Brzo, ali nesigurno

1. jebem li joj majku kurvinsku u picku

2. ovaj zec dole je Izijem, špijunira dojavu hahaha

3. 1X&0-3

ovo u balkan betu nema

4. Sta znaci da je meč odgodjen, oću ja sutra moći uzeti pare sa kvotom 1 tu?

5. 48 sati se ceka da prodje ja msm

6. ili je to ako je mec prekinut nisam siguran

7. A ipak se igra. Ali je kladionica zajebala 1 i 2. Pise da je 1 Igor Sijsling a on je u stvari dvojka. Mager je domaćin.

8. Rasni ako je prekinuto i ako se ne nastavi u roku od 48 sati kvota jedan. Ako je odloženo, kvota jedan.

9. A nije odloženo, dobio ovaj moj, ali kladionica stavila da je on 1 a on je dvojka u stvari.

10. Hoće kladionica da stavi da je on "JEDAN" a on "DVOJKA" naročito ako je neka prijateljska utakmica, zamisli, ili na neutralnom. Kobi reko.

11. o sve ti jebem sta pogodi makedonac

12. LJUBI ME I NISTA NE PITAJ, LJUBI ME I NISTA NE PITAJ!! pa mater ti jebem smanjite to!!

Rekli o sajtu

Osim velikih istorijskih i nacionalnih zabluda, podložni smo i onim „sitnijim”, ali koje nam određuju svakodnevicu. „Ne valja da se sedi na kućnom pragu, posebno kad grmi”, „Hleb od 500 grama je opšteprihvaćen pod nazivom kilo hleba”, „Ne valja da se zviždi u kući, to privlači miševe”, „Ne valja da se otvara kišobran u kući”, „Žvakanje žvaka može da deformiše vilicu”, „Ma koliko vruće i zagušljivo bilo, ne otvarati prozor, ubiće promaja”, navode na popularnom internet portalu „Vukajlija” niz sujeverja i zabluda našeg naroda.

Politika · 31. Januar 2011.