Izbori 2016.

1. ma ko se to usudjuje da kalja obraz i chast kneginje milice http://i.imgur.com/xSkott3.png

2. Solidan mač i čizme

3. desi dekara dal imas jos uvek obe ruke

4. Imam imam hodža minaret

5. Zoran Babić nije na listi naprednjaka, kao ni Gašić kao ni Stefanović, izgleda da im se spremaju ministarske fotelje.

6. Zoran Babić nije na listi naprednjaka, kao ni Gašić kao ni Stefanović, izgleda da im se spremaju ministarske fotelje.

Sprema se njima nesto drugo. Kao i gazdi im. Realno, nabrojanima ne bih dao ni mesto poslovodje u seoskom mlinu. Ovo mracno vreme kad je sramota imati diplomu se blizi kraju, tada ce svako raditi sta mu pripada. Kao ti recimo, umesto nekog sigurnosnog organa naplacivaces ulaznice na stocnoj pijaci, u skladu sa svojim realnim dometima.

7. Hahahaha, koja si ti glava. Bolje za tebe da ne dođe to vreme, jer ćeš pušiti čobanu.

8. Koštunjavi ide na izbore s Dverima i Trećom Srbijom, da li će imperija uzvratiti udarac

9. Demantovao je Voja to brt prati malo šta se dešava ok?

10. E Deki jadni naivni

11. Care da li su templari bili vojska Papina?

12. Ali u smislu da su priznavali papsku vlast, i tek su jedan među takvim redovima, papi kad treba neko pravo šibanje, on uzima najamnike

13. E oću još nesto da pitam.
    Je l istina da su imali moć da zaustave osmanlije al da se mi grci i rusi pokatoliče? I da naš patrijarh nije pristao a grčki i ruski jesu i otišli pa ruskog obesili kad se vratio u rusiju a grčki se krio negde i umro u italiji? Šta znaš o tome? Nabacao sam jbg

14. Ne brt, templare je pre toga genocidirao francuski kralj Filip Lepi, a Osmanlije su pobeđivale i kada je pola Evrope išlo na njih (1444, takozvana "Crusade of Varna"). Osmanlije su za 16. i 17. vek ono što je SAD za 20. vek.
    A to nije istina za pokatoličavanje, u pitanju je Firentinska unija (1439). Rusija nije imala patrijarha (a nije bome još ni postojala), a Srbija nije ni pozvana, jer je bilo pitanje unije vizantijske i samo vizantijske crkve sa rimokatolicima, i propalo je zbog Marka, episkopa Efesa.
    Despot Đurađ jeste odbijao uniju, ali to nije provodio papa, već Bazelski sabor (duga priča, skupila se grupa najvećih glava u katoličkoj crkvi i rešila da smanji papski autoritet, pa je papa njih ekskomunicirao, pa su oni njega itd itd). Pregovori su vođeni u Srbiji, u Nekudimu, a vodio ih je dum Ivan Stojković, inače profesor na Sorboni, ali je despot Đurađ odmah sve odbio.

15. Mislim da će ti najrečitiji primer osmanske moći biti da su nemački vojni udžbenici iz 17. veka govorili da je teoretski nemoguće imati vojsku od preko 50.000 ljudi, a da su Osmanlije izvodile i do 150.000.

16. Džinkis Kan je bio najveća baja na planeti

17. Jao kako si ti pametan dečko...
    :)

Rekli o sajtu

U nedostatku mesta u Vujaklijinom ili kojem drugom rečniku na internetu postoji mnoštvo sajtova, među njima Vukajlija, gde možete da vidite na kakav sve način ljudi vole da razgovaraju na opšte zgražavanje lingvista. Tako da se tamo može videti da ljudi fejsbukuju, fejsbuče, da im je fejs ubagovao. Ili čak poređenje čuvenog prideva „kul”: kul, kulji, najkulji.

Emisija RTS-a "Oko Magazin · 24. Novembar 2009.