Brzo, ali nesigurno

1. Portland cikago vise poena za isplatu na veoma lepom tiketu, vise ne osecam ni tugu, a sto je najgore ni uzbudjenje ni u iscekivanju ni posle pada, cak nisam ni planirao sta cu sa dobitkom
    Ah boze da li si me otupeo za ovu velicanstvenu stvar, gde sada utehu da nadjem, kome i cemu da se okrenem, nesto sto je nekada bio vitalan deo moje licnosti, kao sto su srce ili mozak moga tela, je otudjeno sada od mene, cime sam zasluzio ovo i cemu sada sve

2. Osećam tvoje boli. Pogledaj ovo
    http://s22.postimg.org/hicucu8rl/Screenshot_2016_02_28_07_43_41.png

Likovi vode 4 razlike 14s do kraja, Tompson daje trojku, gube loptu i Durent pravi faul nad Igudalom na 0.7. I posle u produžetku naravno ovaj divljak Kari daje trojku sa 10m na 0.6 do kraja.

3. Мене синоћ сјебао Весели на врло сличан начин. Граница му 12,5. Крај 3/4 Весели 12 поена, 3 фаула. У четвртој га убаци Обрадовић 7 минута прије краја и он одмах прави 4.личну,и излази напоље. При том Фенер константно води 10-15 поена разлике. Ја контам то је то, нема шансе да ће га убацити, имају добијену утакмицу и лик га уводи минут до краја. Овај из Галатасараја иводи 2. поставу и 20 секунди прије краја Диксон даје пас Веселом и неко од оних младих Турака прави фаул за 2 бацања. Прво промаши, друго погоди. И онда као Обрадовић убацује и он 2. поставу. Јбг. Не дајте се момци, не клоните духом.

4. Ponekad poželim da Oldridžu sednem na ramena i da mi se digne pa da ga dodirujem po telu i vratu nabreklim udom.

5. Jes' da imaju kao sto rekoh mentalitet Evertona, ali ja ne vidim nacin da Arsenal danas ne dobije Junajteda.

Ovi imaju 10 povredjenih fazon, a i inace igraju ko kurac.

6. Kakav si za tuču?

7. jel jos nekog jebu jevreji iz sjevernog londona

8. Papete TOTENHEM?!
    Ja cekam X, preubedljivi su bili u LE da bih igrao keca (a ni kvota mi nije bila dov velika), al ne znam kakva je utakmica sta se desava.

Manca GG3+ KO MO TNO.

9. hvala jevreji iz sjevernog londona

10. PuppetMaster

Jes' da imaju kao sto rekoh mentalitet Evertona, ali ja ne vidim nacin da Arsenal danas ne dobije Junajteda.

Ovi imaju 10 povredjenih fazon, a i inace igraju ko kurac.

ok, srećom pa sam imao samo x2i2+ nakon ovog tvog posta, a i ja sam povodljiv k'o mazga, da sam stavio gg3+ i da mi šišti jaje, ovako se agonija promašenih tiketa nastavlja.

11. turci namestili ponovo

12. бугари ушли у софију

13. A da probamo galatasaraj izijeme, ili da čekamo uživo?

14. Nije njih sramota da dvaput za redom odrade, nakon onog sa trabzonom mogli bi i sad. Nego ne bacaju mi se pare bezveze, ganjao bih juventus večeras.

15. nije ih sramota al nmj igrati jbg

nego svaki vikend treba staviti 3 tekme u sistem prelaz

Rekli o sajtu

Na sajtu vukajlija.com definisan je pluskvamfutur I i II , poseban morfološki oblik glagola, kojim se služe političari kada govore o ulasku Srbije u Evropsku uniju.

Kurir · 20. Februar 2011.