Brzo, ali nesigurno

1. Junajted je buđavija ekipa i od Čelzija

2. Pa kad im je otišao Kantona.

3. sve sto je moglo ode naopako hahaha jos ga dade viljareal iz slobodnog sad pa ja ne znam vise stvarno

4. ahahhaha e jebem te robijo ahahhahah

5. Елем, Жејк је рекао прелаз, али то може да буде фазон Реал Мадрид - Реал Панчо Виља копа дел реи 1-1 @1.05

6. Дајте неке играче нба +/-, да пробамо 1-3-7.

7. Predložili su Gortata 12.5 MANJE. Ide na Gobera, Juta dobro brani pik, pa će tražiti druga rješenja bla bla

8. Ко може из Вашингтона у плус, Бил или Вол?

9. Danas su od predloženog promašili Tomića, ali nije do njih, lik je promašivao slobodna, zakucavanja, svirali mu korake itd...

10. Ок, Шалабе, фала у сваком случају.

11. Evo ga jedan da se ispisem na neko vreme.

http://i.imgur.com/MlurOsJ.jpg

Budite pametni, jebite kladionice, cuvajte mi temu.
    Svako dobro zelim, ostajte mi zdravo.
    Ljubi vas Predrazinjo.

12. Poz Predraže, srećno bilo. Šalji u boci tipove. :)

13. Igraj online. Daj sokeru doznanja da nije bezbedan cak ni kada si hiljadama kilometara daleko.

14. Da imam pare ja bih probao ove hrvate u šest sad, rnk split - zagreb, 2-1, ovi zagrepčani su prošlo kolo odradili prelaz sa dinamom, mogli bi i sa splitom.
    Pa eto, ako neko ima na računu, nek' proba jbg.

15. Predrazinjo sve najbolje.

edit ne zaboravite u 8 dojava

16. jel poslao ko zhajku poruku

Rekli o sajtu

U nedostatku mesta u Vujaklijinom ili kojem drugom rečniku na internetu postoji mnoštvo sajtova, među njima Vukajlija, gde možete da vidite na kakav sve način ljudi vole da razgovaraju na opšte zgražavanje lingvista. Tako da se tamo može videti da ljudi fejsbukuju, fejsbuče, da im je fejs ubagovao. Ili čak poređenje čuvenog prideva „kul”: kul, kulji, najkulji.

Emisija RTS-a "Oko Magazin · 24. Novembar 2009.