Prijava

Portland cikago vise poena za isplatu na veoma lepom tiketu, vise ne osecam ni tugu, a sto je najgore ni uzbudjenje ni u iscekivanju ni posle pada, cak nisam ni planirao sta cu sa dobitkom
Ah boze da li si me otupeo za ovu velicanstvenu stvar, gde sada utehu da nadjem, kome i cemu da se okrenem, nesto sto je nekada bio vitalan deo moje licnosti, kao sto su srce ili mozak moga tela, je otudjeno sada od mene, cime sam zasluzio ovo i cemu sada sve

Osećam tvoje boli. Pogledaj ovo
http://s22.postimg.org/hicucu8rl/Screenshot_2016_02_28_07_43_41.png

Likovi vode 4 razlike 14s do kraja, Tompson daje trojku, gube loptu i Durent pravi faul nad Igudalom na 0.7. I posle u produžetku naravno ovaj divljak Kari daje trojku sa 10m na 0.6 do kraja.

Мене синоћ сјебао Весели на врло сличан начин. Граница му 12,5. Крај 3/4 Весели 12 поена, 3 фаула. У четвртој га убаци Обрадовић 7 минута прије краја и он одмах прави 4.личну,и излази напоље. При том Фенер константно води 10-15 поена разлике. Ја контам то је то, нема шансе да ће га убацити, имају добијену утакмицу и лик га уводи минут до краја. Овај из Галатасараја иводи 2. поставу и 20 секунди прије краја Диксон даје пас Веселом и неко од оних младих Турака прави фаул за 2 бацања. Прво промаши, друго погоди. И онда као Обрадовић убацује и он 2. поставу. Јбг. Не дајте се момци, не клоните духом.

Ponekad poželim da Oldridžu sednem na ramena i da mi se digne pa da ga dodirujem po telu i vratu nabreklim udom.

Jes' da imaju kao sto rekoh mentalitet Evertona, ali ja ne vidim nacin da Arsenal danas ne dobije Junajteda.

Ovi imaju 10 povredjenih fazon, a i inace igraju ko kurac.

Kakav si za tuču?

jel jos nekog jebu jevreji iz sjevernog londona

Papete TOTENHEM?!
Ja cekam X, preubedljivi su bili u LE da bih igrao keca (a ni kvota mi nije bila dov velika), al ne znam kakva je utakmica sta se desava.

Manca GG3+ KO MO TNO.

hvala jevreji iz sjevernog londona

PuppetMaster

Jes' da imaju kao sto rekoh mentalitet Evertona, ali ja ne vidim nacin da Arsenal danas ne dobije Junajteda.

Ovi imaju 10 povredjenih fazon, a i inace igraju ko kurac.

ok, srećom pa sam imao samo x2i2+ nakon ovog tvog posta, a i ja sam povodljiv k'o mazga, da sam stavio gg3+ i da mi šišti jaje, ovako se agonija promašenih tiketa nastavlja.

turci namestili ponovo

бугари ушли у софију

A da probamo galatasaraj izijeme, ili da čekamo uživo?

Nije njih sramota da dvaput za redom odrade, nakon onog sa trabzonom mogli bi i sad. Nego ne bacaju mi se pare bezveze, ganjao bih juventus večeras.

nije ih sramota al nmj igrati jbg

nego svaki vikend treba staviti 3 tekme u sistem prelaz