Definiše se sve i svašta. Tako se mogu pročitati definicije baksuza, alapače, čitulje, smrti, rezervoara za smeh, kolateralne štete, Živojinović Velimira, zvanog Bate, dnevne svetlosti, gospođe džem!, Brus Lija… „Je l’ ti puši ćale?”, „Je l’ mogu u WC?”, „Chuck Norrisisati” i još mnogo toga može se naći na ovoj internet stranici. Zato ne iznenađuje što se mnogi kad jednom dođu, ponovo vraćaju na nju. Neki čak postaju i zavisnici, pa traže od moderatora da ih banuju, poput jednog studenta koji je zahtevao da mu zabrane pristup na nedelju, dve dana da bi mogao da uči.
Status Magazin · April 2009.
Dajte i ja da uplatim jedno marku.
Dzumhur D. - Berankis R.
Dvojka 1.5 kvota
Ova dva igraca su igrala pre pet dana i Berankis je odneo pobedu u 2 seta.
Berankis je trenutno na 79. mestu na ATP listi. Igra sasvim solidno ove sezone. Taj turnir prosle nedelje je posle Dzumhura dobio i Younga, a zatim ispao od Fritza u 3 seta koji je jako talentovan teniser i predvidjaju mu dobru karijeru.
Dzumhur 88. na ATP listi.. igra za sad slabije ove sezone. Protiv Berankisa ima los skor, 0-3 i sva tri meca je izgubio bez osvojenog seta.
Protiv Dzumhura, slazem se!
Rasni dva puta tražio dozvolu da piše po ovoj temi, nakon što je sa prethodne oteran, svi ga odjebali, je l' to treći put dobio potvrdan odgovor, ja nešto nisam vid'o?
Piši, druže, evo možeš ovde i o izbeglicama iz Sirije i o teorijama zavere, useri je majku mu jebem koliko možeš, ali minimum 15 postova dnevno nabij, inače se ne pojavljuj.
Hahah
capoone pratim te sa 1000 dinara
oky ja idem u bioskop javi mi rezz
dedpula da gledas?
da :))
javi utiske ja idem sutra pozz
http://i.imgur.com/IaERhVX.png
sta je to?
sta to zlojavisete javljajte bre
sve sto vidim su znaci
sve sto vidim su znaci dolara
Nema karata za dedpula i sada moram da pratim tenis a on gubi 2:4
iskombinovah nesto diovo
http://i.imgur.com/ouVew5O.png
Odličan
Psž 2:0
Benfika 1:1
Kvota 40-ak.
To je sve, nema para za nešto ozbiljnije.
Prokleta tema
Psg x-1
Zenit x2
Jebem ga ja se nadam iz keca Psž