Ima li šanse da se banuju smarači koji u jednom postu stave šurnajeat slika? Trajno, naravno.
EDIT: Nisam ni skontao da je Direktor. Direktore, kul si mi, ali ne smaraj sa ovim.
šanzamm, lullaby, zapata, syngrafeas, grof vlatko, amantino (možda i najbolji autor), dvajt, kramponom...
Dobra Benijeva lista. I da ja dodam Smorku, Nessa, Kurda, Bojsija, Manijaka, Ludog Čaka takođe nisam dugo primetio, Mančestera i sigurno sam nekog i zaboravio.
Na sajtu vukajlija.com definisan je pluskvamfutur I i II , poseban morfološki oblik glagola, kojim se služe političari kada govore o ulasku Srbije u Evropsku uniju.
stratimir
Ždrakula, mada kapiram da je tu s nekog drugog naloga, a ja ispao budala sad.
Džofri, taj nalog fali.
Ima li šanse da se banuju smarači koji u jednom postu stave šurnajeat slika? Trajno, naravno.
EDIT: Nisam ni skontao da je Direktor. Direktore, kul si mi, ali ne smaraj sa ovim.
http://x.vukajlija.com/var/uploads/avatars/201008/26457/thumb_10277576_10203522446131203_8370342947435565507_n.jpg
Хахаха! Добар покушај троловања.
ma gde dobar, ovo je onaj najgori, početnički :D
DigingBill
Dobra Benijeva lista. I da ja dodam Smorku, Nessa, Kurda, Bojsija, Manijaka, Ludog Čaka takođe nisam dugo primetio, Mančestera i sigurno sam nekog i zaboravio.
mangulije i samo mangulije
sime srbija
sime srbija je bo te
sima srbin
Али САНИТАРНИ ЧВОР хахахахха
Krupovrbaski zmaj
ladno brate.sanitarni cvor xaxaxa.
koji si u originalu?buntovnik...
..са разлогом
Dejs i Leno Brat. Setio sam ih se juče nešto...
EDIT: Debilko i Moronko isto nedostaju. Debilko (bez Moronka) fudbalki majstor inače.
СтрајаКГ
Srna, Tračica, Kristina, Midori, Leprikon i Ombre.