Izbori 2016.

1. Bohore

18. augusta 1227. godine, Džingis-kana je ispratilo u zagrebni život čak 2.500 sljedbenika i 400 tjelohranitelja (vojnika). Kada je povorka stigla na udaljeno planinsko mjesto u Mongoliji, prvo je ubijeno 40 djevica koje su trebale pružati Khanu užitke u zagrobnom životu. Zatim, na kraju pogrebne ceremonije, 400 vojnika je ubilo svih 2.500 članova povorke.

Kada se 400 vojnika vratilo u glavni grad, njih je odmah ubila druga grupa vojnika, tako da niko nije mogao otkriti gdje je posljednje počivalište velikog Džingis-kana. Ipak neko je preživio ovaj masovni pokolj – deva. Jedna deva je ostavljena u životu jer je znala pronaći put do grobnice, a u slučaju da porodica želi posjetiti grob Džingis-kana, deva bi ih odvela. Kada bi išli u posjetu grobnici, porodica je morala imati zavezane oči, jer ukoliko bi vidjeli dje se nalazi – i oni bi bili pogubljeni.

2. deva ih je ubijala ako bi ih vidjela bez poveza, nema druge

3. Džingis je trpeo poraze, Aleksandar Makedonski nije nijedan.

4. Džingis Kan je bio dobar lik znao je da da poraz i da primi poraz burazer žigara bio je on

5. Pa Care uporedi trajanje vladavine Džingisa i Aleksandra.

6. Care, koliko njih je naprqvilo znacajne rezultate a da nije trpelo poraze? U mome u mi na pamet padaju samo Aleksandar, Usakov i Suvorov

7. Ponekad mi se desi da kad grickam hemijsku olovku mastilo mi iscuri po usnama da li je ok da glasam Dvrei zbog toga?

8. Nije Aleksandar birao koliko će živeti, činjenica da je za mnogo manje vreme osvojio toliku teritoriju (a bogami i planovi za nastavak) govore o njegovoj sposobnosti

9. Brt Kan ima milijardu potomaka
    Taj pojeba

10. mislim da se Aleksandar namjerno ubio da bi ostao neporažen i ušao u Ginisovu knjigu rekorda
    http://replygif.net/i/104.gif

11. Simptomatično je da recimo statistički gledano Francuzi imaju najviše dobijenih ratova u istoriji reč je o 165 ratova ako se ne varam. A opet ih jebu za belu zatavu.

12. Borko: Sargon Veliki, Halid bin-Valid, Demetrije I Baktrijski, Zafar Kan, Epaminonda, Scipion Afrikanac, Jovan I Komnin, Tarik ibn-Zijad

13. Jovan I Komnin

Samo je građanski rat izgubio

14. I vlast samim tim od Duka ako se ne varam

15. Fala. Sad cu da guglam za pola nisam bi cuo. Nego ocekivao sam vise Azijata.... ili te je prosto mrzelo da pises?

16. Jao bože Jovan I, Jovan II Komnin
    Znaš kako, jeste da ja nemam pozitivno mišljenje o Vizantincima, ali nazivati lov građanskim ratom je malo ekstremno

17. Moraš da shvatiš da sam sve ovo izmislio ok?

18. Brt izređao sam prvih nekoliko, ionako nisam plaćen ni za toliko

19. Fala svakako.

Koji je po tebi najveci?

Meni je i dalje neverovatno da Usakov nije cak ni jedan brod izgubio...

Rekli o sajtu

Štek je dobro sakriveno mesto. Varijacija ima bezbroj: recimo štek-ocene su „isključivo dobre ocene koje se čuvaju za ‘ne daj Bože' situacije, odnosno period kada pljušte kečevi“, piše jedna vukajlijašica. Tako će iskusni školarac prećutati roditeljima da je dobio peticu, a to će im saopštiti tek kada dobije i nekog keca – da bi ublažio negativni efekat.

Deutsche Welle · 29. April 2011.