Izbori 2016.

1. I mene bi nerviralo kad neko veže kozu u kupatilo jbg

2. Normalno da se nije potegla priča kad ne odgovara da se o tom priča. I normalno da žulja kada ste je di doneli ovamo, kao i trospratne kućerine, uništavanje urbanističkih planova, ekspropriaciju tuđe zemlje i kriminal nad domaćinima

Majstore manje transferiši. Znam jako dobro kako je u Vojvodini sve ''odabran narod'' koji su sjebali ''zli dođoši''.

Hahaha obozavam koliko car pizdi na bosoonce

Ni on ne zna što pizdi, nego ajde malo da bude nadrkan.

I mene bi nerviralo kad neko veže kozu u kupatilo jbg

Za ovo sam i ja čuo od pokojnog dede, ali je to važilo za Hercegovce i Crnogorce.

3. Statističke knjige Jugoslavije kažu da je prosečan pad privrede od 1945. oko 10% prea dekadi (Č. Popov, J. Popov, Autonomija Vojvodine. Srpsko pitanje)

4. Ja ću na sledećem popisu da se izjasnim kao arijevski vojvođanin!

5. I dobro Care, šta ti tačno dokazuješ citatom iz te knjige? Da je Vojvodina najebala od kako je napravljena SFRJ?

6. Od '45. su krenuli najveći naleti dođoša iz Bosne i k tomu u Vojvodinu

7. Pa dajte de je vucic krao, pisao sam psihoanalizu vucka, pa taj bi iz svog dzepa dao samo sto duze da ostane na vlasti i za malo ljubavi

A ne znam sto se ignorise da je lopina najgora radule, a ko ga finansira i zasto mogu samo misliti

8. ja hocu da vam pomognem, dozvolite pls

9. ne zelim jednoga dana kada budem posao u sisanje ovaca da pod svojom rukom osetim premekanu vunicu nekog vukajlijasa

10. tebra koji vucic bre vidis da je najgore nesto sto se desilo srbiji, pedercina unistio nas je
    -sta je to uradio brt nisam pratio

sta sta je uradio sjebao nas je totalno pedercina nemam vise para nego pre 2god niko mi ne nudi posao jebeni, radim za 20 iljada pisljivih pa gde to ima hocu mnogo vise para iako sam masinbravar lenj i glup ko kurac, ocu to je posao drzave da bolje ja zivim

-ok brt pa ko onda

ma bilo ko samo da skinemo onu pedecinu! evo video sam na fejsu ovi imaju dobru pricu-e sad ovde ubaciti u zavisnosti od mentalnog sklopa, godina, cega vec stranku po izboru

srs-vecina 18-25god, da se vrati vojska, rusi su braca, zapad je zao cilj je da uniste srbiju zato sto smo najaci
    zavetnici- isto sve ko za srs samo prosek godina 16,8
    dveri dss- malo umereniji nego ovi gore, al u sustini bili su iste glave pre par godina, malo se tu ubacile neke nacitane glave, al u sustini kurac, da dobiju mesto pod reflektorom bilo bi tu pun kurac babica i takvih glavica, za ova prva 2 ista prica
    radule-godine ovde nisu deo sablona, dosta vise obrazovanih glava, ali toliko obrazovanih da ukapiraju sta im se prica i da to progutaju iako je obavijeno raznim sranjima i ne vidi se sira slika, govno malo lepse upakovano za malo bolje glavice

sps i ds ne upadaju u ovu spiku, ds cine uglavnom matorani kojima je bilo lepo dok je ds krao i sad nema toga vise i pizde, sps svi znamo sta je i svaki put im skidam kapu kako se drze i svuda se ugradjuju, bas malopre gledao promotivni neki spot ni ne trude se vise ljudi hahha znaju da imaju standardnu ekipicu i standardne pozicije ih cekaju

tadic ceda i ekipa nemojmo pls

11. Nije ni čudo što car pizdi kad ću npr ja da upravljam njegovim životom za 5 ili 6 godina, a on nikada neće ništa postići hahaha

12. Za ovo sam i ja čuo od pokojnog dede, ali je to važilo za Hercegovce i Crnogorce.

Da. A ima i upgrade, pošto su se koze klizale po pločicama, lupali su pločice da bi koze mogle da funkcionišu.

13. Í to je istina. Al podne samo

14. Ne razumem armine,sad posto niko ne valja treba svi da cutimo niko da ne glasa i da nas krezubi majmuni iz sns-a karaju jos 25 godina.Nije Vucic jebeni Sns,ne odlucuje on o tvom zivotu,odlucuje gomila njegovog nepismenog kadra sa 2-3 razreda osnovne skole.Ne kazem da su drugi mnogo bolji ali svi su bolji od ovih.Bolje i za neku manjinsku nego da se ne izadje.

15. Samo MILOŠEVSKA politika

16. Избори су намештени, још 2015. године. Лепо плаћени америчким парама и ту је крај приче. Сви ћемо изаћи на гласање, уверен сам да ће већина гласати против СНС-а, али Вучић ће свеједно победити, јер изборе надгледају они који су их и платили - Амери. Цесид и остале пичке материне су биле ту само када је требало да победи амерички олош (од ДОС-а до СНС-а). То не значи да СпС није странка олоша, иста су то говна.

Треба под хитно забранити гласање свима старијим од 55 година и млађима од 35. Гласање електронски, са електронском чип картицом, на јавни увид комисији и неком сајтоу где се јасно види однос гласова. Какви курчеви папири у 21. веку? Још се сећам Вучка који је срао да су му избори покрадени, доносио неке џакове, јео говна, седео на ситропору, а када је исте добио - мук. Јебем вам матер свима, почевши од СНС-а па до Странке Зелених (не мислим на оног муџахедина јебо матер своју Суљу Угљанина).

17. Ahahahah kao u onom domaćem flimu kad čitavo selo glasa protiv otvaranja rudnika, a onda su rezultati da je samo jedan glasao. I svako je ubedjen da je samo on glasao protiv.

18. Цесид и остале пичке материне су биле ту само када је требало да победи амерички олош (од ДОС-а до СНС-а). То не значи да СпС није странка олоша, иста су то говна.

Znači, samo je tu bio uvek, pošto je uvek vladu formirala neka od tih dosovskih, ili SNS, ili SPS.
    Bio sam jednom ispred Cesida na izborima, nije bilo krađe ni nepravilnosti, samo sam išao i cepao okolo plakate bliže od 50 m glasačkom mestu. Ubili smo se brojeći glasove, deset puta se javljala razlika, al jbg, tako je kad ceo dan visiš tamo pa nisi ni za šta.
    Gadno mi je bilo samo kad su ljudi donosili meni listiće i pokazivali kako su glasali za DOS, a ne SPS, zaokružena četvorka, i komentar, šaljiv: pa ja sam i u školi voleo četvorku... A do juče crveni ko majmunsko dupe. Al osetila banda nove gospodare... Odvratno.

Rekli o sajtu

Štek je dobro sakriveno mesto. Varijacija ima bezbroj: recimo štek-ocene su „isključivo dobre ocene koje se čuvaju za ‘ne daj Bože' situacije, odnosno period kada pljušte kečevi“, piše jedna vukajlijašica. Tako će iskusni školarac prećutati roditeljima da je dobio peticu, a to će im saopštiti tek kada dobije i nekog keca – da bi ublažio negativni efekat.

Deutsche Welle · 29. April 2011.