Brzo, ali nesigurno

1. a,nije, 36:67 je na fleshskoru

2. mrtvi totenhem i mene sjebao za isplatu, jos se ponadao ja posle crvenog, a oni prime jos 3 gola ma jebie se majmuni

3. koga je oborio totenhem bednice

4. zalepicu ti jednu vrucu

5. igram ja moje divne bolivijce

u sucre
    i the strongest
    2 plus prvo, tri plus prvo, cetri plus

6. slusam neke likove danas u kladzi 1-1i3+ na junajted
    ja se smeskam reko nece vam to proci sig

7. tovarite na 1xi0-2 sa seviljom gg3+

8. fazon 3 dna zaredom idem u kladzu svaki put sevilju ispratim imam ppgg drugo gg imam i gg3+ inace laki six 10 puta sam pao za jedan br deset sati sam bio tamo jebem vam majku zar nista da mi date aj juce aj sutra al brate niako nista bolje bi bilo da sam trazio srecu na ruletu kolko je minimalan ulaz ja sma mislio 500 fazon moze kako oces i ja sto ne igram rulet uopste

9. Lucky six je govno najveće. Juče sam u prvih 7 brojeva imao 5, i na kraju jedva dao 1000 din. Najviše sam uzeo 25k, mada sam verovatno dosad toliko i dao...

10. Putin kod Anastasije na rodjendanu, kvota kao na Lester... Pumpaj, živote... :)

11. Воздвижење Арканово на Анкином рођосу, квота .. ?

12. Mrtvi bingo oca mu jebem. Čekam 36 od 7500 maraka ni marku nije dao.

13. Jao šta bih radio sa 7500.

14. Lucky six je govno najveće. Juče sam u prvih 7 brojeva imao 5, i na kraju jedva dao 1000 din. Najviše sam uzeo 25k, mada sam verovatno dosad toliko i dao...

Uvek igram iste brojeve i do sada sam na uplaćene, možda 2 hiljade, digao oko 10 hiljada. Prvi put kada sam odigrao dobio 3000

15. 10, 13, 16, 36, 40, 48

Moja kombinacija u ogoromnom sam plusu.

16. 13,23,25,26,39,47.. najveća isplata na ovu kombinaciju...

Rekli o sajtu

Na sajtu vukajlija.com definisan je pluskvamfutur I i II , poseban morfološki oblik glagola, kojim se služe političari kada govore o ulasku Srbije u Evropsku uniju.

Kurir · 20. Februar 2011.