Brzo, ali nesigurno

1. Papo uveravaj me još za tiket pls

2. hhaha pa jebem vam boga nk zagreb dosao prelaz

3. Je l me jebeš? A Armin i ja ga jurili celo leto majku pičku ja

4. pratim ja krisom hrvate nema prelaza ne znam koji im je

5. Nema prelaza ali mislim da furaju x-1 kad je kvota na cistu jedinicu na pr dinamo 1.2. Presli su na polako ali sigurno.

6. e čuj prekid zbog kiše kvota 150 hahahahah

7. Hokej ruska liga

ove tri tekme u 3 sve kečevi
    samo CSKA koja je u 5 dvojka

8. Znate šta kaže Žajk kad mu Radjard bane na gajbu u prisustvu krckalice za kosti i natera da moli za oprost?

S GORKIM SUZAMA S MUKOM SE BORIM UMREĆU RAĐE AL NEĆU DA MOLIM

SKEČ
    K
    E
    Č

9. хахаха добар

10. Hahaha a Rađ je još davao dusan ulog (1001, kapiraš skeč). Em se blamirao u kladionici, em poduvao. LOL

11. Бога ми, дерби иде из двојке. Ако је Толе намјестио прелаз, могао је неки дискретнији да изабере...

12. Зна л' неко гдје се може пратити статистика уживо турске кошаркашке лиге? Играо сам неке играче, ал нумем да нађем.

13. Bosanska Premier Kladionica ima teletext na sajtu, tamo sam pratio nasu ligu i tako te bedne, ne znam da li ima za tursku.

Nego, zasto je kvota na viljareal sutra tako drasticno skocila? Sve govori da ce to biti lagani kec.

Rekli o sajtu

U subotu, 27. novembra 2010. u Klubu studenata tehnike biće održana smotra sadržaja popularnog šaljivog sajta. Vukajlija je mesto gde se Internet zajednica okuplja kako bi na duhovit i originalan način definisala reči i izraze, sleng termine, našu svakodnevnicu i aktuelne događaje, po paroli - „Ovde možete da definišete sve ono što ste oduvek želeli, a nije imao ko da vas pita”.

Mondo · 25. Novembar 2010.