Brzo, ali nesigurno

1. мађ у најгорем случају те жена гледала као неког сујеверног лика, или лика са окапеом

са жајком мораш као са животињицом мехком или каквом бебом, ако не испуниш неки корак ништа од ручања јер тата како си ми принео кашичицу са папицом која лети као авион са десне стране кад је прогутам само кад долетиш са леве :(((

2. Lazni somi, aj dodji na fejs da te pitam za neku picku.

3. лажни па лолчина, дам ти инструменте недаунисања и ти се опет враћаш на старо
    зашто тако, чему тај порив да изнова радиш нешто што се увек завршавало неуспехом? уместо да напредујеш на лествици живота

4. ja kad imam sve ti dam, ja kad imam SVE ti dam, ti kad imas, trosis SAM!

5. Papaetae odakle si?

6. лажни па лолчина, дам ти инструменте недаунисања и ти се опет враћаш на старо
    зашто тако, чему тај порив да изнова радиш нешто што се увек завршавало неуспехом? уместо да напредујеш на лествици живота

Brt... Lose jako.
    Rekao sam ti samo da dodjes na fb, a ti mi glumis yodu jebenog.

7. mirkoijana dodjite na fb. Pitanje jedno imam.

8. http://www.flashscore.com/match/z9X0WltR/#match-summary

Aaahaahahahah jebeni turci. Školski odrađeno, neprimetno, nema šta.

9. hahaha tacno ce radj opet da mu presudi

10. E ovo je školski nema šta.

Ovog bi se i Tole postideo jebemti.

11. E, na to je Tole ponosan!

12. Zhajk ume Zhajk zna

Je l' ovo osmi mart??! Za šta sam ja pogađao da SMarko plaća kurve SMarke??

13. zapravo, neka noćas stoji

simbolično

14. wrw si to i hteo

žajk ume

žajk zna

15. A ko igra notjas? XD

16. koji poklon ova mega bila danas ccc

jutros 2.7 bila kvota, nego sam kombinovao sa čelsijem 1 i totenhemom gg. posle su spustili na 2.55, al sam morao da ponovim

hvala kladionici

17. Poslednje vadjenje na vestbruka i irvinga i prosere se mrtvak jebeni prolivcinu jebenu ima mabijem ga na kurac
    Mnogo mi je zajebano sad zajk ako me izvuces popusim ti kurac eto

Rekli o sajtu

Definiše se sve i svašta. Tako se mogu pročitati definicije baksuza, alapače, čitulje, smrti, rezervoara za smeh, kolateralne štete, Živojinović Velimira, zvanog Bate, dnevne svetlosti, gospođe džem!, Brus Lija… „Je l’ ti puši ćale?”, „Je l’ mogu u WC?”, „Chuck Norrisisati” i još mnogo toga može se naći na ovoj internet stranici. Zato ne iznenađuje što se mnogi kad jednom dođu, ponovo vraćaju na nju. Neki čak postaju i zavisnici, pa traže od moderatora da ih banuju, poput jednog studenta koji je zahtevao da mu zabrane pristup na nedelju, dve dana da bi mogao da uči.

Status Magazin · April 2009.