Brzo, ali nesigurno

1. Da lepi. 4 tekme su pocele zakasnio sam sa tiketom

2. Prepisaću ove što počinju od 17h.

I probaću bešiktaš i dinamo zagreb prelaze, zašto da neeee, zašto da neeee, jaforidža stiže na sve medije.

3. jbt odigrah malopre nesta i gledam 2,9 1&GG na barsu obeznanio se
    nabacao ggpp totenhem, 1i2+ sevilja, 0-3 fjorentina, bajern 2i2-3, atletiko2i3- otprilike i na 50 imam 10k. tako se to radi

4. Dojava:
    man city-totenham 2-x

5. http://www.flashscore.com/match/0x0FKisF/#match-summary

а гледам синоћ прву и другу турску лигу, осам утакмица, реко' из спрдње да бацим на сваку по 50 динара 2-1 и на бешикташ 100, и не уплатим. пф. ал' кад могу ови, може и бешикташ. а и динамо загреб. ко га јебе.

6. Liverpul trpa Vilu sad, a meni kad treba za izlaz igraju 2:2 protiv Sanderlenda mrtvog na enfildu, ni kladionica nije ko što je bila nekad, ko poslednji izadje neka ugasi svetlo.

7. Siti 1 i 2+
    Bajern 2 i 2+
    Barsa dp1
    Fiorentina ggv3+
    Atl Mad 2 i 2+

8. Ово је горе више полако али сигурно тикет. Ако дође могао би неки фин сингл да се пробере.

9. sad kad je na temi - nikakve.

10. p.s. treba besiktaš juriti lajv dvojku

11. Okačio si živ tiket na ovoj temi, tako da... loše.

Jel to Vilijam Hil?

12. Sve što je došlo, došlo na guzove. Milan u '93, Ajaks isti minut, Totenhem pri kraju. Jedino Lion do poluvremena.

13. Ma nije, wwin je.
    I zaboravljate da ovo nije ona stara tema. XD

14. Bajern dođe :))))))

15. Mislim da te mogu oboriti Bešiktaš ili Atletiko ;)

16. Jebo ih pas, a prilično rano su pali golovi. Atletiko baš rano meščini.

17. Bešiktaš gubi 2-0. AJMO JOŠ JEDAN!
    Haha, ako ovo lupanje prođe... Pa ne znam.

Rekli o sajtu

Definiše se sve i svašta. Tako se mogu pročitati definicije baksuza, alapače, čitulje, smrti, rezervoara za smeh, kolateralne štete, Živojinović Velimira, zvanog Bate, dnevne svetlosti, gospođe džem!, Brus Lija… „Je l’ ti puši ćale?”, „Je l’ mogu u WC?”, „Chuck Norrisisati” i još mnogo toga može se naći na ovoj internet stranici. Zato ne iznenađuje što se mnogi kad jednom dođu, ponovo vraćaju na nju. Neki čak postaju i zavisnici, pa traže od moderatora da ih banuju, poput jednog studenta koji je zahtevao da mu zabrane pristup na nedelju, dve dana da bi mogao da uči.

Status Magazin · April 2009.