Brzo, ali nesigurno

1. Makedonac ih ošurio, kapiram da ga više neće puštati u Mocart.

2. Jebe mu se sad tačno

3. SARLOT-CIKAGO 1 1.50
    MEMFIS-PORTLAND 1 1.60

Ukupna kvota 2.34

4. dajte 4 igraca za veceras. Sto sigurnije to bolje.
    ono po mogucstvu da znate protiv koga igra, ko prima mnogo pojena i ko ne zna odbranu a pustaju ljude da sutiraju

5. Odlično.
    A sad se nosi u pičku materinu!

6. Poticem iz malog mesta u gradu sam zavrsila srednju skolu i zapocela fakultet. Moji roditeljima je bilo jako tesko da mi isfinansiraju skolovanje, stan i sve troskove koje sam imala dok sam studirala. Morala sam sama da se snadjem ili da se vratim u svoje rodno mesto. Igrom slucaja sam popricala sa svojom prijateljicom kojoj je pomogao ovaj covek i tada se dogodio preokret u mom zivotu. U tom coveku sam videla slamku spasa i resila sam da pokusam jer nisam imala sta da izgubim, pozajmila sam novac i cekala da vidim da li je stvarno tako kao sto kaze, bilo je tako. Fakultet je pri kraju a sada razmisljam o pokretanju sopstvenog biznisa od kog cu izdrzavati sebe i svoju porodicu. Zelim da se oduzim tom coveku bar na ovaj nacin i tako omogucim da pomogne jos nekome, javite se i ostvarite siguran profit.
    Dusan Marijanovic

7. daj link od ove stranice somi

8. dao sam ti ime i prezime, to je sve sto smem da podelim...

9. kakva je ova olivera vidi joj se cameltoe

10. Gazimudo
    dajte 4 igraca za veceras. Sto sigurnije to bolje.
    ono po mogucstvu da znate protiv koga igra, ko prima mnogo pojena i ko ne zna odbranu a pustaju ljude da sutiraju

Gazi, ja pratim jednu stranicu na Fejsu gde igraju samo NBA.
    Likovi sasvim solidno pogadjaju, ostave 2-3 free tipa svaki dan (juče je doduše bio samo Kazins + pošto je bilo malo utakmica). Imaju analize, ko ide na kog čuvara i te munje.

Za večeras su predlozi:

Rendolf +
    Vestbruk +
    Šarlot - Čikago minus poeni

Kontam da su Bosanci ili Hrvati, nekad se za neki poen razlikuju granice koje napišu, ali to je u principu to.

Inače link stranice je https://www.facebook.com/NbaTiketiAnalize/?fref=nf

11. Hvala Djape, Westbruka sam imao i sam, a dodao sam Rendolfa

12. Zadnja 3 dana nisu omašili ništa. Uvek daju iscrpnu analizu za sve što igraju.
    Imaju i neku VIP grupu, cena je smešna 10 evra mesečno, igraju dublove i triplove, i tamo su u finom plusu koliko sam uspeo da ispratim.

Baci pogled nekad na stranicu, može da se probere po koji fin tip.

13. Zalajkovao sam ih.
    A ja NBA retko igram jer nemam pojma nista, pa da ne bacam pare. Jedino ovako nekad kad prekipi neka sica od dobitnog tiketa , pa odigram 3,4 igraca

14. e bem ti glupavi sosijedad dao još jedan komad

Rekli o sajtu

Definiše se sve i svašta. Tako se mogu pročitati definicije baksuza, alapače, čitulje, smrti, rezervoara za smeh, kolateralne štete, Živojinović Velimira, zvanog Bate, dnevne svetlosti, gospođe džem!, Brus Lija… „Je l’ ti puši ćale?”, „Je l’ mogu u WC?”, „Chuck Norrisisati” i još mnogo toga može se naći na ovoj internet stranici. Zato ne iznenađuje što se mnogi kad jednom dođu, ponovo vraćaju na nju. Neki čak postaju i zavisnici, pa traže od moderatora da ih banuju, poput jednog studenta koji je zahtevao da mu zabrane pristup na nedelju, dve dana da bi mogao da uči.

Status Magazin · April 2009.