Prijava

Nisi ti, drugar, završio ikakve studije.

Pa dobro granjka kojim bogatsvom na mesecnom nivou onda raspolazes sada?

dosta je jeftiniji život tu đe si Granjka sig da nisi iz Bečmena možda?

Paninaro zao mi je sto cu morati da ti serem u supu ali tu gde si ti ti ne pomazu ni opasno velike pare

Pod opasno velike smatram djilas, beko, miskovic velike

čast bi mi bila srećo. ajd glasaj tamo.

Pa glasao sam konju

ako je ovo to
http://vukajlija.com/forum/teme/69340-takmicxenje-u-pisanju-definicija-tema-pojzenizam-ii-kolololo-glasanje?strana=1#post_3415438
proglasice ga dusmani nevazecim glasaj fino. ako bude trebalo poguracu ja i sa duplih malo kasnije.

Ma necu dok ne kazu da treba, nigde ne pise da mora svih 5 glasova da se da a necu da pojacavam konkurenciju :pPPoPp

Мачак, суочио сам се са чињеницом да Цар уопште постоји, све друго је мачији кашаљ. Ево, слажем се са свим историјским истинама које је Цар тако лепо упаковао. Јел уз то треба да се гласа и за улазак у НАТО, да се на изборима заокружи Вучић и да признам независност Косова? Реци само, није проблем, само да не пролазим кроз исту гомилу глупости са Царем као и прошли пут.

Царе, рекох ти лепо - све знаш. Нисам. Ајд сад иди прошетај до Плутона, види да нисам тамо.

Песто, не располажем ни са чим, ја сам нешколовани уживалац социјалне помоћи и храним се на казану народне кухиње. :(

Пани, а "ђе" сам то ја?

Него, јел имате неку информацију да ли нас Румуњи мрзе? Ова говна око нас знамо, али за Румуње нема никакве вести. Јел нас можда хејтују што подржавамо Русе у Приднестровљу?

Ne mrze nas Rumuni, čak po nekim stranim istraživanjima mi i Rumuni smo kao u okej odnosima.

Зашто би суочавање са историјском лепо упакованом истином повлачило чланство у НАТО, избор Вучића и признавање Косова? Очигледно размишљаш стереотипно и по обрасцу на који смо одавно навикли.. Не слушаш фолк-исфолиран си, не волиш Шешеља-страни си плаћеник и слично томе. Зар у овој земљи није могућа кохабитација више од два дијаметрално супротстављених ставова и имају ли људи право да размишљају другачије од те две понуђене опције, без да их успут не осуде ни једни ни други? Или се мораш приклонити маси.. Фашиста. То си и ти Грањка, али и Цар, јер своје светоназоре намећете као једине исправне, са нултом толеранцијом према свему што се коси са вашим богом даним виђењем ствари. Матер обојици

Матер обојици

car i granjka braća?
da sam juče umro...

Ovog cara zamišljam kao sina iz zemljoradničke porodice, koji je uspeo da završi neki fakultet jer je skočila cena paprike te godine pa je kupio diplomu. Sada misli da je najpametniji i piše gluposti. Glasa za LSV.

Не расправљајте се око глупих ствари.
Ја не мрзим никог, могу и Шиптару да помогнем (и већ јесам једном) ако нема злих намера, а то што нас неко мрзи савршено ме боли кита! Ја хоћу да будем ЧОВЕК и живим свој живот, а не да се секирам зато што нас неко хејтује! Јао забога!