Izbori 2016.

1. Rasni ti si stvarno retardiran ako veruješ ovima haha
    Osim ako oćeš da jebeš milicu onda te podržavam

2. dodju zavetnici na vlast i ko ce cega ministar da bude ? a rasni? lolo

3. Jedino što imaju protiv njih je to da su bivši članovi radikala i to da ih Rusi finansiraju.
    Ovo za Ruse je skroz ok, a i Vučić je bivši radikal npr.

4. rasni, pa taj tekst je još smešniji od "Dijaloga", a mislio sam da nema ništa smešnije od njih.

sad je došao taj period pred izbore kad se svi služe rekla-kazala pričama da bi pokupili ili oteli još koji glas.

inače bih i ja voleo da ds nema ni 4% ali imaće više, oko 6,5-8% kontam

5. Jeste da mi za Zavetnike i Milicu puca kurac, ali ovaj tekst kao da je pisao neki pacijent sa logikom petogodišnjeg deteta. Jebote kakvo otkriće, neki od njih su ranije bili u drugim strankama. Pa kod nas u svakoj stranci sve pršti od preletača i više nikoga za to ne boli kurac.

6. ali najjači deo teksta "MISLI DA JE PATRIOTA AKO SE SLIKA SA TRI PRSTA ISPRED MURALA RATKA MLADIĆA"

sjajno

7. Kad DS i Čeda-Čanak-Tadić ne bi prešli cenzus, to bi bilo odlično, bez obzira koliko bi SNS uzeo.

8. колико кладионице дају саветницима као границу?

9. Neće ni 3% uzeti.

10. Na prošlim izborima su imali 1,2% ja mislim.
    Tad je onaj deda vodio stranku, a milica je bila portparol.

11. Dionysio
    пумпају кредите, тачније.
    Javni dug Srbije http://www.javnidug.iio.org.rs/
    Javni dug Amerike http://www.usdebtclock.org/

PA TI VIDI KO KOME ROKA FUŠERSKE KREDITE!!!1

Tebra, kao neko ko pravi softver koji sluzi za trgovinu obveznicama i kalkulacije dugova i ostalih zajebancija da ti priajteljski kazem nesto. Ovi satovi i kalkulatori dugova, prihoda i sranja su toliko pogresni na toliko nivoa da to nije normalno. Ovo ti je Malagurski stajl racunanja i prikazivanja stanja. Ima mrven istine, ali na tome izgradjena kula od govana.

Nemoj da podlezes ovoj prici. Racunanje javnog duga je mnogo komplikovanije od tiki tikera na sajtu.

12. CIA i američki plaćenici u Srbiji žele da isprljaju najiskreniju kosovsko-manastirsku opoziciju u Srbiji

Hahahahaha ali kosovsko-manastirsku ej...

13. Sve neozbiljne organizacije, indijanci... Zasto se raspravlja o zavetnicima jebenim pa njih ima 2000 prosek godina 16,8 kojih bre 3% na kojoj su oni crnoj listi

Ako vec mora da se bira samo je jedan pravi kandidat - ujedinjeni mozemo sve (1)

14. Армине добар си човек ја то видим али јебига сад

15. Ko jebe ovu Milicu? I kakve stavome treba da zastupam da je zbarim?

16. Ja za Borka ili Tadića i Čanka

17. Haha bata sale obvijus trol je bio.

Rekli o sajtu

Da. Definitivno ima dobrih fora, svaka čast onima koji ih smisliše. Respect Vukajlija.

MyCity Forum · 4. Februar 2009.