Izbori 2016.

1. Valdemare koji je tvoj predlog, za koga glasati ? Zanima me jer sam primetio da uvek imaš validan argument, a u ovom slučaju vidim samo konstatno nipodaštavanje Vučićevog rada i pljuvanje po njemu, bez konkretnog predloga. A i uopšte ne vidim na čijoj strani bi mogao da budeš. Nekako mi deluješ proruski orijentisano, ali ipak mislim da nisi degenko da daš svoj glas dverima, zavetnicima, Šešelju i sličnoj gamadi.

2. Šta fali šekiju šomi?Kad bi napravio vladu organizovao bi svakodnevne manifestacije paljenja zastava nato država bilo bi dojaja

3. Šomi, imam problem sa tim što nemam za koga da glasam, u pravu si, znam samo da ću tog dana izaći i zapušiti nos i glasati za nekoga, nisam odlučio za koga. Znam da će SNS pobediti, ali voleo bih bar da nema apsolutnu većinu za sastav vlade. Tako će valjda da nauči da ne može da radi kako mu se digne. Možda će negde, radi popravljanja svog rejtinga, morati stvarno da postavi stručne ljude, koji rade svoj posao, a ne hohštaplere i dupelisce ko do sada. Ako hoće da bude dobar političar, i tu lekciju mora da nauči. I da bude skromniji, i da ne kenja toliko, i da prestane da cmizdri da su svi protiv njega. I da prihvati da onaj ko je protiv njega nije njegov smrtni neprijatelj koji hoće da uništi i destabilizuje Sunčev sistem.

4. Evo pregledah, nemam pojma, zašto se onda SAD odriče svih onih ugovora poput INF, ako već nema u planu tako da ratuje?

5. dusan1001
    Šta fali šekiju šomi?

Ne fali mu ništa za cirkus.

Valde, vidim ja da ćeš na kraju za Vučka glasati xd

6. ШомараДвадесетТри, слуга режима.

7. Šešelju ne fali ništa ako će Anđus da bude MSP, Bard ministar sporta, a Jakovljević ministar privrede, jer ako neko razvija, on razvija, Žitko čudo pravi.

8. To bi bilo zanimljivo gledati, dođe kod Merkelove i kaže "ja znam sve".

9. Valde, vidim ja da ćeš na kraju za Vučka glasati xd

Veoma bi mi drago bilo da nikad više u životu ne izađem na izbore. Tako sam bio i odlučio. Na jedne ne izađem, napravi DS dil sa SPS. Na druge ne izađem, napravi SNS dil sa SPS. Na treće ne izađem, pobedi SNS sam. Pa jebi ga, sad vode državu ljudi koje sam tamo devedesetih odrastajući gledao i nadao se da će ih jednog dana neka metla počistiti iz politike. Ne sviđa mi se, šta da radim. O lokalu kod mene i da ne pričam. Samo ti mogu reći da su odavde Čučković i Milorad Grčić, a da su za ove izbore liste grđe nego ikad.

10. Šešelju ne fali ništa ako će Anđus da bude MSP, Bard ministar sporta, a Jakovljević ministar privrede, jer ako neko razvija, on razvija, Žitko čudo pravi.

Inače je jakov otkrio vuka jeremića i zaposlio ga u žitko basketu al sad ova ćokijevska govna neće da ga podrže da bude precednuk UN

11. U principu više nije ni bitno ko je na vlasti, svejedno nam je demografska slika takva da nas za nekoliko decenija neće ni biti.

12. Ali nije ovo prvi put da je Srbija bivala vrlo retko nastanjena i razjebana. Što svi dižu frku ko da je došao kraj sveta.

13. Nije, ali je prvi put da ovako dugotrajno i naglo opada, vrlo blizu smo teoretske granice posle koje demografska obnova nije moguća

14. A i za razliku od predindustrijskog doba, kada je uzrok opadanja bio mortalitet (krljanje s komšijama, kuge itd), sad je to natalitet (neće mlađarija da se koti)

15. Jbg, koliko vidim, cela Evropa je u sranju. Ajd nama valjda drže to zeleno Šiptari i Cigani...
    https://sommer17.files.wordpress.com/2015/09/population-demographic-europe.png

16. U pravu si, samo ubači ovde i onu kartu broja abortusa po regionima ako je možeš naći i ako te ne mrzi.

17. Nema veze. Vidiš: gdje je islama, tu je insana. Njima pripada budućnost. Šta sad.
    Ajd. I tu smo negde u sredini.
    http://www.johnstonsarchive.net/policy/abortion/mapeuropeabrate.gif

18. Mislim da je prevashodno do toga da bogate evro države imaju problema sa time što je plodnost njihovog stanovništva manja, a zemlje istočne Evrope zakivaju sa brojem abortusa. Na sve to treba dodati i faktore poput kontracepcije i možda nekog ideala lagodnog života (mada ja generalno ne verujem toliko u te idejne uzroke, al' ajd')

19. Da, osamdesetih je doživjeo materijalizaciju.Sad, razmipljanja o takvom oruđju su krenula ranije. Vjerovatno. Spominjem ga zbog koncepta odbrane koji je kreiran prema potencijalnom protivniku. Preko Vojvodine se nisu očekivale zapadne gusjenice. Bosna je zamišljena kao povoljna za odbranu ( po sikustvima iz prethodnog rata, a svak se sprema za rat koji je već prošao ), pa je zato namjenska industrija većinom tamo bazirana. Na primjer, Ikarus prebačen u Mostar i dobija naziv Soko. No nevažno. Otišli smo daleko od pičkoustog pedera koji nastupa kao stereotipni šekspirovski glumac.

Rekli o sajtu

Na pitanje: „Ko je bio Mocart?“ duhoviti posetioci internet sajta Vukajlija, rečnik slenga, odgovaraju: „Svestrana ličnost. Čovek koji je komponovao muziku za Nokiu. Inače, bio je poslastičar i izmislio je Mozzart kugle. A voleo je i da se kladi...“

Danas · 06. Novembar 2008.