Izbori 2016.

1. Ko ga jebe neko ode u stranku pa nek se isclani i treba da ga jebu kad je clan snsa.Mada naravno da je ovo namesteno.

2. Može biti i lažirana ta slika, ima sajtova gde praviš šta hoćeš na taj fazon. Mada mi deluje istinito.

3. I da jeste lepo mu kazu da dodje da se isclani,mogao je da se uclani pa kad bas nije uspeo da zaposli celu familiju i sebe u opstini,sad je odjednom progledao i shvatio koliko je to bilo nemoralno kad je lepio plakate i aplaudirao za sendvic i flasicu vode.I treba da ga jebu.

4. Опет поплаве иду на руку Вучићу. Обићи ће поплављена подручја и ауторитативно ће дрекнути да ће он, као премијер, да се избори са временским непогодама које које се свуда у свету дешавају једном у 100 година, а само код нас на сваких 6 месеци.

5. apropo te price o popersu, samo da kazem da su prenaduvane....nauzivao sam se popersa koliko hocete, ne u seksualne svrhe nego eto tako jer mi smesno da ga uzimam kad sam pijan, al nema efekta nikakvog u seksu, kao da udises benzin isti efekat ima

6. Ovo sa ovim porukama glupost najveca prvo ga oslovljava imenom "aleksandre" a posle kao "samo da vidim koji si i koja ti je adresa". A za svakog clana imaju ime prezime ime oca adresu jmbg i brlk.

Pouka: vucicpeder je glup i smrdi i treba ga jebati bez zaljenja dok ne dosadi a onda ga treba banovati i gledati kako peni kao rasnin

7. Siptare, sto si nervozan?

Ne idu nikome poplave na ruku, ljudi gube sve sto imaju. A upravo zbog naprednjacke nesposobnosti. Ovakvih poplava nije bilo ne secam se, kod ovih svake godine. Nemaju pismenog kadra da kontrolise vodne tokove, sve neki krezavi metaloglodaci.

Ako premijer i na tome gleda da uhvati neki poen, prokletiji je nego sto sam mislio. Mada, sta se moze ocekivati od siptarskog kopileta.

8. Haha tvoju glupost tumacis kao moju nervozu ok brt

Poplave se nisu desavale jer kanali nisu bili do kraja zatrpani. Ja kapiram da optuzujes vucica sto je navijac najboljeg kluba na planeti, sto si nezaposlena sirotinja, sto nemas leba u crevu i sto zbog toga i ne jebes ali ne mozes da optuzis sns i sto si pao tiket na udineze gluperdo.

9. "ЛОПОВИ, ИЗДАЈНИЦИ, ОЛОШ, КРИМИНАЛЦИ, ПРОДАЛИ СВЕТУ СРПСКУ ЗЕМЉУ ЗА ШАКУ СОЈЕ, ВИСИЋЕТЕ НА ТЕРАЗИЈАМА КАД ТАД"
    http://s4.postimg.org/o8c98fta5/Kerefest.jpg
    СРБЕ С КОСОВА НАЗИВА ШИПТАРИМА

10. Stecane, ja nikada nisam pozivao na nasilje. Nemoj da izmisljas. Taj civilizacijsko-evolucijski kanal sam odavno preskocio. Takodje znas da je siptar sleng za kosovare. Postajes pravi panter trazeci iglu u plastu sena. Zajebao sam se kad sam mislio da trebas biti moderator poput Bohora, jasno mi je zasto te nikad nisu promovisali. Dvolicna si pickica.

Glede kosovara, veoma sam pozvan da pricam o njima, provedoh vise od godinu dana na Kosovu 97 i 99-te. Srbi sa Kosova jesu veoma neomiljeni zbog neobrazovanja, bahatosti, neredovnog posecivanja zubara i slicno. Ali oni su decenijama ziveli u paralelnom univerzumu, okruzeni razlicitim interesnim grupama pocev od DB, vojske, milicije... vremenom su toliko puta izjebani od svih i svakog da vise nikome apsolutno ne veruju.

11. Сленг за Косоваре лол

Иначе, каже се Косовац. У српском речнику не постоји реч Косовар.

12. vremenom su toliko puta izjebani od svih i svakog da vise nikome apsolutno ne veruju.

i samim tim postali najsposobniji u državi ;))

13. Ne kazem, verovatno zbog urodjene agresivnosti i bahatosti. Mada manjak obrazovanja i dugogodisnje obitavanje na mestu poput Kosova ih jos sprecava da budu kao crnogorci.

14. Jedva čekam izbore da glasam za gospodina Aleksandra Vučića.

15. И немој да лажеш да ниси бар 2-3 пута написао да треба да висе на Теразијама, лаживчино једна

16. Stecane ne budi nervozan. Nisam pozivao na nasilje. To nije moj recnik.

17. Иначе, каже се Косовац. У српском речнику не постоји реч Косовар.

Ja par puta pokusao da objasnim al ono nisam zaludan

Rekli o sajtu

Slavna Vukajlija. Ima glupih stvari, ima bezveznih, ali ima i jako puno brilijantnih. Neću previše dužiti, samo odite tam pa vidite sami. Samo jedno upozorenje - ima ponešto napisano i na ćirilici (iako smatram da svako, ko kolko-tolko drži do opće kulture zna ćirilicu).

Skodin blog · 04. Septembar 2010.