovarim i derem se gde god i kako god mogu protiv njih ali se osećam loše kada vidim druga ili nekog čoveka koji isto to misli a ne sme da izusti ili kada vidim da me neko gleda u stilu da li sam normalan.
    Ej bre, ljudi NE VIDE gde žive i ĆUTE i TRPE. E meni je žao što je toliko ovaj naš narod izubijan, da mu je najlakše da trpi, da mu se pije voda a neće da je natoči u čašu, mrzi ga. Možda će čaša da mu se razbije pa neće da popije.
    ALO BRE! Probudite se.
    Grobarska maso, SAD svi zajedno protiv debila vučića.
    SAD BRE!
    Šta čekate? Biće kasno ako puzimo... svi ćemo da puzimo zbog psihopate, ne samo Partizanovci, uopšte post nije u tom pravcu... cela zemlja će da puzi zbog njegovih hirova...
    Slušajte ovo:
    https://www.youtube.com/watch?v=1Wweg_SCGLc
    Hej pa ja sam Srbin!
    Da li me čuje neko od vas?!
    U svojoj zemlji mi uzeše pravo,
    ali mi neće uzeti glas!
    Zato ću lajati,
    zato ću pevati,
    iza reči svojih stojati!
    Zato ću pljuvati smrdljive šljamovi,
    dok god mi moja prava ne vrate!!!

Živimo u vremenu gde mora biti diplomatije, te se moraš suprotstaviti njima diplomatski, gospodski, sa uvijanjem... Neću bre. Svim snagama protiv sns.
    Kao petog oktobra, još luđe bre. Samo što su pre petog oktobra padale bombe pa su probudile narod. Sad smo u nato, taj scenario neće biti, tako da narod mora sam od sebe da se probudi.

Rekli o sajtu

Na pitanje: „Ko je bio Mocart?“ duhoviti posetioci internet sajta Vukajlija, rečnik slenga, odgovaraju: „Svestrana ličnost. Čovek koji je komponovao muziku za Nokiu. Inače, bio je poslastičar i izmislio je Mozzart kugle. A voleo je i da se kladi...“

Danas · 06. Novembar 2008.