Brzo, ali nesigurno

1. E ajd idi na onu temu što je Rasni otvorio

2. Koju?
    On otvara 2-3 dnevno.

3. Kvota da Lester uzima je 3.
    Sa crvenom - ispraca se.

4. TATA VRATI MAMU!

5. Odigrao sam Bursa-Ovi drugi 2 na ht live...kvota 5..i evo pusim kurac. Bursa im dala 3 gola sa igracem manje..

edit

http://www.rezultati.com/utakmica/lIEu8Ec9/#detalji

6. јебем ти ливерпуле мајку у пичку

7. ja ga igrao x2
    i lester x2
    bile kvote 2.5
    al kad wba mrtvi ne daje za gg

8. Liverpul, Totenhe, Kaljari, Atletiko, Rapid, Grimzbi KE ČE VI. Kvota 8

Sve osim Liverpula mrtvog došlo i sve iz iksa. Neće jbg, ne vredi

9. Poslao mi soccer poruku sad kaže "sve mi uzmi sve je tvoje".

10. Memfis 1
    Minesota 1
    Utah 2

Ovde nema pada

11. nemam muda da ispratim :S

12. Haha vidi se apartman gde sam ljetovao 2,3 puta

13. Лукић

Haha vidi se apartman gde sam ljetovao 2,3 puta

http://i.imgur.com/sTjCx0J.jpg
    Sirotinjo, a posle kad dođe kući kurčenje: "e brt, letovao sam u sutomoru, ludilo, pičke, sve", a ono bliži pljevljima no moru xD

14. Inače:
    Zvezda H2
    Cirbes +
    Radivojević -
    Jović -
    Ništa više.

15. Ovo nije šala dragi moi ovo je Uh dojava.
    Pošto je tema friška dojave bez evo jedne ovako javne.

Frosinone - Juventus X-2&GG

svi ljudi dobre volje mogu da podebljaju sa
    Napoli DP11
    Valensija 2-2

Rekli o sajtu

Bez ikakve pompe, Vukajlija se pojavila tokom ove godine i zabilježila skoro deset hiljada rječi u rječniku žargona koje su definisali sami posjetioci. Uzimajući za ime učestalu grešku u govoru kad ljudi zapravo žele da kažu Vujaklija, stvorena je zajednica stvaraoca slenga srpskog jezika i mjesto na kojem posjetioci treniraju svoju kreativnost. Ovaj kreativni ventil vas samo tako usisa i očas posla možete da izgubite sate vremena čitajući duhovite opaske kojim su definisani brojni izrazi iz popularne kulture i govora. Pozicionirajući se između ozbiljnih sajtova kao što su "Metak" i "Vokabular" na jednoj, i zabavnih "Srbovanje", "Kobaja Grande" na drugoj strani, Vukajlija je dokazala da famozni "user-created content" (sadržaj kreiran od strane korisnika) može sasvim lijepo da zaživi i na ovim prostorima. Ovogodišnja nagrada za najbolji sajt prema izboru Biznisbloga odlazi ovom istinskom Web 2.0 projektu kojem u definicijama nije izmakla ni domaća blogosfera!

Biznisblog · 26. Decembar 2007.