Brzo, ali nesigurno

1. Od 75 bodova 69 u prvenstu sad na poslednjoj odmarao igrače usraće im se u život

2. Da se proprati nešto, do braće Engleza večeras.

http://i.imgur.com/8qG1uQp.png

Šifra brzog tiketa - 15745867.

3. Ja odigrao:
    PSŽ-Čelzi X2
    Benfika-Zenit gg 3+
    I fenerbahče kec

4. Odigrao sam majke mi

5. sta ovo govno u vidu autora rasni radi na temi koja se jedina uspesno odupire njegovim daunizmima?

6. Rasni noob, pa što nisi igrao iz Premier ponude Čelzi?

7. e mak, imacete poslatu osbnu poruku kroz par minuta

8. Ako je dojava pošalji i meni

9. Kad god igram premijer ponudu ona zena sere nesto i vraca tiket.

10. @Лукић

70e pre meca

11. Rasni
    Kad god igram premijer ponudu ona zena sere nesto i vraca tiket.

ahhahaha

12. nocas sve kecevi, ako ne i kecevi iz keceva

13. Makaronac poslao sam vam osobnu poruku,

14. pratim sa 100 maraka

15. 70 maraka pre meca mora

Rekli o sajtu

Bez ikakve pompe, Vukajlija se pojavila tokom ove godine i zabilježila skoro deset hiljada rječi u rječniku žargona koje su definisali sami posjetioci. Uzimajući za ime učestalu grešku u govoru kad ljudi zapravo žele da kažu Vujaklija, stvorena je zajednica stvaraoca slenga srpskog jezika i mjesto na kojem posjetioci treniraju svoju kreativnost. Ovaj kreativni ventil vas samo tako usisa i očas posla možete da izgubite sate vremena čitajući duhovite opaske kojim su definisani brojni izrazi iz popularne kulture i govora. Pozicionirajući se između ozbiljnih sajtova kao što su "Metak" i "Vokabular" na jednoj, i zabavnih "Srbovanje", "Kobaja Grande" na drugoj strani, Vukajlija je dokazala da famozni "user-created content" (sadržaj kreiran od strane korisnika) može sasvim lijepo da zaživi i na ovim prostorima. Ovogodišnja nagrada za najbolji sajt prema izboru Biznisbloga odlazi ovom istinskom Web 2.0 projektu kojem u definicijama nije izmakla ni domaća blogosfera!

Biznisblog · 26. Decembar 2007.