Brzo, ali nesigurno

1. mrzi me da pisem onaj moj sistem o NBA igracima i uzimanju novca..ali ako bude 4 5 autora zainteresovano napisacu

2. Daj jebi se, ovo me zanima sad. Ne želim ja konje vrane, neka me jednom mjesečno ubode, zadovoljan. Da čujem.

3. Ako mi ne objasnite đe ne valja, kačiću samo dobitne tikete ovdje!!!!

4. Shal, nema sta da ne valja. To je matematika obicna. Ako ubodes, imaces tih 200e, ako padnes, neces.
    Nema tu neke mudrosti brt

5. Nači uskoro sam bogat.

6. Čuvena kockarska poslovica:
    - Izijem piše romane.

7. Šalab, pazi ovu logiku;
    Uzmeš 1000 din. igraš kvotu dva, sutra opet kvotu 2, ... , tako 10 puta, ako pogodiš deset puta, dobio si milion dinara. Treba da pogodiš kvotu dva, možeš da odigraš i više utakmica, npr. dve po 1.4 kvote, i sl.

ZAŠTO NE UZIMAMO MILION NA SVAKIH 10 DANA?

8. ја пробао ово дионисово 2џ и оба пута пао на прву текму

9. Eto, ujedno je Šomi objasnio zašto ne uzimamo milion na svakih 10 dana.

10. Jebem ga, neću da pogodim deset puta zaredom, nego tri puta. I to tri puta u 40 uplata da bih bio na nuli.

11. Koliko lako izgleda ovo kad Dio sad napiše

12. A i pitanje je dal bi imao muda da stavis 100 soma na kvotu 2. Osim ako nisi dekiaod, on stavlja po par miliona svakodnevno.

13. Očekujte fotke tri prolazna tiketa, uredno složena na kurcu mome.

14. Jebe mi se, cener je uložen, dobitnim tiketom uplaćujem idući korak, neću da vidim pare do kraja. xD

15. Nísta da se juri Real i Barsa jbg. Bajern

Rekli o sajtu

Vukajlija, lijek koji je potisnuo iz upotrebe Edronax, Zoloft, Prozac, Aktivin H i ostale antidepresive. Nuspojave su: grčevi u trbušnim mišićima, suzenje očiju, ludački osmjeh i lako se navući na njega.

Psiholog · 20. Februar 2011.