U duhu predstojećih izbora, uskoro još političara u avatarima.
Ovaj Vučić je najjači trol u Srbiji. Kad porastem biću on.
Navijaci Crvene Zvezde poznatiji kao Panteri krecu u frontalni napad za svog idola Premijera. Komentarisu i napadaju svakog ko se usudi da ga pomene
http://p55.imgup.net/idiot27c9.jpg
Cetnici sever (osnovani od krcuna koji je ubio Drazu), velike patriote (podrzavaju premijera koji pusta Nato u Srbiju) i branioci Kosova (sa legendom Cokijem sto pokrade pare od srpske dece sa Kosova) se vise i ne kriju. Torta sa brojem jedan stize.
verujem da Vučić ima iskrene i dobre namere
Solidan šuk ovo za idiota
Ja ću za Raduleta
Agilni, ti si?
Većina državnih firmi nisu gubitaši, već to njihovi direktori nameštaju račune, a pritom jeftino kupuju akcije, država ni u jednoj fabrici nema 100% vlasništvo, u većini fabrika ima oko 70-80% ostatak je uglavnom u posedu direktora. Ja znam par profitabilnih firmi koje namerno prijavljuju gubitke, s' ciljem da firma bude prodata - a oni kupci. Ne verujem da neko stvarno misli da će neki stranac doći da vadi državne firme iz problema. Verujem da postoji dosta ljudi koji mogu da preporode te firme, ali nažalost nisu naprednjački kadar, pa ne ispunjavaju uslove.
haha sjajan tajmlajn
mene interesuje šta vi ljuti protivnici SNS-a radite da ih skinete sa vlasti?
vučićupederu samo kuka ima godinu dana
digni dupe iz fotelje, lepljenje plakata je produktivnije od ovog kenjanja po vukajliji
vučiću care
terzo care
ćoki predsednik
+23
Ćoki je legenda, ali to je to.
fora je sto i jedni i drugi su govna
ovi kradu a ovi hoce da skinu ove da onu kradu
puca njima za drzavu i za vas u foteljama
dole protivnici vucica!
Dosmanlije jebene
Živimo u vremenu gde mora biti diplomatije, te se moraš suprotstaviti njima diplomatski, gospodski, sa uvijanjem... Neću bre. Svim snagama protiv sns.
Kao petog oktobra, još luđe bre. Samo što su pre petog oktobra padale bombe pa su probudile narod. Sad smo u nato, taj scenario neće biti, tako da narod mora sam od sebe da se probudi.
Boh - Radostan je