Bez ikakve pompe, Vukajlija se pojavila tokom ove godine i zabilježila skoro deset hiljada rječi u rječniku žargona koje su definisali sami posjetioci. Uzimajući za ime učestalu grešku u govoru kad ljudi zapravo žele da kažu Vujaklija, stvorena je zajednica stvaraoca slenga srpskog jezika i mjesto na kojem posjetioci treniraju svoju kreativnost. Ovaj kreativni ventil vas samo tako usisa i očas posla možete da izgubite sate vremena čitajući duhovite opaske kojim su definisani brojni izrazi iz popularne kulture i govora. Pozicionirajući se između ozbiljnih sajtova kao što su "Metak" i "Vokabular" na jednoj, i zabavnih "Srbovanje", "Kobaja Grande" na drugoj strani, Vukajlija je dokazala da famozni "user-created content" (sadržaj kreiran od strane korisnika) može sasvim lijepo da zaživi i na ovim prostorima. Ovogodišnja nagrada za najbolji sajt prema izboru Biznisbloga odlazi ovom istinskom Web 2.0 projektu kojem u definicijama nije izmakla ni domaća blogosfera!
Biznisblog · 26. Decembar 2007.
Evo gola 1:0, opaaaaaaa idemoooo. Ima nade!
Brate Žajk kaže da nije odigrao
Ja pitam što kaže ima svoje Gavrilo Principe
Ja kažem brt ako ne dodje banovaćemo te
Kaže u Tom i džeriju jeste poenta
Sad će 1:1, a mi ovde osuli drvlje i kamenje po koletu.
Žajk mađija!
Coa realan si ti skroz i znamo to svi al znaš i drugu stranu
Ma naravno, boh, ne kažem ništa, verovatno bih se i ja zaleteo da sam pri većim parama, šta me boli kurac kad ima, što da ne probam. Al' žajk je to, to ti je kao roni osaliven, nikad ne znaš koliko je lud.
Armine, sećam se ja. Sećam se i kad sam vam davao crnogorce, a prolazile su ovde sitnije dojave iz naše lige. U te stvari verujem, kad vidiš da neko uplaćuje tolike pare, što da ne probaš jbg. Ili kad čujem nešto za ex-sfrj lige, i to mi ima smisla pa ispoštujem.
1:1 opaaaaaaa idemo to žajk mađijo!!!
ma nije meni zao para nikad za ove gluposti, niko me ne tera da igram, a uvek bude dobra zajebancija i pre i tokom i posle meca, malo pljujemo, malo se smejemo i sve je to deo ove prelepe stvari zvane kladionica, a nadam se da i ostali misle tako, posto mislim da i dalje vodim ja u broju ljudi koje sam zajebao :D
al sam za svaku tekmu koju sam dao imao neki izvor, bilo da je to petanestogodisnji klinac koji me je zajebao preko fejsa ili statijaznam i uvek sam odigrao to sto sam dao jebiga
Znam priču za lika koji je čekao jedan tim na zmiji za 10k maraka, igrao 1X tu tekmu
i lik nije nikome ništa govorio i ulazi u kladionicu, stavlja 2k maraka na 2 da se pokrije
nikome ne govori ništa
posle ljudi počeli priču, ovo neki sa dojavom, ajmo ga pratiti
dosta ljudi odigralo 2 i stavili dosta keša
sutradan, došao iks, ovaj lik daje tiket i uzima 10k maraka
pola grada htjelo da ga ubije hahahahah
Hahaha
Žajk mi je pre par godina na onoj prvobitnoj temi ovde vratio pare kroz kredit na telefonu jer nije prošao tiket koji je dao :D
Davno je bilo, ima bar 5 godina jer bar 4 nisam na pripejdu, mislim da je bilo nekih 250-300 dinara, hahah.
Armine mislim tako zato nisi trajno banovan zbog toga i prebijen čime Žajk neće moći da se pohvali
Što domaćin nije mogao da da jebeni gol u prvom!
Nije vas valjda Žajk stvarno zajebao?
Žajk imaš piće u Maria Partelu na centru Inđije, samo reci na račun db-ovca pa će me ovi nazvati da potvrdim.
Čule malo mračiš sa tim db ok? Lik kojí radi za db ne sere o tome
Zajebi
Jebeš mi sve ovaj čule je dupli onog maestra. Samo je onaj bio ovako iritantan.
Čule je toliko moćan da može da sere o tome.
Hahah zamislio sam pogubljenog žajka kako ode u centar inđije, seda u kafić sa majkom i kaže: "mama će tursku kafu, a ja imam piće od db-a", i onda zbunjeno gleda što konobar blene u njega još, hahahaahahh, daj neka namontira neko to.
hahahahaha
ahahahahah
to je sve organizovano, u kafi mu je otrov, gotov je
To mi je i bio plan, Aleksandre. Verujem da bi lik stvarno to uradio, inače taj restoran drži Dodikov kum, polomili bi ga za 20 sekundi jer ih zajebava.
EDIT:
Bohore, ne hvalim se, okej, vidim da vam smeta moj posao. Neću više to pominjati.
Ako opet pomenem gde radim, neka me banuju na nedelju dana.
Jebeš mi sve ovaj čule je dupli onog maestra. Samo je onaj bio ovako iritantan.
+1
Ono, ne smeta mi (toliko), koliko je pljunuti Maestro, samo u drugo sferi delovanja.