U nedostatku mesta u Vujaklijinom ili kojem drugom rečniku na internetu postoji mnoštvo sajtova, među njima Vukajlija, gde možete da vidite na kakav sve način ljudi vole da razgovaraju na opšte zgražavanje lingvista. Tako da se tamo može videti da ljudi fejsbukuju, fejsbuče, da im je fejs ubagovao. Ili čak poređenje čuvenog prideva „kul”: kul, kulji, najkulji.
Emisija RTS-a "Oko Magazin · 24. Novembar 2009.
Shta ćemo za vcrs?
Dyn. Kiev - Manchester City 1:1
PSV - Atl. Madrid 0:1
PSV kečina ko vrata.
аууу армин, играш јебени стони тенис
мислим да је време да мало одмориш, плс брт али ПЛС
bas sam izgoreo brate...
postao sam takva nubara za kladzu ovo je neverovatno, od sredine decembra nemam dobitan tiket
Dođi za lepša jutra,
dođi za bolje sutra,
da ti svojeee srceeee daaam!
M. Gortat - WAS UP+ 13.5
Čikago loše brani centre ove sezone, a sad je i Gasol nešto bolestan, pa je pitanje da li će igrati. Kad je Vašington u pitanju najviše volim da igram Bila, koji je po meni u top 5-6 bekova u ligi i igrač za 20+ poena svaki meč, ali on još (valjda) ima neko makar malo ograničenje što se tiče minuta, a sinoć su igrali. Mada verujem da će i on doći.
A. Drummond - DET UP+ 16.5
Igraju protiv Filadelfije i to bi trebalo da bude dovoljno. Ljudi niti jednu poziciju ne brane dobro, sad uvek je pitanje ko će da ih napuni, ali i Dramond i Redži Džekson i Markus Moris imaju bolje proseke protiv File nego što im je sad granica. Računam da će Dramond najlakše da dođe. On je znao da ima problema protiv ekipa koje ga stalno namerno fauliraju, pa je pucao bacanja u deandredžordanovskom stilu, ali što bi ga Filadelfija namerno faulirala? Oni ionako ne žele da dobijaju mečeve.
Z. Randolph UP+ 17.5
Igraju protiv Lejkersa, koji igraju podjednako briljantnu odbranu kao Filadelfija. Ima smisla igrati i na Konlija, ali opet verujem da će Zek svoje šuteve uvek da uzme, protiv koga god da igra, jer Memfis sad nema nikog drugog da poentira pod košem.
G. Dragic - MIA UP+ 16.5
Igraju protiv Golden Stejta, a svaki plej na svetu pokušava da nadigra Karija u međusobnom duelu. Ok, neće svi da imaju 51 poen za 31 min protiv njih kao Lilard onomad, ali činjenica je da ne brane baš dobro plejeve. A Dragić je od Onog Meča Koji Nećemo Spominjati imao 17+ poena u 3 meča za redom i izgleda da mu je baš leglo što Boš ima ozbiljnih problema sa zdravljem, jer mu se uloga u napadu povećala. Čovek jedva čeka da nekom smrkne.
S. Ibaka - OKC UP+ 12.5
Novicki nikad nije bio baš briljantan odbrambeni igrač, ali u ovim godinama je tek nikakav. Još je Dalas sad doveo i Dejvida Lija, jednog od retkih krilnih centara koji može da parira Dirku u defanzivnoj umešnosti. Još sam čitao negde da će u nekim trenucima možda pokušati petorku sa Dirkom i Lijem. Više takvih minuta - više poena za sve.
Pored ovih sa žuticom, imam još i Jokića, Zagorku Pačuliju, Lopeza, Valančiunasa i Oldridža plus, te Dirka, Kajrija i Porzingisa minus.
Ja sam Kevina Lava stavio plus, računajući da Irving ima nekih problema, pa će ovaj ajvan uzeti više šuteva. Letonsku brklju takođe minus, a DeRozana plus, pojma nemam zašto.
Više se napada poziva za Lava otkako je Lu trener, spuštaju mu loptu i na niski post, za razliku od vremena kod Blata kad je samo šetkao po liniji za 3 poena. To je valjda i glavni razlog za to što je Blat dobio otkaz. Ok, bajka je za malu, naivnu decu da je to glavni razlog, razlog je naravno to što Lebron hoće svojim ortacima da obezbedi veću penziju, a sebi veću slobodu u igri. Ne znam za Irvinga i probleme, ja sam ga igrao na nekoj zmiji, čisto da pojurim nekog minus.
A Derozan je u prvom meču protiv Minesote imao 35 poena, tako da ima smisla i za njega :)
Irving je imao problema sa povredom ili prehladom, ne sjećam se tačno, uglavnom je prije par dana odigrao samo tričetri minuta.
Uvijek me je strah igrati plus na glavne igrače ekipa koje igraju protiv Filadelfije, Lejkersa itd. Razvale ih u prvom poluvremenu i ovi lade muda na klupi, pa dođe jebeni minus.
A za to misliš, da, čitao sam negde da je zbog nekih stenica (?!) ili nečeg sličnog iz nekog hotela imao stomačnih problema. Meni to zvučalo kao neki vic, jbt u kakvim to hotelima NBA igrači odsedaju. A imao je valjda 30-ak poena odmah sledeće veče, tako da verujem da se oporavio. Ma napila se stoka prethodno veče sto posto, još su tad igrali i nešto ranije, u za njim nekom matine terminu, pa nije stigao da ga prođe mamurluk.
A to jeste opasnost, jbg.
Eto vidiš da nemam pojma.
Irving je imao stomacni virus protiv OKC i zbog toga je malo igrao, a na sledecoj je 30 ubacio. Dzejms + mora da dodje.
U narednih nekoliko utakmica treba juriti Lilarda +, posle Ol-Stara je valjda na 6 uzastopnih dao 30+, hoce da dokaze da su pogresili sto nisu njega izabrali.
Meni to ostalo u pamćenju zbog tih stenica. Kakav izgovor jbt, na to ću ja sledeći put da se vadim kad se ispeglam po dnevnoj sobi.
I hoće u plej of, Mlato, pa zapinje. Meni još uvek neverovatno, ovaj Portland može u plej of na zapadu.
Čitam sad, Lilardov prosjek poslije ol stara četeres poena... Jbt
Lečki mrave, naći ću te u gradu.
Naći ću i ja sam sebe u gradu. Jebo me konj ako u narednih mesec dana uđem u kladionicu, makar i da se sklonim od kiše.