Brzo, ali nesigurno

1. ne znam da li i dalje ima u mocartu onaj najgrdji bingo ili tako neki kurac.od 80 izvlace 20 i treba da pogodis onoliko koliko napises na papir.u zavisnosti koliko gadjas brojeva i kvota se znatno povecava.na nekih 20-30 dindzi ako pogodis 3 broja dobijes 2 soma.

2. то је грчки кино, а има и италијански он је 20 од 90 мало веће квоте, италијански грува 24/7 а грекос од 09:00 до 21:00, на сваких 5 минута, милина

3. jel ubada neko nesto tu?
    za 2 soma koliko se dobije za nabodena 3 broja,mogao bi da vrtis do besvesti.kada bi se gledala logika,nabo bi sigurno nesto.samo sto tamo nema logike...

4. Ima para tu sigurno, samo provaliti sistem.

5. I laki siks i kino (nebitno grčki ili italijanski) su kurčine od igara, koje igram eventualno u poluvremenu neke tekme koju uživo pratim iz kladionice, jer eto, dosadno mi.

Inače, najviše igram meridianov kino, isto 20 izvlače brojeva od 80, (1,5,6,10,14,72,73,80) kombinujem te brojeve, jer eto.

Obično se vrtim, ne izgubim puno, a ni ne igram da dobijem, već - eto.

6. Oni aparati po kladionicama smaraju, jer moraš sam da ih biješ. Inače, upališ i nek vrti sam, teraj ga u kurac.

7. reko bih vam brojeve, al znate već

ko reko sam sebe ureko...

8. pozdrav prijatelji želim da podelim sa vama brz način da duplirate svoj imetak za 3,20 puta.

Liverpul Sevilja - 1 i 3- ( tri i manje golova ) 3,20 planet win

9. lol da duplrate imetak za 3,20 puta

10. Hehe, pa igrao sam keca, kvota dovoljnih 2.40.

11. I Zvezdu x2i3+ što je dovoljnih 2.25 kvota.

12. dobio sam u maxbetu 200 dindzi da iskoristim na aparatima. trazio da mi ukljuce one piramide. pojma ja tu nisam imao sta tacno treba da se nabode.sam se vrteo aparat.isrce ono na brzinu i aj u kurac.ne mogu da se setim da li mi je iko rekao da je tu digao neke pare.ne ono 540 dinara stajl,vec neku normalnu kintu.

13. stavio sam svoju kuću na gvozdenov predlog

posle ovoga zadržavam svoju kuću

uzimam jednu kuću od dobitka

drugu kuću od dobitka dajem njemuzbog kvalitetne dojave

0,20 kuće što pretekne poklanjam autoru stevčo smetalo

14. Na aparatu jedino da čekaš one džekpotove, inače kurac. A džekpot ćeš isto kurac da ubodeš.

15. mislim da si mirne duše mogao da dodaš i ovu stipulaciju jer zaista je teško očekivati u modernom fudbalu nekakvu goleadu u finalu evropskog takmičenja pogotovu u slučaju kada pobednik ide u LŠ.

Ne ozb, ako si već igrao keca, varijante u kojima pada kec a nije 3 gola i manje su 4 0, 3-1 3 2, 4 2 itd. to baš teško mogu da zamislim ali naravno lopta je okrugla

16. Hoćeš da kažeš da je stevčko 20% tebe i gvozdena? Odnosno da je vaš pojedinačni iq 750 end kip rajzin?

17. moram priznati da ne razumem tvoj post

18. aha, tek sada vidim post autora radjard kuplung

19. Liverpul je divlja ekipa koja mi je uturila kurac nebrojano puta, a Sevilja ekipa koja se jebeno pretplatila na LE nek mi se napuše kurca više. Ne plaši mene da će sevilja dobiti, to mi je baš teško da zamislim, nego da bi moglo u produžetke jebene da ode.

20. Produžeci najjača stvar u fudbalu - pola sata pajda :)

Rekli o sajtu

Vukajlija, lijek koji je potisnuo iz upotrebe Edronax, Zoloft, Prozac, Aktivin H i ostale antidepresive. Nuspojave su: grčevi u trbušnim mišićima, suzenje očiju, ludački osmjeh i lako se navući na njega.

Psiholog · 20. Februar 2011.