poslednjih godinu dana previse citam i internet portala i obavezno skoro svaki komentar na raznim vestima od politike, generlnih desavanja, kulture, sporta itd. na fejsu stranice te i te, sad mi i iskacu placene promocije svih stranaka skoro i ja sve jebeno citam citam citam i svakim danom sve vise mrzim narod jebeni, koja su to razmisljanja i logika jebena, pa tacno treba jebati neke kad nisu za bolje, a sve vise postovanja imam generalno za politicare i "bajatovice" koji su na vreme shvatili igru.
Ma što ne. Kostić ima bukvalno sve. Masina sada radi bez njega. Sto se ne bi izdrkavao kao premijer? To nije bio pa ga sad loži npr
Isto je, balans, marketing i ekonomija. Šlif je šlif
E ako se Bajatović redovno napija sa ortacima i onda udaraju tako cajpere pijani međusobno, pa njuše prste da pogode koji je čiji, i sve tako šega, ludilo, pa onda to skroz menja moj pogled na njega.
Jedno je biti uspešan za sebe: kako prevariti, opljačkati, podmazati da se namesti tender, zajebati državu; drugo je kako biti uspešan za državu: raditi baš suprotno od ovog prethodnog. Staviti nekog od njih za premijera, to bi bilo kao zaposliti Džingis kana kao komandanta plavih šlemova.
Na ove sa klipa bi puco da se ne kunem
Izašao bi gore gazio bi ih kolima
što si tako ljut?
Bajat kao daje vecinu tih plata u humanitarne svrhe.
skidam svima kapu ko jebe narod
Ćale se družio sa njim na koševini kod prijatelja Krajišnika, kaže da je ok lik za zajebanciju.
i radule sto je opustosio svako preduzece gde je bio stecajni upravnik bravo radule, mada opet ne bi smeo on prici vladi
sve treba da se jebe dok se ne odradi hard reset srbije
Iznerviralo me drkanje po narodu Kosmić
Ne volim to
ugasiti jelen super ligu, zasaditi na stadionima nesto po zelji
Bajatović je bećar. Istina je za humanitarne svrhe to
Ima 48 k evra mesečno ukupno
Ko god da dođe na vlast biće marioneta stranih ambasada, upamtite to dobro. Nema sreće za krezubu sirotinju.
Jbg
poslednjih godinu dana previse citam i internet portala i obavezno skoro svaki komentar na raznim vestima od politike, generlnih desavanja, kulture, sporta itd. na fejsu stranice te i te, sad mi i iskacu placene promocije svih stranaka skoro i ja sve jebeno citam citam citam i svakim danom sve vise mrzim narod jebeni, koja su to razmisljanja i logika jebena, pa tacno treba jebati neke kad nisu za bolje, a sve vise postovanja imam generalno za politicare i "bajatovice" koji su na vreme shvatili igru.
Takvi treba da vladaju. Presposobni.
Mišković, Kostić, Bajatović
a nije nimalo isto voditi preduzece i drzavu..
i nisu ludi da se jebavaju oko drzave kad mogu ovako ko gospoda
Ma što ne. Kostić ima bukvalno sve. Masina sada radi bez njega. Sto se ne bi izdrkavao kao premijer? To nije bio pa ga sad loži npr
Isto je, balans, marketing i ekonomija. Šlif je šlif
E ako se Bajatović redovno napija sa ortacima i onda udaraju tako cajpere pijani međusobno, pa njuše prste da pogode koji je čiji, i sve tako šega, ludilo, pa onda to skroz menja moj pogled na njega.
Čovek je uspešan šta tu treba da ti menja pogled, ne lupaj.
Jedno je biti uspešan za sebe: kako prevariti, opljačkati, podmazati da se namesti tender, zajebati državu; drugo je kako biti uspešan za državu: raditi baš suprotno od ovog prethodnog. Staviti nekog od njih za premijera, to bi bilo kao zaposliti Džingis kana kao komandanta plavih šlemova.
Nije se odnosilo na to kolko je uspešan (i da li je) nego na: