Na pitanje: „Ko je bio Mocart?“ duhoviti posetioci internet sajta Vukajlija, rečnik slenga, odgovaraju: „Svestrana ličnost. Čovek koji je komponovao muziku za Nokiu. Inače, bio je poslastičar i izmislio je Mozzart kugle. A voleo je i da se kladi...“
Danas · 06. Novembar 2008.
haha pa kud deki na igraliste puno dece :D
Haha pa ne volim ja da ih bijem brt ja volim samo jebanje lizanje pusenje dupe usta picka ruke volim i sninanje i napolju i stojecki lezeci sedeci cuceci ne mogu ledja me zabole jbg i noge svaka mi poza odgovara i svako okruzenje malo me jebe pred ljudima ako im se zagledam u face ako nije bas totalni mrak ali da ih bijem bas jako to ne volim
srećan rođ dekyaod
Srecna slava nikolase!
Sado-mazo izbori.
sad kad nema kostunice nema nam spasa.
pomoćni teren FK Radnrčki popularan jebarnik bio je, igralište kao deca jebali smo se
што се тиче гушења, фора је у престанку дотока ваздуха и кад тело крене да се гаси постане супер сензитивно и интезитет оргазма постаје јачи и дужи и тако је код свих људи. а то помешано са самом чињеницом да је ложи тврд секс сам по себи и сва та шибања чини да оргазам буде пребруталан у сваком смислу. то ми је отворила очи једна медицинарка јер сам је једном баш јако јебао јер сам био пренапаљен и држао је за врат много јаче него иначе и она - не радиш то како треба, и ја као шта има ту добро или лоше да се ради, просто те држим за врат и она као - али не гушиш ме, само ћеш ми џаба оставити модрице а то нећу, а и нећу да пробам са гушењем. и ја био у фазону па заправо ни нећу да те гушим, лолчина јел си реална што бих хтео уопште да те угушим и она као ај само настави па ћу ти објаснити. морам да признам да сам убрзо свршио јер ме баш занимало да ми исприча а и све време сам размишљао о томе нисам могао да се сконцентришем на јебање. и онда ми је то рекла за оразам и сензитивност што сам написао горе и да брда људи умире због те праксе јер претерају па зато неће иако зна да би јој оргазам покидао.
после сам ја повезао целу ту спику са поперсима, зато се јебено и продају у секс шоповима и зато га људи користе током секса, зато што ти направи јебену кашу од мозга и доведе приближно у то стање које осећаш током прекида дотока ваздуха/крви а не ризикујеш наслов у блицу: МОНСТРУОЗНО: брутално силовао девојку и затим је задавио
ако треба још нешто да се објасни ту сам
Валде, колико си девојака задавио до сада?
Tako su Volfganga u Ozu zadavili. Nije se sa tim igrati.
Izbori: dole Vučić. Vaše rezonovanje o BDSM seksu: amaterizam. Oprosti mi, Vučiću, oprostite mi vi, ali pojma nemate. Ne mogu pisati eseje.
Nula, ako misliš do kraja. Nego, penis u vaginu,to je izgleda najveći domet. Uživancija, uživajte. A nemojte da stavljate postove tipa: e ja jednu gušio bušio tukao a ona jadna svršavala, o jebem mu majku, pa da li je normalna? Jeste da zvuči kao kuriozitet, ali što onda mene prozivate da sam u tom fazonu da pišem sado-mazo? Pa ja ni slovca nisam napisao, ne hvalim se kako sam alfa mužjak i jebem tako neke bolesne ribe koje vole da ih pesničiš. Ccccc..... Da ne pišem ja, bolje, pišite vi.
Ja mislio Valdemar dingospo kad on pesniči žene. Ccc
valdemar samo nemoj da se zaboravis pa to da radis svalerki prijavicete u miliciju
Vald možda i nije al Labkov je udavio preko 23,7
Ima pogled da to i dokaže
jok, ja jedino sto ga nekad slucajno munem u dupe pa je to zaboli ali se odmah izvinim
Gospodin si, vidi se.
ima i nas koji znamo da cenimo zene, nazalost nema nas puno..
http://i.imgur.com/G42W32P.jpg
http://i.imgur.com/PcI3Aog.jpg
silovanje lobanje ima ozbiljan potencijal za sleng
stara je to fora.to je iz nekog filma.tacnije,takav je prevod.