Bez ikakve pompe, Vukajlija se pojavila tokom ove godine i zabilježila skoro deset hiljada rječi u rječniku žargona koje su definisali sami posjetioci. Uzimajući za ime učestalu grešku u govoru kad ljudi zapravo žele da kažu Vujaklija, stvorena je zajednica stvaraoca slenga srpskog jezika i mjesto na kojem posjetioci treniraju svoju kreativnost. Ovaj kreativni ventil vas samo tako usisa i očas posla možete da izgubite sate vremena čitajući duhovite opaske kojim su definisani brojni izrazi iz popularne kulture i govora. Pozicionirajući se između ozbiljnih sajtova kao što su "Metak" i "Vokabular" na jednoj, i zabavnih "Srbovanje", "Kobaja Grande" na drugoj strani, Vukajlija je dokazala da famozni "user-created content" (sadržaj kreiran od strane korisnika) može sasvim lijepo da zaživi i na ovim prostorima. Ovogodišnja nagrada za najbolji sajt prema izboru Biznisbloga odlazi ovom istinskom Web 2.0 projektu kojem u definicijama nije izmakla ni domaća blogosfera!
Biznisblog · 26. Decembar 2007.
OKC ce da uzme titulu
ne drkam se tako sam i prorekao da ce Dalas da uzme u sezoni 2011
sta si obrisao post dzanki
ok, ali gs pobeđuje večeras rezultatom koji sam objavio na prošloj strani ok?
neverujem
večeras će biti iks
dobija gsw na produžetke
slučajno, deranje..oprosti
makaronac, biće iks, al na kraju prve četvrtine, kada će kari već imati nekih 20ak poena hnjo hnjo hnjp blrhgblrgh hraak pu
Curry gospodin nije hteo da uzme više šuteva i tako učini da GS pobedi sa najmanje 80 razlike. Sve po bontonu, veliko poštovanje.
http://vukajlija.com/forum/teme/69443-brzo-ali-nesigurno?strana=257#post_3510711
Zamalo dubodem rezultat, ali me je glupava Oklahoma demantovala svojom kriminalnom partijom. Valjda sad vidite realan odnos snaga, kakvi crni favoriti iz senke, nemojte me zajebavati. Oklahoma predmet sprdnje bila u regularnoj sezoni, pa je i sad. Jebaće ih GS 4-1 sad, čisto da spuste one smarače na zemlju.
Genk-Anderleht gadjati x2 ili čak čistu dvojku. Dvojka je 3,40 a x2 je 1,60.
Nešto prognoziraju da će Genk da dobije, ali mislim da neće kad se pogleda stanje na tabeli, istorija rezultata i to da se Anderleht bori za LŠ, a Genk za LE.
Tako da moj tip je dvica, ili x2. Imam oba slučaja na 2 tiketa.
Ahhahaha sad vidim onaj lik što dosta pogadja kaže kec na Genk.
Ej dolazi dvica ili x.
Ulog do 100 dinara na Metalac protiv FMPa.
Pa jebem majku olimpijakosu. Pu smradovi grčki oca vam jebem.
Anderleht dobio crveni, u 10. minutu majku im jebem.
ANDEEEERLEHT
JEBI SUDIJE JEBI KLADIONICE JEBI IM MAJKU SVIMA!
TOR h2 definitivno
Anderleht 2:2
70. minut.
Oh da 9 tiketa sma ispušio danas.
Još 6 u igri.
Pa kad si glup
RASNINE GLUP SI KO KURAC