Izbori 2016.

1. Владе не формирају странке, него бизнисмени. Када би људи знали који све ликови воде странке, пали би на дупе. Е, а да виде изводе из катастра шта све та гамад има на своје и на име своје родбине... Невера.

Лимени, ти си велики зајебант:

Bio sam jednom ispred Cesida na izborima, nije bilo krađe ni nepravilnosti, samo sam išao i cepao okolo plakate bliže od 50 m glasačkom mestu. Ubili smo se brojeći glasove, deset puta se javljala razlika, al jbg, tako je kad ceo dan visiš tamo pa nisi ni za šta. ,

Јбг...

2. Ozbiljan sam. Obnevideli, devet puta brojimo, devet puta različiti rezultati. Deseti se poklopio sa devetim - zatvaraj firmu, zaključuj zapisnik. Doduše, niko se verovatno nije bunio jer su rezultati bili očigledni - glas tamo, glas vamo. Pa napisao sam da su dolazili da zaokruže za DOS i još pokazivali okolo, robovi, čisto da se zna da su okrenuli ćurak i čiji su sada. E jebem ti budale. Ti sad verovatno idu okolo i zaokružuju SNS i pokazuju...

3. Čuo sam za zanimljivu prevaru na izborima. U prsten se stavi mastilo, i ovaj što broji napravi nevažeći listić.

4. Ми смо бројали само два пута. Није се сложило, али су односи били рецимо 150 за ДОС и 28 за неку странку Правде, јебем ли га, као и једно 30 неважећих. У другом бројању се не поклапа. Председник комисије рекао - 22.00 је, види се ко је победио, ајмо кући. Скочила нека баба из СПС-а да једе говна, њу смо надгласали и истерали напоље, ови из Цесида нам помогли и тако завршисмо гласање. Цесид се потрже само када демократија губи.

5. Цесид се потрже само када демократија губи.

Ok, navedi mi primer (realni ili potencijalni) pobede demokratije na izborima, pa da pričamo :)

6. Ма, само се зајебавам, ироничан сам. Где је отишао онај педерко из Цесида, онај ћелави са цвикама? Сад је неки курац у Влади, ако се не варам.

7. Najjace sto rasnin lozi ovi zavetnicu da joj lupa marketing po internetovima. Ona guska kad bi znala da niko normalan nece ni razmisliti da da glas nekome koga mali debilko forsira zamolila bi ga da se uclani u dveri

8. Hahahaha samo obilazi teme gde sam ja postovao i piše nešto o meni. Hahahah gajbicar iz Bečmena.

9. Uh sa ovakvim glupanom nema komunikacije nikakve.

10. Pokazi mi tu kurvu i za dva meseca ce cekati malog zavetnika

11. To je milica iz zavetnika. To je ona. Ona radi to.

12. Da čujem vaše prognoze:
    Vučić više ili manje od 50%?
    DS više od 5%?
    Radulović 5%?
    Dveri 6%?
    SRS više od 6%?
    SPS više od 11%?

13. Sns srs sps plus ostalo minus

14. Лајковао сам Заветнике на Фејсу, мало да се смејем.

15. Бане дебели
    Da čujem vaše prognoze:
    Vučić više ili manje od 50%?
    DS više od 5%?
    Radulović 5%?
    Dveri 6%?
    SRS više od 6%?
    SPS više od 11%?

sta ja znam, ja se ne kontam nesto, al evo moje izrazito laicke procene:

Vucic 38% - valjda su poneki skapirali nesto za ovo vreme... osim toga nije bilo nekih popularnih akcija u poslednje vreme (mislim na hapsenja, borbe protiv vremenskih neprilika i sl.), poplava kojoj su se nadali isto nije bila epskih razmera i cak mislim da je jedan deo ljudi steko utisak da su one donacije pokradene.

SRS 15% - voja cim se vratio krenuo da obilazi teren, plus oslobadjajuca presuda kao znacajan bonus efekat - zbog toga tipujem da ce dobro proci na izborima

DSS-Dveri 10% - obe stranke su imale solidnu bazu glasaca, plus bice nekog bonus efekta nastao njihovim ujedinjenjem. tu je stvorena podudarna kombinacija (dveri - mladji svet, dss - zrelije pristalice) - kontam bice dvocifreni, al nisam siguran. tu moze biti svasta. sig je samo da prelaze cenzus

SPS 10% - otcepili se penzosi, sns ih pljuje, a sns kontrolise medije... poznati su i po tome sto su njihovi glasaci pretezno stariji zivalj, a mislim da ce deo njih sad da se nalozi na vojvodu. dakle, manji broj glasova nego na proslim izborima je zagarantovan, sad ne znam tacno koliki.. ovde sto veca izlaznost njima manji procenat, jab reko

Tadic-Ceda-Canak 8% - solidna izdajnicka druzina, za njih ce glasati izrazito pronato orjentisani zivalj, ima takvih dosta. nista me ne bi iznenadilo da budu ispred espeesare i dss-dveroa

DS - mislim da prvi put ostaju ispod celzijusa, mada mozda se i iskobeljaju nekako. Radulovic - isto ga nece prebaciti. zavetnici, borko i ko se sve jos kandidovo - takodje nece da ga prebaci.

Vladu prave SNS sa SPS-om, madjarima i ostalim manjinskim strankama, a ako Tadiceva koalicija bude imala vise od SPS-a, onda oni ulecu na njihovo mesto ako to bude potrebno zbog matematike. zapamtite post, picke ok?

Rekli o sajtu

Štek je dobro sakriveno mesto. Varijacija ima bezbroj: recimo štek-ocene su „isključivo dobre ocene koje se čuvaju za ‘ne daj Bože' situacije, odnosno period kada pljušte kečevi“, piše jedna vukajlijašica. Tako će iskusni školarac prećutati roditeljima da je dobio peticu, a to će im saopštiti tek kada dobije i nekog keca – da bi ublažio negativni efekat.

Deutsche Welle · 29. April 2011.