Prijava

Zelezara ce za koji mesec krenuti sa punim kapacitetima da radi.

http://s17.postimg.org/6d105y47z/3wp_Cn_LE.jpg
Zelezara ce za koji mesec krenuti sa punim kapacitetima da radi.

Koliko mi se kenja od ovih "ja pametan, masa gowno" stvari

Ovaj kurs moramo zadrzati a gradjani na izborima ce sigurno dati podrsku nastavku reformi.

Đoković i Šešelj najveći srbski heroji u novijoj istoriji.

Da i nama najzad krene na bolje. Premijer je pravi covek na pravom mestu koji se razume u sve i kojem narod bezuslovno veruje!

Dobro je da je prodana!

PRODANA
R
O
D
A
N
A

Цар
Koliko mi se kenja od ovih "ja pametan, masa gowno" stvari

sori brate :(

Sad cuo da Rusi lobiraju Jeremica za generalnog sekretara UN, a Vucko ne da ga podrzi jer je iz DS.

PA MAJKU VAM JEBEM PILICARSKU!!!

nije to nista cudno.
ne salju pomoc u poplavljeni grad jer im se vlast ne svidja.tako da je ovo sitno.

Auuuu, a Jeremić je baš onako jak kadar...

Bez obzira, GS UN je ionako titularna pozicija, ali bi jako znacilo u svetu za ugled zemlje kao i za diplomatiju uopste. I imajuci u vidu dzihadske pretenzije odredjenih pripadnika odredjene miroljubive religije i zajebanciju "remove kebab" bilo bi jos bolje.

I mala digresija, kreteni ne prate vesti iz sveta. Elon Mask rekao da moraju da naprave novu Tesla fabriku negde u Evropi jer ne mogu da postignu prozivodnju za Tesla Model 3. I nasi majmuni ne znaju da kazu "evo ti livada u Srbiji, vrati Teslu kuci, marketing bajo". Jok, majku im jebem pilicarsku.

Mada možda sam se loše izrazio, za naprednjačke standarde jeste kadar i te kako, ali je ovako umišljeni picopevac.

jeremic je bio taj neki kurac,pa nam je donelo dobro koliko i njegov profesor iz srednje.

Pa i Praslin je sad neko jaje pa nemamo nešto od toga.
Jbg, nama to predstave u medijima ko da je izabran za predsednika sveta.

te funkcije da nesto vrede,ne bi nama dopadale.

Stvarno nemam zivce da vam objasnjavam ako necete sami malo da mucnete glavom...