Izbori 2016.

1. Auuuu, a Jeremić je baš onako jak kadar...

Generalni sekretar UN treba samo da izrazi zabrinutost i pozove na mirno rešavanje konflikta kad izbije neko sranje. Da je to neki ozbiljan posao, ne bi nijedan političar odavde mogao da ga obavlja. Pošto ozbiljan posao ne može ni u svojoj zemlji, jelte.

2. Bata Sale
    Stvarno nemam zivce da vam objasnjavam ako necete sami malo da mucnete glavom...

da,brate,picke su.jasno je.
    ima mnogo gorih stvari koje rade u svojim politickim igrama.

3. Еlon Mask rekao da moraju da naprave novu Tesla fabriku negde u Evropi jer ne mogu da postignu prozivodnju za Tesla Model 3. I nasi majmuni ne znaju da kazu "evo ti livada u Srbiji, vrati Teslu kuci, marketing bajo".

пих, као кад нам је кроз земљу међу мигрантима прошао најбољи светски ортопед, а нико се није сетио да му понуди да почне да ради код нас!

4. http://www.b92.net/biz/vesti/region.php?yyyy=2016&mm=04&dd=06&nav_id=1116525

Hrvati ukrali ideju Saletu!

Ćuti bre Sale, jednom će nam ovako i premijera ukrasti zbog tvog dugačkog jezika daleko bilo!

5. E MOŽE DA BUDE U KURVACKOJ AL DA PIŠE SRBSKI TESLA NA ĆIRILICI

6. Koliko sam ja cuo Merkel bi.htela da bude novi sekretar UN a vucko normalno hoce i tu da je podrzi...

7. Cekaj Jeremic bi bio novi Ban Ki Mun?

8. Hrvati ukrali ideju Saletu!

Ćuti bre Sale, jednom će nam ovako i premijera ukrasti zbog tvog dugačkog jezika daleko bilo!

Eto ti. Jesu ustase, ali bar nisu pilicari kao ovi nasi, pa koriste mozak.

Cekaj Jeremic bi bio novi Ban Ki Mun?

Da. I ja sam odavno pisao ovde na forumu da je jedan od top 5 kanididata, pa mi se neki smejali.

9. Еlon Mask rekao da moraju da naprave novu Tesla fabriku negde u Evropi jer ne mogu da postignu prozivodnju za Tesla Model 3. I nasi majmuni ne znaju da kazu "evo ti livada u Srbiji, vrati Teslu kuci, marketing bajo".

Trenutno, tesla dosta zavisi od sopstvene reputacije, koja lako ode na ovu ili onu stranu, jer su novi. Nije Mask budala da rizikuje to, ulazeci u poso u sredini ko sto je Srbija ili Hrvatska, gde i ako dobro radi fabrika, a radice, neko dodje pa uslika poljski klozet pored fabrike ili tako nesto, pa objavi tamo da bogata raja iz kalifornije gleda to.

Za sad, "najnezapadnije" sto mogu da odu sa ovim je neka italija, spanija. Mada cenim da istocnije od Nemacke nece da idu u narednih 10ak god.

10. Veruj mi kelte kada je lova u pitanju naterace ih Amerikanac sve poljske klozete da sruse u okolini od 10 km od fabrike.

Kada je US Steel u SD naterao opstinare da ociste reku Jezavu koju niko nije cistio posle Svabe od 2. Svetskog, da asfaltiraju puteve koje je poslednji put Tito za zivota asfaltir'o i terao ih da ulepsavaju centar grada tako da voljena doktorka gradonacelnica ima traumu i dan danas, pa sadi cvece gde stigne ima i ovo da urade.

11. bata sale ko je ona (bas dobra picka) koja stoji kod stefanovica stalno kad on daje neko saopstenje za javnost?? verujem da ti to znas

12. Neam pojma jbt, flipse koji je tebi, nisam ti ja BIA :D

13. Treba ovde po jedna giljotina na trgu u svakom većem gradu.

14. Veruj mi kelte kada je lova u pitanju naterace ih Amerikanac sve poljske klozete da sruse u okolini od 10 km od fabrike.

Kada je US Steel u SD naterao opstinare da ociste reku Jezavu koju niko nije cistio posle Svabe od 2. Svetskog, da asfaltiraju puteve koje je poslednji put Tito za zivota asfaltir'o i terao ih da ulepsavaju centar grada tako da voljena doktorka gradonacelnica ima traumu i dan danas, pa sadi cvece gde stigne ima i ovo da urade.

i dalje rizicno da se dolazi ovde. kolko god da naprave model 3 jeftino, ipak prave luksuzne proizvode, gde kupcima nije samo cena faktor kad biraju.

15. Mister_NO
    Treba ovde po jedna giljotina na trgu u svakom većem gradu.

Amen to that!

16. SAMO MILOŠEVSKA POLITIKA!

MILOŠEVSKA
    I
    L
    O
    Š
    E
    V
    S
    K
    A

17. Kada je US Steel u SD naterao opstinare da ociste reku Jezavu koju niko nije cistio posle Svabe od 2. Svetskog, da asfaltiraju puteve koje je poslednji put Tito za zivota asfaltir'o i terao ih da ulepsavaju centar grada tako da voljena doktorka gradonacelnica ima traumu i dan danas, pa sadi cvece gde stigne ima i ovo da urade.

Ovaj, tako i njihove kurve moraju da budu našminkane, inače im neće platiti za analno razvaljivanje? Ne znam...

18. Zanimljivo je koliko SNS liči na JRZ

Rekli o sajtu

Na sajtu vukajlija.com definisan je pluskvamfutur I i II , poseban morfološki oblik glagola, kojim se služe političari kada govore o ulasku Srbije u Evropsku uniju.

Kurir · 20. Februar 2011.