Izbori 2016.

1. Zelezara ce za koji mesec krenuti sa punim kapacitetima da radi.

2. http://s17.postimg.org/6d105y47z/3wp_Cn_LE.jpg
    Zelezara ce za koji mesec krenuti sa punim kapacitetima da radi.

3. Koliko mi se kenja od ovih "ja pametan, masa gowno" stvari

4. Ovaj kurs moramo zadrzati a gradjani na izborima ce sigurno dati podrsku nastavku reformi.

5. Đoković i Šešelj najveći srbski heroji u novijoj istoriji.

6. Da i nama najzad krene na bolje. Premijer je pravi covek na pravom mestu koji se razume u sve i kojem narod bezuslovno veruje!

7. Dobro je da je prodana!

PRODANA
    R
    O
    D
    A
    N
    A

8. Цар
    Koliko mi se kenja od ovih "ja pametan, masa gowno" stvari

sori brate :(

9. Sad cuo da Rusi lobiraju Jeremica za generalnog sekretara UN, a Vucko ne da ga podrzi jer je iz DS.

PA MAJKU VAM JEBEM PILICARSKU!!!

10. nije to nista cudno.
    ne salju pomoc u poplavljeni grad jer im se vlast ne svidja.tako da je ovo sitno.

11. Auuuu, a Jeremić je baš onako jak kadar...

12. Bez obzira, GS UN je ionako titularna pozicija, ali bi jako znacilo u svetu za ugled zemlje kao i za diplomatiju uopste. I imajuci u vidu dzihadske pretenzije odredjenih pripadnika odredjene miroljubive religije i zajebanciju "remove kebab" bilo bi jos bolje.

I mala digresija, kreteni ne prate vesti iz sveta. Elon Mask rekao da moraju da naprave novu Tesla fabriku negde u Evropi jer ne mogu da postignu prozivodnju za Tesla Model 3. I nasi majmuni ne znaju da kazu "evo ti livada u Srbiji, vrati Teslu kuci, marketing bajo". Jok, majku im jebem pilicarsku.

13. Mada možda sam se loše izrazio, za naprednjačke standarde jeste kadar i te kako, ali je ovako umišljeni picopevac.

14. jeremic je bio taj neki kurac,pa nam je donelo dobro koliko i njegov profesor iz srednje.

15. Pa i Praslin je sad neko jaje pa nemamo nešto od toga.
    Jbg, nama to predstave u medijima ko da je izabran za predsednika sveta.

16. te funkcije da nesto vrede,ne bi nama dopadale.

17. Stvarno nemam zivce da vam objasnjavam ako necete sami malo da mucnete glavom...

Rekli o sajtu

Štek je dobro sakriveno mesto. Varijacija ima bezbroj: recimo štek-ocene su „isključivo dobre ocene koje se čuvaju za ‘ne daj Bože' situacije, odnosno period kada pljušte kečevi“, piše jedna vukajlijašica. Tako će iskusni školarac prećutati roditeljima da je dobio peticu, a to će im saopštiti tek kada dobije i nekog keca – da bi ublažio negativni efekat.

Deutsche Welle · 29. April 2011.