Kad je pre nekoliko dana osvanuo naslov u dnevnim novinama „Željko Mitrović: Trovali su me“, na samoproklamovanom rečniku slenga vukajlija.com odgovorili su mu bez mnogo pijeteta: „Pa dobro, i ti si nas, i još to radiš“.
Ekonom:east Magazin · 03. Februar 2011.
NEZHAJK
ajmo sad radj ruka ti se pozlatila
Radj iam ja print sad ću da ti posaljem na fejsu ako je obrisao sa teme
Šta bi? :(
Jbg, nekad je život majka, nama na temi maćeha.
udri ga radj jebi mu majku
jbg braćo, valjda niste stavljali velike uloge na tu tekmu
Zhajk sa drugarom
http://vukajlija.com/reakcije/142958
to je ljeto kad sam ostavljena bila pamticu te suze dvjesto godina
Kaže Žajk majci "majka, izgubio sam 100 dinara, Inde nije došao iz keca... :/"
PA ŠTO NISI IGRAO ZA MANJE KAD SI ZNAO DA NIJE SIGURNO MANBUPE!
sad cu kurac da jebem mlade pravnice osim ako se neka ne zadovolji kratkim espresom BEZ mleka
Ovako, i sami ste bili svedoci da sam više puta ispratio neke predloge sa teme, pa i dekyjevog rumuna sa poludojavama dva puta i to je okej, takve pare nisu za žaljenje. Međutim, sada kad sam utvrdio da je Žajk namenski postavio trol post sa dojavom da bi sjebao posetioce teme, a usput već planirao da se trajno samobanuje, ovim putem mu poručujem: saznao sam kako se zoveš, a na temi "mesta prebivališta vukajlijaša" se nalazi i tvoj post. Dve hiljade stanovnika nije neka cifra, a koliko li u tom naselju ukupno ima prodavnica koje drže pecaroši?!
hahahahaha
kakve si sreće biće da je to ribarsko naselje sa dosta prodavnica i dosta imenjaka
zovite cegiminotaura da resimo ovo odmah
Ma naći će ga lagano.
Hahahahaha, još jedan avtor kaže meni pre tekme "a odakle Žajku uopšte dojava iz Argentine u pm". Hahahaha
ahahahaha ma to
rekoh ja budalaštine
naslušao sam se i nagledao svakakvih priča vezano za te dojave
to ako nekad prođe, prošlo je zato što se trefilo, a ne zato što je to dojava koju je dobio čovjek sa Balkana putem sms poruke od 1 euro
ma nije to problem, sve je to deo zajebancije i niko te ne tera da igras, al ako je namerno radio jbg nije lepo
inace nikada necemo mi doci do ozbiljne dojave sve su to gluposti, ali lepo rece izijem ko debeljuca i prodavnici slatkisa, a i kad sam dobijao npr legendarni prelaz lokomotive i istre koje je jednostavno bio nas srecan dan (vezali tad 5 prelaza zaredom lokosi i istra) ili laki kad je dao tacan rezultat neki 2:0 i proslo znao sam da je to kurcina al jbg, uvek je tu neka nada, sve je to deo igre zajebancije
Jeste to, to stoji
samo treba sa sitnim ulogom pratiti i pošteno bi bilo da je Zhajk rekao da ima kao neku dojavu, pa vi vidite ako hoćet ili slično
ali ovo pravljenje pompe kao da je licno iz kluba, pa neko ogranicavanje vip učesnika je bezveze sa njegove strane
da mi je pri ruci, čvoku bih mu puko xD
Ma ja ipak mislim da bi mu najveća kazna bila da ga ne banujete, pošto je to hteo! Da večno luta ovom temom, a naše će ga sjene pratiti po mjesečini maradika xD
Eno ja bokseru obrazlagao zašto je to bila glupost u startu ali da ne jedem govna sad, nisam hteo da igram i to je.
Da je bila neka inđija, donji srem, verovatno bih se izuo k'o konj.
Upalio bi mu kuću kaka čvoka haha
jel se secate kad je blagoja cuo lika da stavlja 600e na neku tekmu u finskoj i dodje 2-1 jebem mu mater al se taj usrao od para