Na pitanje: „Ko je bio Mocart?“ duhoviti posetioci internet sajta Vukajlija, rečnik slenga, odgovaraju: „Svestrana ličnost. Čovek koji je komponovao muziku za Nokiu. Inače, bio je poslastičar i izmislio je Mozzart kugle. A voleo je i da se kladi...“
Danas · 06. Novembar 2008.
a to je za neki drugi registar :P
Сем ако си била баш баш млада
ne sjećam se jer nemam potrebe da se sjećam.....
komad, kako se ono obraćaš muškim autorima koje gotiviš
mišike??
Micek, mrvica, dragi, zlato, dušo, srećo.........
Мичек.. Суноврат либида
to je to, samo je l' micek ili miček?
C ne č....micek....mala mica maca...
Нагађам да је "мичек" када ћеш да добијеш пичек јер си био добар, а "мицек" када испаднеш пизда са неком изјавом типа - "колико си их имала пре мене, јесам ли ја најбољи, а да ли ми је довољно велик" итд...
Извини Комад на мом изражавању, али просто, понела ме прича. Прашћај.
Komad, dodaj me na fejs.
Пајташице. И смењивали смо се - сад ја тебе, сад ти мене, кад се ко умори. Што је поштено. Прслук је био такође од коже. А авијатичарке нисам могао да носим, због цвикера.
Kad ce prosrpski spem sajta? ocu!
da uzdrmamo picine zivce hrvatske
A mislim da slanje izdajnika i Hrvata Bogu na istinu (pa nek ih on razvrsta) zaista nije način da se sprijateljiš sa ljudima. I nemojte da se šlihtate Komadu, da sam na njenom mestu, bio bih uvređen. Ko što ste Čempija iznapušavali, a bio je OK momak. Gledajte malo koliko među Srbima ima izdajnika. Dovoljno za građanski rat. Ali, pričaćemo kad se nađemo sa suprotnih strana nišana (ne muslimanskih grobova, već pomagala za precizno gađanje na oružju).
P. S. Čule, ubiću te sekirom, a onda ću nožem da te tranžiram, i onda ili u zamrzivač, ili u neku reku sa pričvršćenim tegom, da ne ispliva. Doduše, ako hoćeš. Ja sam kao onaj interenet-kanibal Švabo: prijaviš se, može. Ako nećeš, boli me uvo. Konsenzualno, ključna reč.
oprosti im,valdemar,nisu mnogo puta izlazili iz svojih sela,ne znaju civilizovano ponasati se
Ma ko sam ja, bog da opraštam, boli me uvo, moje oproštenje ne vredi bez potencijalne kazne. Ali kad krenu sa bučanjem: ja Srbi, ja Hrvati, jebati kevu, teritorije ratovi pizde materine... A devet desetina ih nije videlo kako to izgleda, i na prvi pucanj bi tražilo mamu ili zaklon koji bi ličio na istu.
Zašto Valdemar zašto? Pa ja nisam želeo ništa loše da se desi.
Bićeš isečen sjekírom jbg
Ma sad ja da se zajebavam ovde, a nije mi do zajebavanja. Ko pročita, a nije pratio: Nije mi ni do noža, ni do sekire, ni do puške boli me uvo. Idem da pravim policu.
Stolar. Sekira. Okej, sad mi je jasno.
Jok, od komponenti. Bušilica, lepak.
Znači nisi stolar.
Evo kako su pričali ljudi koji su druge ovde u Srbiji proglašavali izdajnicima.
https://www.facebook.com/spomenkogosticrs/videos/1108976982455230/?pnref=story