Ovo je veoma korektno pitanje. Ja da sam na Stevanovom mestu bih se ljutio, iskreno. Osim što je lik ladio jaja i nije pisao, nego čekao istek roka za 2 rečenice koliko je potrebno za takmičenje, nepravedno je da glasanje počne pre srede.
(....KrajsleR...)
Стеван
па зар није био рок среда у 12?
Ovo je veoma korektno pitanje. Ja da sam na Stevanovom mestu bih se ljutio, iskreno. Osim što je lik ladio jaja i nije pisao, nego čekao istek roka za 2 rečenice koliko je potrebno za takmičenje, nepravedno je da glasanje počne pre srede.
(....KrajsleR...)
Стеван
Na sajtu vukajlija.com definisan je pluskvamfutur I i II , poseban morfološki oblik glagola, kojim se služe političari kada govore o ulasku Srbije u Evropsku uniju.
Grupa A
Lukić 8
Izijem 6
Fender 4
Baron 2
Grupa B
Rasni 8
Woodsman 6
Jocko 4
Kafa 2
Grupa C
Šone007 8
S.Smetalo 6
Krajsler 4
Rađard 2
Grupa D
Partizankar 8
Kvejk 6
Čule 4
Jese pinkmen 2
Grupa E
Džonimir 8
Don Brate 6
Torazulu 4
Prof 2
Grupa F
Putin 8
Šomi 6
Niktov 4
Mevdov 2
Je l' glasaju ljudi i u pvt nije baš neki odziv?
Šone, mojne sa tim cinizmom brt, inače nema 6 pojena što sam planirao da ti dam...
Само 6? Не може... 8 или ништа!
Bio, al' promenila je da se ne čeka dugo, upozorila je.
Grupa A
Izijem Flips - 8
Bohor - 6
Agilni - 4
Fender - 2
Grupa B
Jocko - 8
Woodsman - 6
Kafa - 4
Advokado - 2
Grupa C
Rađard - 8
Anđelko - 6
Stevčo - 4
Šone - 2
Grupa D
Kvejk - 8
Gavrentije - 6
Čule - 4
Partizanka - 2
Grupa E
Prc
Grupa F
Čegi - 8
Putinka - 6
Šomi - 4
Ovaj na M - 2
Стеван
uh kakav smrtni greh
Autor @Владимир Путин,
u ljubavi svi su grešni, preživeće samo srećni...
Srdačno
Krajsler.
Rasni, jesi ovo ti trolovao sa glasovima?
Grupa A
Bohor 8
Izijem 6
Agilni 4
Baron 2
Grupa B
Glavni 8
Advokado 6
Kafa 4
Rasni 2
Grupa C
Radjard 8
Lukac 6
Anđelko 4
Krajsler 2
Grupa D
Partizanka 8
Forester 6
Gavrentije 4
Čule 2
Grupa E
Ironični 8
Torazulu 2
Džonimir 4
Prof 6
Grupa F
Putinka 8
Šomi 6
Gonzo 4
Rč 2
Ko se zajebavao sa onim glasanjem na prošloj strani? Tačnije ko jede govna sa duplih?
ne jede govna, nego pisa na najbedniji lobi koji postoji
3 naloga su od glavnog...
...a dijaspora je glasala ovako:
A
Fend 8
Loxi 6
Agi 4
Izijem 2
B
Advokado 8
Glavni 6
Woods 4
Rasni 2
C
Krajsler 8
Šone007 6
Zelen Lukac 4
Rađ 2
D
Txe Šumar 8
Kvejk 6
Mlada 4
Čule 2
E
/
F
Gonzo 8
Šomi 6
Putin 4
Niktov 2
Ja sam svoje naloge prodo banovanim autorima tako da rasni popušiš kurac
Стеван
ГРУПА Ц
Радјард Куплунг 8
АнђелкоНС 6
Зелен Лукац 4
Стевчо сметало 1
Шоне 007 1
Крајслер 0
Оће још неко да се прави паметан?
E izasao sam u susret, druzio se. Hvala na pozivu sad stvarno se necu takmiciti. Moje glasove dajem autorima iz grupe, neka se podeli na ravne casti.