Prijava

Тема за Вукајлијаше музичаре, било да су професионалци или аматери, и све оне који воле живу свирку и импровизацију. На сајту има сигурно доста отпадника и отпадница који знају да свирају неки инструмент или да пјевају(или још увијек не знају да знају да пјевају), па би било моћно да се таква марва повремено негдје искупи и направи дружење чија би основна база била музицирање и све остало што иде уз то..
Шта велите на то?

Ja ne znam da sviram i ne znam da pevam,al ima jedna clanica koja jako lepo peva,pa cu joj reci za ovo.

ja volim da slusam, i to se valjda broji...

Sviram klavir i pevam solidno. Ali ne računajte na mene, em sam stidljiva, em živim daleko. :)

Ovako, čovek je napravio lepu temu. Ko ima šta pametno, nek napiše. Svirači kurca, šupljih govana i ostalih neinstrumenata se mole da ne seru čoveku po temi. Imate igre na forumu, pa tamo spemujte do mile volje.

Black Hole, ali ja zaista loše sviram trijangl...
Pitaj koga god hoćeš!
:D

piro, probaj sa nekim instrumentom sa manje uglova :).

Свирам клавир и знам да држим гитару - ако буде било свирања на плејбек могу да будем замена болесном члану...
И бака каже да имам баш леп глас...

Свирам гитару, нисам неки шредер и не знам зајебана арпеђа јер сам, као и сви суперталентовани људи за музику, ненормално напредовао у првих годину и по дана учења гитара, па онда мало дигао руке и стагнирао због сопсвене лењости. :)
Значи, тај главни период интензивног свирања ми је био у средњој школи. После средње сам у пар наврата хтео да правим бенд, али никако нисам наилазио на праве људе. Сад ми се баш свира, али опет - или немаш праву екипу за свирање, или је имаш, али се разилазите по питању музичког укуса. Иначе, волим да свирам рок, хард рок, метал (у метал не рачунам смарачке геј метал бендове, нити неартикулисане блекере и сличан позерај), неке стварчице са блуз призвуком итд.

Нешто су тихи ови вукајлијашки музичари. :)

ma ti si se previše nahvalio, ne možemo te nadmašiti.

Где бре... Мени требају људи да ме уче. Озбиљно. :)

Ред је да се оживи тема :)

Дакле , за разлику од неких горе који су се лепо похвалили својим музичким споспобностима , ја не свирам ни један инструмент. :)
Ћале ми растура гитару али из никоме познатих разлога ја никад нисам ни пробао да је свирам. Једини инструмент у којем се проланалазим је бубањ , може се рећи и да имам прилично добар осећај за ритам.

Ипак , иако не свирам ништа може се рећи да имам позамашно знање у вези рок , метал и панк музике. Почео сам сам прилично рано слушајући ћакетова изводбе Џимија Хендрикса и Ерика Клептона да би касније и сам почео , најпре слушајући Пеперсе. Они су ми остали још од тад најдражи бенд , како својом харизмом тако и својим невероватним комбиновањем фанка и панка. Осим њих ту су ( наравно ) Металика , РАТМ ,АЦДЦ , Блек Сабат , Ганси , Моторхед , Нирвана као и само одабране песме Мејдена Скорпионса , Р.Е.М. , Перл Џем , Фу Фајтерса , Дистурбед , Дееп Пурпле . Обожавам и соло радове људи као што су Клептон и Хендрикса. Мало од свега тога одударају Рамштајн и Продиџи , њих слушам углавном кад сам нервозан да избацим бес из себе.

Све то упаковано у мој ај под Тач од 8 гига чини велике део мог дана с обзиром да сам често у покрету.Од школе до куће и обрнуто , у бусу до Алексинца и назад , на часу , кући , кад год.

И да , свој живот не би могао да замислим без музике. :)

do Aleksinca i nazad... :D

Па идем често на вожњу тако да имам два избора: "Мајсторов" или мој.Уосталом до од једне куће до аутобуске и од аутобуске до друге куће улети сат и по.То му дође добрих 15 нумера :)

uu bre peki, pomisliće ljudi da živim u metropoli xD ovde je sve na 5 minuta pešaka :D ma ti to slušaš neke pesme od po 2 minuta, pa ti se čini :P

btw, što se same teme tiče, ja sam nekada svirala gitaru ali sam batalila i peva ali ću i to da batalim. nema 'leba od muzike.

ako se metalofon, trijang i pandeiro racunaju u instrumente, upisite i mene u neki vukajlija virtuelni bend xD
osim izvanrednog talenta za pomenute instrumente, izvanredno znam da kenjam o muzici, o elektronskoj, da preciziram. ambiental, psiambiental, braintrip, goa...