Bez ikakve pompe, Vukajlija se pojavila tokom ove godine i zabilježila skoro deset hiljada rječi u rječniku žargona koje su definisali sami posjetioci. Uzimajući za ime učestalu grešku u govoru kad ljudi zapravo žele da kažu Vujaklija, stvorena je zajednica stvaraoca slenga srpskog jezika i mjesto na kojem posjetioci treniraju svoju kreativnost. Ovaj kreativni ventil vas samo tako usisa i očas posla možete da izgubite sate vremena čitajući duhovite opaske kojim su definisani brojni izrazi iz popularne kulture i govora. Pozicionirajući se između ozbiljnih sajtova kao što su "Metak" i "Vokabular" na jednoj, i zabavnih "Srbovanje", "Kobaja Grande" na drugoj strani, Vukajlija je dokazala da famozni "user-created content" (sadržaj kreiran od strane korisnika) može sasvim lijepo da zaživi i na ovim prostorima. Ovogodišnja nagrada za najbolji sajt prema izboru Biznisbloga odlazi ovom istinskom Web 2.0 projektu kojem u definicijama nije izmakla ni domaća blogosfera!
Biznisblog · 26. Decembar 2007.
komad1389, jedina rvatica koju srbi vole
ostale bi samo jebali
Dobro je da se sav izdajnički talog skupio u opoziciju, da znamo ko ne valja.
Ķad pukne SDS puca i Bosna.
Грешиш домаћин је тек кад употреби митраљету. Поготово у божићној ноћи! А ножем се коље на свим меридијанима никаква специфичност за ово поднебље то није
Комад је уникат, она је биће са друге планете, она је ван домашаја наше теме и ко је дирне, има да га нема!
Komad, jesi li oženjen?
Јбг, Мачак, претпоставио сам да колоквијално подразумеваш "за руке" - лову.
Ти си неки романтичан Мачак, штета што нисам педер, одмах бих те стартовао.
Слажем се за машинку, али као, ручни рад је традиционална вредности, па ипак је митраљез нешто модернистички, тако фуј, а Лимени је просрпски конзервативац, видиш да брине за добробит срБства нам свеколиког и брани га традицијом.
Јесам ли једини који годину у њеном ницку чита као "тисућудеветстоседамдезчетири"
ćetiri
tisuču
Komad, jesi li oženjen?
nisam.....
a nisam ni udata više :)
Oćeš na piće sa mnom, dosadno mi da čitam novine u kafiću?
Тај смајли.. Ко да си једва чекала да се распустиш
hoću brt, što neću.....ja ću da ti čitam novine, tako je mnogo zanimljivije :)))
Joj, kako ružno zvuči RASPUSTIŠ, nije konj jbt
Тај смајли.. Ко да си једва чекала да се распустиш
bome jesam.....al to je tako davno bilo, i da nemam sina, ne bih ni znala da sam ikad bila udata....
Komad lagano može biti keva ekipi 900.
Razočaran sam komad da se nisi falila da su srbi i skidali gaće i kačili na forumu lolo
Овако те он подсећа свакога дана на бившег. Не бих баш рекао да не би ни знала да си била удата, милсим да се одлично сећаш сваког детаља из брака и да ти није свеједно када га се сетиш а сетиш га се сваког дана
komad, kako se ono obraćaš muškim autorima koje gotiviš
mišike??