Prijava

zoran lilic je jedino logicno resenje.
verzija sa brkovima

Mickey, znam šta ti pričam. Ne moraš se slagati sa mojim mišljenjem, ali po trenutnom stanju stvari Vuk Jeremić bi jedini mogao da zaustavi naprednjačku hordu, kažem po trenutnom stanju stvari, jer će uskoro doći čovek kojeg sam opisao ranije na forumu.

da neće možda onaj smrad dragaš

Лимени, како рече онај Амер: Ако сам параноичан, то не значи да ме не прате. Исти случај је и овде.

Који ћеш курац у јавном превозу, када те сви гурају, ћушкају, смрде на зној и бели лук? Јбг, то је део путовања. Ја сам онај путник што устане баки да седне, љубазно се смешка, а онда се најгорим речником најебе милосне мајке првом ко му стане на жуљ. Такав сам, шта ћу - добрима добро, лошима најгоре.

Слажем се да је помало болесно да објашњаваш стоци да је стока, али како никада нисам био модератор (кондуктер) нисам био у прилици да оне који вређају или просто бивају зли - избацим из "превоза".

Ljudsko zlo tumačim na sokratovski način, kognitivnom greškom u sferi morala. Šta misliš o tome?

Слажем се, генерално. Ипак, сматрам да је зло само највећи степен људског безобразлука и дрскости и да као такви морају бити адекватно санкционисани, како не би прешли из сфере духовног (моралног) у сферу материјалног (физичког) - тучу, убиства и ратове. На концу, рат и све што он носи са собом је отелотворење, најгрубља манифестације дрскости, греха и безобзраности, те коначно и најбруталније неморалности.

nisi reko valdemaru da i ti voliš njega:-(

Nemojte ljudi, suze mi idu.

Imam 130IQ i nešto gluplje nisam pročitao.Trik pitanje je npr koji je glavni grad Turske,tačan odgovor je Ankara iako svi pomisle na Instambul to je trik pitanje a ovo...Nema nikakvu logiku,pitanja su bolesna kao da slušam neke stare drugare kad se urade ekserima i drugim hemijama i slušaju psihodelik trance.

Imam 130IQ

Oooo, Armine, pa ne hvališ se, kad je izašao taj 130IQ, jel android ili...? Kakve su mu performanse?

Сад, што се тиче твог другог коментара, да ли пијаног или под грозницом, неважно, ценим твоју критику и комплименте мојим виртуелним манифестацијама. Моји постови су оде фрустрацијама које носим према злу, јер сматрам да је то најбољи начин да оно што складиштим у себи сваки дан, ето, изнесем овде, на прекомерном броју страница и постова. Сваки дан гледам неправду, јад, беду, незнање и патњу, ваљда као и сваки смртник у овој мученој Србији. Стога, дајем себи за право да о томе нашироко јадикујем ван радног времена, анонимно и без бојазни да ће то негативно утицати на посао којим се бавим. Јер, сложићеш се, не би било професионално да странкама држим говоре од по 15-20 минута - нити би они завршили свој посао, нити ја мој. А реци сам, колико пута си хтео да кажеш некој затуцаној сељачини да не може да се уради квалитетна лектура неке књиге за 0.7 евра по страници. Колико пута си хтео да удараш главом о зид јер крајњи идиоти имају паре које немилице троше на примитивизме, а ти би рецимо одштампао сабрана дела доктора професора Александра Костића на енглеском језику. Колико пута си имао намеру да оставиш сав посао који имаш, па чак и породицу и да попут младог Саве, кренеш од школе до школе, од куће до куће, од села до села, од града до града и да неписмене описмењујеш, да људима отвараш прозоре у срцу и души, да мириш завађену браћу. Али, средина ти не би то дозволила. Нашла би се нека мала хијена да ти се смеје, да ти се руга, да понижава године и године твог рада, деценије твог самопрегора и одрицања. То је ова наша земља, где управо пашчад бију професоре, бију родитеље, исмевају старије, малтретирају слабије, понижавају млађе, не поштују никога и ништа, а на пут нико жив не може да им стане. Отуда потиче моја болна скрабоманија које има непресушну енергију за обрачун са пашчадима, невероватан арсенал за двобој и живце од челика.

Кад сам озбиљан, пашчад би да уједа. Кад сам трол мастер, пашчад се љути. Мог се меса неће најести. Понашам се природно према сваком саговорнику, па коме рука, а коме камен у главу, све према заслузи. Ако неко хоће лепо да причамо, све може, ако неће и хоће да уједа, па роловаћу га у троловање као Карађорђеву шницлу, сатима, а понекад и данима, све док не одустане од намере да уједа.

Наравно да те не волим, Лимени, не познајем те и не прихватам твоје виртуелне изливе као нешто што може да се воли. Можда може да се оцени као симпатично или забавно, али не и као нешто за вољење. За вољење је потребан жив однос, дела, а тога међу нама двојицом нема. Ценим те као једног од најписменијих људи овде, особу чије су критике, а и свађе имале и позитиван утицај на мене.

О теби лично имам мишљење да си нешто попут племенитог вукодлака - у "обичајено време" господин човек, мастиљара са манирима и знањем, али да када ти дође "пун месец" да подивљаш и хоћеш и да уједеш, а све време мислиш за себе да се ниси променио и да си у праву. То не волим и често смо због тога били у сукобу. Исто тако немој да мислиш да нећу са тобом да пијем пиво, само нисам љубитељ истог - ако пристајеш на вино, онда нема ничег спорног.

https://www.youtube.com/watch?v=zVhJXrhhZRg

Космо, ја волим само тебе :-*

Dvoje su se tako smuvali.

Nemojte tako, Granjka je samo iskren.

Ова тема постаје све боља

Care, tema mora biti dobra, pa vidiš da sve sama umna krema ostaje da iznese na svojim ranjivim plećima teško breme gorke sutrašnjice.

Celtic jao tebi ako ja ikad postanem moderator.

Rasni

Celtic jao tebi ako ja ikad postanem moderator.

TO KAD ANĐUS OSNIUJE STRANKU LOLOLOLOLO

Rasni, zaboravio si zarez i uzvičnik, a pored toga si premlad da prijetiš.

Момцови, да нам је требала шуљна крема, сигурно не би оклевали да вас зовемо. Мада, после ових постова, нико неће веровати да нам иста није потребна. Јбг, цена славе. Стога, добродошли сте да подмажете ствар.