Izbori 2016.

1. Boh, što se tiče jebanja Milice kapiram da bi tet Ostroga tu mogao da odigra značajnu ulogu :)

Armine još uvek se premišljam za koga ću glasati.

2. Misliš da te u tom gasu?
    Između koga se premišljaš?

3. Hahaha tetovaza zavrsila vec posao i ja kontam

4. Sad mi rekoše da je ciganka jbt

5. Za koga tí glasaš Arm?

6. Jebi ga Dio, toliko gluposti danas citam po netu da mi je sve teze da prepoznam trolovanje :D

7. Ili ko god da soma dinara mada i dalje mislim da su to mitovi nikad mi niko nije ponudio

8. Misliš da te u tom gasu?

Zajebavam se, mada ko zna. Jebiga oni su Zavetnici pa tripujem da su u fazonu Kosovo je Srbija, Gračanica i tako to. Samim tim Ostorgo je sigurica.

Između koga se premišljaš?

Pa recimo Radulović i Borko Stefanović. Možda bih i glasao za Tadića da nije sa Čedom i debelim Čankom u koaliciji, a DS ne dolazi u obzir zbog onog nepismenog Živkovića koji prebacuje naprednjacima da su nekulturni i bahati, a on govnar neposobni isti takav.
    Kapiram da je ovo što sam napisao malo šareno, ali generalno glasam protiv Picoustog. Šta da se radi, kod nas su svaki izbori uvek bili glasanje protiv nekog, a ne za nekog.

9. Radulović mi je Koštunica jbg nevolem
    Borko ok je oće da oporezuje crkvu a to mi se đa
    Čanka volim jer jebe sve žive al nemerem za njega glasati.
    Borko, da

10. Možda bih i glasao za Tadića da nije sa Čedom i debelim Čankom u koaliciji

http://static.vesti.rs/slike-3/Canak-se-pridruzio-koaliciji-Tadica-i-Cede.jpg

11. I ne budite u zabludi. Neće Čanak da otcepi Vojvodinu, neće samo da Vojvodina radi za Bg i da izdržava isti zarad socijalnog mira što je sasvim ok

12. ^ С тим што за бориса не бих ни у једној варијацији.

Луди Радуле благи је фаворит, Борко малко смрдуцка. Тврдо је медју њима

13. Što ne poržite Vučića kad je reko da 2017. bolji život kreće (repriza na RTS-u hehe)? Drugi će vam blagostanje odgoditi minimum do 2020. Pustite čojeka 2-3 mandata, kad su mogli žuti, može i pičkousti, kakve veze ima.

14. Можда су ова двојица чак и егал са ДСом. Пре свега јер су жути у повеликом курцу и баш су очајни.

Rekli o sajtu

U nedostatku mesta u Vujaklijinom ili kojem drugom rečniku na internetu postoji mnoštvo sajtova, među njima Vukajlija, gde možete da vidite na kakav sve način ljudi vole da razgovaraju na opšte zgražavanje lingvista. Tako da se tamo može videti da ljudi fejsbukuju, fejsbuče, da im je fejs ubagovao. Ili čak poređenje čuvenog prideva „kul”: kul, kulji, najkulji.

Emisija RTS-a "Oko Magazin · 24. Novembar 2009.