Kad je pre nekoliko dana osvanuo naslov u dnevnim novinama „Željko Mitrović: Trovali su me“, na samoproklamovanom rečniku slenga vukajlija.com odgovorili su mu bez mnogo pijeteta: „Pa dobro, i ti si nas, i još to radiš“.
Ekonom:east Magazin · 03. Februar 2011.
Igrajte derbi iz 1-2, recite svima, čisto da se kladionice istripuju da je dojava.
Čule genije, ajde istripuj mene tako što ćeš da mi daš pare na nešto što je praktično nemoguće da dođe pls.
Inače, Atomski mrav igra od početka, nikad lakša kvota 18. NEMOJ DA VAM NISAM REKO!
Totenhem 1
Stoke 1
Lester 1
Jebes mu mater, ne znam kako ovo moze pasti. Kvota 3.6-3.9..
Papo koliko para smem na ovo?
Ja se razmisljam da zategnem 2k, ne znam jos. Valja sacekati sutra da vidimo povrede i to.
Tot umoran nije?
Stok - slabo poznajem
Tot - sa rezervama igrao je.
Stoke sam gledao par puta, lepo igraju, al vise igram jer je Aston Vila jebeno preocajna i gadi mi se.
Voleo bih da dođe derbi iz 1-2 čisto da kažem "e sam vam rek'o".
Ja ću baciti 100 din na to, i 100 din na 2-1.
Znas da ne smeš srcem igrati?
Ast se možda povadi na Stoku?
Tot le<prvenstvo?
Čule ajde pls nemoj kenjati po ovoj temi uzeću imam legitimaciju žandarmerije nemoj da ti dodjem u stab da vas postrojavam pls
Svaki engleski klub LE<Prvenstvo
Osim mozda fazon liverpula, koji je zakucan za sredinu pa nema za sta da se bori.
Pap, može se reći čak i LŠ < PL (sem Arsenala loool).
Bohore, trenutno sam pod disciplinskom. Slobodno idi i postrojavaj.
Čule, zamoljen si da se kloniš ove teme. Jbg, poštuj to kad ti se već lepo kaže.
Čule ajde beži majmune jedan, nemoj da završiš kao žajk, ok ?
Dio Ars posluje odlično. Ljudi prave pare i odlično im ide
Papo u pravu si, al Stok jebemu
Mada što ne bi tebe ispratio kad Žajka sam
Kad igraju Barsa i RMD?
Boh, nisam na to mislio... #Venger_guta_šaku_lekova
I to je istina lolo
Shomy, nisam garantovao ništa za tu dojavu. Niti je to moje dojava uopšte. Već samo predlog na šta možete baciti 100 dinara, pogledajte atmosferu koja se pravi oko derbija, sve mi smrdi da će ih Partizan dobiti, čak i Grof priča kako to nije strašno, pa kontam da će Zvezda da vodi prvo poluvreme, jer je tako već jedan derbi bilo, i taj derbi sam svima pričao da će biti prelaz, al' nisam uplatio, i on dođe. I sad ću ovaj da ispratim makar sa 100 dinara, stavio bih i jače, al' nema veze.
Ne vidim zašto ste svi u fazonu "beži s' ove teme", ako je zbog avatara, okej. Bežaću.
dobro